biraz daha bütçeni ayarla ve daha iyisini al...tipine aldanma motorun....
Şimdiden hayırlı olsun o zaman, bir fotoğrafı da mı yok
var hocam yüklüyorum hemen ...
abicim arn 125 hakkında kotu birşey söyleyemem...15 yaşındayım 12 yaşında motor aşkımın doğmasına neden olan motor bu.Ya bnce bi schooter a gore diğerlerinden cok daha guclu bn ona yazlıkta cross muamelesi yaptm motor banamısın demio 8 ay bikere bile marşa basmadım geldim aküyü şarz ettim tek marşla çalıştı motor ayrıca süspansiyonları falanda cok iyi(çukurda v.s)Motor 2005 te alınmıştı yazlık dağ başında olduğu için üşendim servise goturmedim motoru 4 yıldır servis yüzü görmüyor gine banamısın demiyo xD eğer alıcaksan düzenli olarak yağ değişimini yap ve sekmenlerine baktır tek zayıf noktası bu.Benimkinin sekmenlerinde sorun var yağ değiştirmeyi unutmuştum o yüzden artk motorun çekiş gücü inanılmaz azaldı bi servise götürmem gerekiyor arka lambası çıktı yanında bşir iki çizik var bide ayak marşı kırıldı onun dışında hiç bir sorunu yok maşallah xD ve aldığın zaman aküsünü deiştir yeni akü al yeter bn o aküden çok çektim...Neticeye gelirsek eğer schooter kategorisinde bir motor alıcaksan bnce en iyilerinden biri bu motor bn şiddetle tavsiye ederm .
olsun mu mu? sen neye binmek istersen o olur. bu nasıl bi başlıktır öle
CBR600RR'den Arn'yemi geçeceksin.
Problem açacak birşeye benzemiyor al bence, de km yazmayı unutmuşsun insan bir km yazar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)