Honda CGL125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Motor itmek iyidir ben mandalı unuttum bir kere arkadaş meraklısıymış,koştura koştura 2 km itti motoru sağolsun,zor yetiştim
hocam telefonunu ver o arkadaşın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Reklamlar
-
Motor itmek iyidir ben mandalı unuttum bir kere arkadaş meraklısıymış,koştura koştura 2 km itti motoru sağolsun,zor yetiştim
işin kötü tarafı patlayınca gitmiyor it ölüsü gibi oluyor.
-
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
işin kötü tarafı patlayınca gitmiyor it ölüsü gibi oluyor.
çok nazlı oluyorlar ittiriyor nımıssız bişekilde
Drift Religion
-
-
Bu manzaraya alışık olan var mı
-
Drift Religion
-
Tamam sökeyim bari 2. ihtarı yedik senden mecbur sökeceğiz tekeri
-
aparat adlı üyeden alıntı
şimdiye kadar bir kere bıraktım oda iskenderunda sarımazıdan iskenderuna iniyodum jawanın ön patladı asvalt ile yakın temasa geçtim kendi derdime düşünce gözüm motor falan görmedi saolsun arkadaşlar 2 saat sonra yükleyip kamyonete getirdiler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------
hocam o manzara inan çok masum keşke resimleri olsada koysam buraya yarı beline kadar çamura belenmiş bir hale gelmişti motor kendimi anlatmaya gerek yok ben'i görenler yanıma yaklaşmıyordu
bu arada sen ön dişlinin kapağını söküp bi bak çamır dolma ihtimali yüksek
iskenderunlumusunuz aslen. neden iskenderundaydınız.
abi aynı çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınıza a döndü
-
Tamam sökeyim bari 2. ihtarı yedik senden mecbur sökeceğiz tekeri
estafurullah hacam. tekeri demedim ben ön dişli'nin kapağını sök bak çamur dolma ihtimali var gözden kaçar orası genelde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------
iskenderunlumusunuz aslen. neden iskenderundaydınız.
abi aynı çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınıza a döndü
yok aslen arnavutum ama ablam iskenderunda 78 den beri gider gelirim ...
Drift Religion
-
estafurullah hacam çamur dolma ihtimali var gözden kaçar orası genelde
[COLOR="Silver"]
Doğru diyosun bilyası dağılmıştı zaten, şıkırtı vardı
-
estafurullah hacam çamur dolma ihtimali var gözden kaçar orası genelde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------
yok aslen arnavutum ama ablam iskenderunda 78 den beri gider gelirim ...
abi gelirsen haberim olsun seni gezdireyim. çok severim gezmeyi. hele bir de yol arkadaşım olursa tamamdır. yayla deniz kale dağ aklına ne gelirse gezeriz. define bile bulabilirim okadar yani
-
abi gelirsen haberim olsun seni gezdireyim. çok severim gezmeyi. hele bir de yol arkadaşım olursa tamamdır. yayla deniz kale dağ aklına ne gelirse gezeriz. define bile bulabilirim okadar yani
Ben de geleyim mi çok yakın arkadaşım var Adana'da.
-
eyvallah gelirsem haberiniz olur bende severim gezmeyi geçen yaz cg 125 ile gelecektim hem biraz yol yapayım demiştim ama olmadı nasip değilmiş
Drift Religion
-
Ben de geleyim mi çok yakın arkadaşım var Adana'da.
hocam valla süper olur. ben senin yolun düşmez diye demedim ama varsa öyle bir durum atla gel.gezmek açar hocam . gel 15 tatilde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
eyvallah gelirsem haberiniz olur bende severim gezmeyi geçen yaz cg 125 ile gelecektim hem biraz yol yapayım demiştim ama olmadı nasip değilmiş
bu sene gelirsin abi . her zaman beklerim
-
hocam valla süper olur. ben senin yolun düşmez diye demedim ama varsa öyle bir durum atla gel.gezmek açar hocam . gel 15 tatilde
Vardı zaten Adana planım bakalım yaza inşallah görüp ziyaret edeceğim Adana'yı,Temsa'da ustabaşı arkadaş,Mustafa BOZKURT.
-
Vardı zaten Adana planım bakalım yaza inşallah görüp ziyaret edeceğim Adana'yı,Temsa'da ustabaşı arkadaş,Mustafa BOZKURT.
yazın gel hocam ozaman. biraz adana sıcağına bakarız. 1 hafta dan fazla kalırsan adana hatay maraş antep osmaniye iskenderun içerisinde gezeriz bol bol
adana osmaniye arası 85 km. osmaniye maraş arası da 130 km. osmaniye antep arası 150 km. osmaniye iskenderun arası da 80 km
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=adana
hocam şu üstteki linki okurmusun komedi
-
iyi paylaşım olmuş
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
-
yazın gel hocam ozaman. biraz adana sıcağına bakarız. 1 hafta dan fazla kalırsan adana hatay maraş antep osmaniye iskenderun içerisinde gezeriz bol bol
adana osmaniye arası 85 km. osmaniye maraş arası da 130 km. osmaniye antep arası 150 km. osmaniye iskenderun arası da 80 km
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=adana
hocam şu üstteki linki okurmusun komedi
Okudum,bilirim Adana insanını mert,doğrucudur, kentin göbeğinden nehirlerin aktığı en güzel şehirlerimizden biridir. Selamlar Adana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
16Chopper adlı üyeden alıntı
iyi paylaşım olmuş
.....................
-
esasında yazın hep beraber bi denk getirsekte topluca gitsek adanaya doğru güzel olur aslında
of ya canım bici bici istedi şimdi
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler