Vallahi ne yalan söyleyeyim hyundai'nin ilk defa motorunun olduğunu duyuyorum.
burger kingler servis icin kullaniodu bi ara..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hundai mı ?? ilk defa duydum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Honda Spacy'nin kopyası.
Bende var kullanıyorum benimki honda avatarımdaki motor.40.000 km oldu,durmak yok yola devam.
piyasada onca marka varken adı sanı duyulmamış parça sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek olan bir motoru neden almayı düşünüyorsunuz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bizim buradaki bir kebapçı-lahmacuncuda var binlerce km. yol yaptı hala sapasağlam ayrıca birde yakınımda var oda hor kullanmasına rağmen eskitemedi.
Ben şimdiki scooterimi alırken SYM bayiinde satılıyordu fiyatıda 2500 TL.ydi.
Parça olayını bilemiyeceğim o kadarını araştırmadım.
abi nerden buldun yani o kadar marka var.
Orgazma Dudak Büktürür
Burger King ve Popeye's bir ara bu motorları kullanıyordu. Hatta belkide hala bu motorları kullanan restaurantlar vardır. Pekte dandik birşeye benzemiyor. Ama Hyundai olduğunu bilmiyordum, halada emin değilim.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
cok hesaplı verecekse 1000tl cıvarı alım satım yapmamak kaydıyla,al dene.bır baslangıc yap.senı 1 sene ıdare eder.sonra duruma gore degıstırırsın.
MOTOR bence bır hastalıktır.
Bızım Burda Yanı ızmır Buca Da Bı Kac Kısı De Gormustum Bu Motordan Parcası Zor Bulunuomus
Motorun ruhsatını gördüm.Hyundai yazıyordu.Ayrıca kullanma imkanım da oldu.
1000-1200 ytl civarında veriyormuş ve alım satım işi olmayacak.
Çin la bu motor..Bi römork ısmarla çinden adı behçet olsun..
kesinlikle para vermeyin elinizde dağılır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İşte işte motorlara ilk ciddi baktığım almayı düşündüğümüz model yıl 2004-05 civarları çinli modellerin ülkeye giriş yaptığı yıllar beyaz eşya satan spot mağzalardan biri bunlardan getirmişti alsamkmı almasakmı derken satılmıştı hala bitane görüyorum ama kalitesi öyle okadar kötü değil parça sorunu yaşarsın bir tek.
Hyundai driver you way
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Bu scooterin en büyük özelliği yanlarında orijinal korumalık olması.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)