Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Honda XLR 125 ve XL 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Merhaba Xl 200 enduro motorun değişik bir adlandırması olan dual-purpose olarak adlandırılır , enduro motor ağırlık uzun yol ve kısmen arazi kullanımını birlikte sunar. Genelde küçük hacimli ve arazi kullanımı ağır basanlar dual-purpose olarak adlandırılır.

Mesela bu Xl 600R'ye Avrupa'da dual-purpose deniyor,enduro değil.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-xl-600/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    Tabiki xl 200 cross deil. Ağırlığının fazlalığı süspansiyon un yapısı, kadrosu uygun deil, makina bi cross için çok ağır bunları hiç bilgin olmasa bile bir iki arazi tecrübesinde hissedersin.Bence bi iki oynama ile cross için başlangıç motoru olarak çok iyi başlangıcta tecrübesiz birinin special bi cross alması tehlikeli olabilirBenzin konusunda hiç denemedim moturu topladığımda denerim1 2 aydır motorla fazla ilgilenmemiştim hep gelzdim arazide şimdi ön takımı arka aömrtisör ü söktüm bakım yapıcam biraz karbüratör ü temizledim hava filitresini ve kutusunu temizledim arka amörtisör patlak deişcem ön takımın yağlarını deişicem altın sarısı gidon aldım onu takıcam bide akort ayarı yapılacak ve o ara jant göbeklerinide altın sarısı boyatıcam belki çemberleride deişip alüminyum çember takarım inş toplayınca güzel olur.Bitince resim paylaşırım.

Alıntı maniactsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki xl 200 cross deil. Ağırlığının fazlalığı süspansiyon un yapısı, kadrosu uygun deil, makina bi cross için çok ağır bunları hiç bilgin olmasa bile bir iki arazi tecrübesinde hissedersin.Bence bi iki oynama ile cross için başlangıç motoru olarak çok iyi başlangıcta tecrübesiz birinin special bi cross alması tehlikeli olabilirBenzin konusunda hiç denemedim moturu topladığımda denerim1 2 aydır motorla fazla ilgilenmemiştim hep gelzdim arazide şimdi ön takımı arka aömrtisör ü söktüm bakım yapıcam biraz karbüratör ü temizledim hava filitresini ve kutusunu temizledim arka amörtisör patlak deişcem ön takımın yağlarını deişicem altın sarısı gidon aldım onu takıcam bide akort ayarı yapılacak ve o ara jant göbeklerinide altın sarısı boyatıcam belki çemberleride deişip alüminyum çember takarım inş toplayınca güzel olur.Bitince resim paylaşırım.
    Sen işi çözmüşsün.. Ara sıra yanına geleyim de benim makinaya da el atarsın olmaz mı

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    Alıntı mrtvural adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen işi çözmüşsün.. Ara sıra yanına geleyim de benim makinaya da el atarsın olmaz mı
    olur tabikiama sizin makinada el atcak bişey gözükmüyo benimkiler hep can sıkıntısı patlak olan amörtisör dışında.İmkanım olmadığı için special bi makinna alamıyom o yüzden canım sıkıldıkça kurcalıyom motoru yok çamurluk yok kuyruk far gidon çemberHep kaşıntı

Benim de ağzım CRF'lere sulanıyordu ama pahalı meretler..

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    serhat söylemişti geçen bahsettim sizden tanıdım dedi crf 250 varmış galiba ama r mı x mi olduğunu söylemişti unutmuşum

tesekkurler arkadaşlar ben xlr125 ile idare edeceğim artık öyle görünüyor takas durumu da yok şuan ama xl 200 olsa superdi :(
    Lets do it!

serhat söylemişti geçen bahsettim sizden tanıdım dedi crf 250 varmış galiba ama r mı x mi olduğunu söylemişti unutmuşum
    CRF250X baba makina.. keçi gibi her yere tırmanıyor ama fazla zorlarsan üzerinden atıyor..
    Ben chopper düşünüyordum gittim yine Enduro aldım..

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    ben motorumu sattım hayırlısı sonunda alıcam heralde bi special makina sizi takip edicem yine

Hayırlısı olsun kardeşim şimdiden..

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    Alıntı mrtvural adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun kardeşim şimdiden..
    saol abi bugün parkurda yarış vardı motorum olsa bi ödül kapardık kimse yoktu alt kılasmanda 250cc de 3 kişi girdi 1 2 3 zaten:D 450cc de serhat 2. oldu

Ben XL'yi temiz tutmak istediğim için cross yapmıyorum uzun zamandır da araziye çıkıp cross antremanı yapmadım zaten. Eğer bu yarışlara katılsaydım bende mutlaka birşeyler çıkartırdım o zaman ama mutlaka saf kan bir cross makina lazım

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    Sonunda motoruma kavuştum yamaha yz125 97 model bildiğiniz gibi xl 200 ü satmıştım artık bi special e geçmek istedim ama maddi olarak yüksek model bi motor alamadım.Aslında 250cc istiyodum ama 2 zamanlı uygun fiyatlı ve en önemlisi faturalı bi motor bulmak çok zor o yüzden bu motoru kaçırmak istemedim.Hem böyle daha ii olur yamaş ve sağlam adlım atmış olurum ekonomik olarak uygun olduğumda çok temiz 2 zamanlı 250cc bi motora gecicem inş...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

sefakarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r
    selam beyyler uzunn suredirr giremiodum forum a... "motoruu satıyorum duyurulur".. net e ilan verrmedim.. arkadas ese dossta gitsin die.. burd ayazdıgım uzunnca yazılarrda motorun bendekii sureciini biliyosunuz zaten.... duyurulur....

XLR125 'mi satıyorum arkadaşlar :( 13.400 km'de temiz sorunsuz 2002 model ilgilenenler varsa sahibinden.com dan yahut burdan benle iletişime geçebilirler
    Lets do it!

cemalkurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125-MT03-Z750 S
    Alıntı sefakarhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam beyyler uzunn suredirr giremiodum forum a... "motoruu satıyorum duyurulur".. net e ilan verrmedim.. arkadas ese dossta gitsin die.. burd ayazdıgım uzunnca yazılarrda motorun bendekii sureciini biliyosunuz zaten.... duyurulur....
    selamlar... özelden yazdım ama görmediniz sanırım. ankaradayım ve cross'a başlamayı düşünüyorum. sizinle hem motorunuz hem de cross ile ilgili görüşmek isterim, hatta müsait olursanız yüzyüze de görüşebiliriz. telefonum 0.532.4363241 ve 0.505.3486270 Cemal
    görüşmek üzere, saygılar...
    Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!

Carpe Diem & Smile

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Evet arkadaşlar XL 200'ümün ön disk kaliperinde bir sorunum var.Çıkma olarak nerede bulabilirim bu kaliperi bi fikriniz var mı ???

Yağ kaçırma

Merhabalar, 2. el aldığım xl 200 ün motor üst kapağından (OHC yazan yerin oralardan br yerden) yağ kaçırıyor. Neden olabilir?

Motosikleti
    YAMAHA yz125
    Alıntı giantx3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, 2. el aldığım xl 200 ün motor üst kapağından (OHC yazan yerin oralardan br yerden) yağ kaçırıyor. Neden olabilir?

mrb bunun birkaç sebebi olabilir ya o ohc yazan kapağın oring i bozuktur ya subap ayar kapaklarının oring i yada kulbiratör kapağından kaçırıyodur yada biyerde çatlak vardır o yüzden görmeden bişey denilemez

mrb bunun birkaç sebebi olabilir ya o ohc yazan kapağın oring i bozuktur ya subap ayar kapaklarının oring i yada kulbiratör kapağından kaçırıyodur yada biyerde çatlak vardır o yüzden görmeden bişey denilemez
    Akşama birkaç foto çekeyim buraya yüklerim belki nereden kaçırdığı anlaşılır. xl 200 için tavsiye edilen 10w-40 yazıyor kullanıcı kitabında. Evde 15w-40 motor yağı vardı. 15w-40 kullanmanın bir sakıncası var mı?

Bir de polisport çamurluk el koruma görüyorum bazı fotolarda bunları en hesaplı nereden temin edebiliriz bilgisi olan var mı

xl200 ün service manual ktapçığını buldum buraya adresi yazacağım sonra isteyen baksın

Teşekkürler

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler