Harley Davidson Sportster 883 Low - Custom - Iron
Reklamlar
-
14 Ağustos 2013, 20:55
Uygun fiatla aktarma kayışı nerden alabilirim? Türkiyeden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Ne diyeyim? zevkler ve renkler aynı zamandSatılık ilanlarına bakıldığında,alanın satıp kurtulmaya çalıştığı motor
a ulaşamayanların boklaması,doğru değil,sevmeyebilirsin sende kalsın vt 750'ye gıcığım,cbf'150'yi hiç sevmem iyimi?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 17:26
herkese selamlar
2013 İron' a ABS takılabilme ikanı var mı?
(2014 model yeni gelecekler abs 'liymiş) yardımlarınızı rica ediyorum .
-
geronimo0680 adlı üyeden alıntı
hd sportster sade, kendi haliyle olduğunda pek de ahım şahım bir model değil estetik itabariyle. sırf hd sahibi olayım diye bir sportster almayı istemezdim şahsen. bu naçizane benim fikrim ve zevkim. lakin bobber yapmaya da pek uygun ve de başarılı bir çalışma sonucunda binme de yanında yat bir ürün ortaya çıkabiliyor.
demişim 2011 şubatında. bobber olmasa da tt custom tarafından çalışılmış bir sportster binicisi oldum dün itibari ile. çok sevmiş olduğum dragstarım ile takas yapmak suretiyle. dragstar bir ayrı idi harley bir ayrı.
-
01 Kasım 2013, 02:57
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
rölantide motor bloğunun aşağı yukarı hareket etmesi normal midir?
-
23 Aralık 2013, 06:53
Motorun bir resmini görseydik.Hayırlı olsun.
-
Arkadaslar Merhaba Araniza Yeni Katildim. Sizlere danismak istediklerim var;
IRON 883 almayi planliyorum. Internette 2009 model 900km lin bir iron buldum. Fiyatida makul gibi.
Aklima takilan bikac sey var sadece. 2009 model olup 900km olabilir mi? KM si dusurulmus olabilir mi?
Alirken dikkat etmem gereken seyler var mi? KM si az olsa bile yapmam gereken bakimlar, degistirmem gerekenler var mi sizce?
Ayrica HD sahiplerinden motora sigorta yaptiran varmi? Ne civarda sigorta masraflari bilgisi olan var mi?
-
Güzel motor.
-
merhabalar;
2004 model 883 sportster motorumun yağını değiştirmek istiyorum lakin yağ tahliye borusu veya tıpasını kesinlikle bulamıyorum :( yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
-
omard adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Merhaba Araniza Yeni Katildim. Sizlere danismak istediklerim var;
IRON 883 almayi planliyorum. Internette 2009 model 900km lin bir iron buldum. Fiyatida makul gibi.
Aklima takilan bikac sey var sadece. 2009 model olup 900km olabilir mi? KM si dusurulmus olabilir mi?
Alirken dikkat etmem gereken seyler var mi? KM si az olsa bile yapmam gereken bakimlar, degistirmem gerekenler var mi sizce?
Ayrica HD sahiplerinden motora sigorta yaptiran varmi? Ne civarda sigorta masraflari bilgisi olan var mi?
900 Km'de olma ihtimali var ama en sağlıklısı Bosphorus'a götürüp bir servis kontrolünden geçirtmen. Sigorta için ise http://www.sairsigorta.com/ önerebilirim, kendilerinden bir fiyat teklifi al. Bende bu forumdan buldum bu sigortayı.
-
Yağ değişimi ile ilgili olarak Youtube'da pek çok video var, onlara baktın mı?
-
geronimo temiz bir yerde motorun altına yatın siyah renkte plastik bir boru göreceksiniz,ucu boşta ve kelepçeli,onun önündeki sert plastik parçayı anahtarla sökün altına yağ boşaltma kabı koyun boşaltma esnasında doldurma tıpasınıda açık bırakın ki içinde yağ kalmasın ayaklıkta iken tüm bunları yapın, tavsiyem süzülme bitince motoru yatırabilidiğiniz kadar ters tarafa yatırın "ayaklık"ın içinde hiç kirli yağ kalmasın. Kolay gelsin geç gördüm belki faydası olmuştur.tel. 05383867385 Namık.
-
12 Şubat 2014, 22:46
bakim
Bugün 1500 bakimina soktum motoru.480 Tl yani 160 euro ödedim.Çok ta memnun kaldigimi soyleyebilirim
-
13 Şubat 2014, 12:42
ironman1905 adlı üyeden alıntı
Bugün 1500 bakimina soktum motoru.480 Tl yani 160 euro ödedim.Çok ta memnun kaldigimi soyleyebilirim
Yeni mi aldın yoksa yukarıda 2009 model 900 km olur mu sorusu ile bir ilgin varmı? Eğer yeni aldıysan hayırlı olsun bu arada
Bosphorus servis ve diğer ücretlendirmelerde Türkiye şartlarına göre bir ayarlama yapsa iyi olacak, Euro olarak kazanmıyoruz ama Euro üzerinden ödüyoruz.
-
22 Şubat 2014, 13:13
400-500tl normal.. ben de motorumun ilk bakımına yakın fiyat vermiştim, ankara harleye...
-
-
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan.
Madem tamirattan pek anlamıyorsun bence ilk yapman gereken bir servise sokman, İzmir Harley Davidson için genel olarak olumlu yorumlar yapılıyor, benim önerim onlara bir kontrol ettirip bakımını yaptır. Aslında motoru almadan önce bir ekspertize sokman çok daha iyi olurdu.
Daha sonra ilerleyen zamanlarda ufak tefek bakımlarını kendin yapmak istersen şöyle bir kitap işini görecektir. Ben sipariş ettim şuan gelmesini bekliyorum.
http://www.clymer.com/harley-davidso...1200-sportster
İhtiyacın olan parçaları Ebay ve diğer yurtdışı sitelerinden daha ucuza temin edebilirsin.
Aldığın kişiden debriyajı, aküyü, kayışı ve yağlarını ne zaman değiştiğini öğrensen iyi olur. Akünün şarj durumuna baktır ve birde Harleylerde genel bir sıkıntı olan stator'un durumuna baktır, aküyü yeterli derecede şarj ediyor mu öğren.
-
Xf7er bu dediklerini bir kısmını yaptim bugün ;) zaman ayırıp bilgi paylaştığınız için teşekkür ederim. Fakat sorularımın yanıtıni hala beklemekteyim., bu arada bugün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez )) şöyleki ; yan sehpa yolda düşüp kayıp oldu :((( çok aradım ama nafile !!! geçici olarak yaptırdım bi sehpa ama moralim çok bozuldu !
-
Geçmiş olsun, böyle durumlara insanın canı epey bir sıkılıyor. Umarım fazla pahalıya patlamadan orjinal bir parça bulursun.
İkinci el Harley Davidson parçaları satan bir web sitesi, Uluslararası gönderi yapıyor. İşine yarayabilir
http://www.robsusedharleyparts.com/main.php
Diğer soruların için servisi önderdim :D İlk bakım ve kontrol için yetkili servise gitmenin avantajı işini sağlama almış oluyorsun ve garantili bir iş yaptırmış oluyorsun. Banim önerim bu yönde, gerisi sana kalmış.
-
Teşekkür ederim Xf7er buldum parçayı ;) yarın bakıma girecek bakalım demir atım;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Sportster 883 xl için ön cam almak istiyorum bu konuda tavsiyesi olan yada fikri bilgisi olan varmıdır ?
-
En iyisini yapmışsın, umarım büyük bir problem çıkmaz.
Kappa ve Givi'nin uyan modelleri olabilir. Bir araştır istersen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler