beyler arka amortisorum patladı.. dahaonce tamir eden yada bi billgisi olan varrmı??
beyler arka amortisorum patladı.. dahaonce tamir eden yada bi billgisi olan varrmı??
Blue white, sanırım sözünü ettiğin motor şu aşağıdaki linkte görülen.
Motoru Ali Esengül'de görünce cidden çok şaşırdım. Az kullanılmış, pırıl pırıl bir xl200. Görevliye sordum 'sahibi bunu nerede saklamış' diye, 'kapalı garajda yatırmış' dedi. Fiyat ilanda 6.000 görünüyor ama sorduğumda 5.500 TL olduğunu belirtti. Bence bu da fazla çünkü o fiyata bakımlı bir falcon alınabilir.
Ama yine de aklım onda kaldı :/
Belki ilgilenen olur:
http://www.sahibinden.com/2004_model...XQQdisplayitem
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
hayırrlı ollsun motorr guzelmis... ya bugun hondayı aradım sordum amortisor nekadar die.. 950 tl dediler.. saka gibi:=) fethiyede bu isi yapan biri var.. tamirini.. ona gonderiicem artık.. son care..
[QUOTE=sefakarhan;2060847]hayırrlı ollsun motorr guzelmis... ya bugun hondayı aradım sordum amortisor nekadar die.. 950 tl dediler.. saka gibi:=) fethiyede bu isi yapan biri var.. tamirini.. ona gonderiicem artık.. son care..[/QUOTE
Sağoll.Motoru sattığım arkadaşım da arka amörtüsör ü değişcek yada bi şekilde halledicek yaparsa yazarım burda 950 tl ye gelince doğrudur ben ön amörtüsör keçelerini sordum servise 120 lira dediler 2 keçeye 2 keçe 120 işe o normal
en sonunndaa uzunn bekklemelerden sonraa arka amortisoruu takktım.. bayaa bi ugrasstırrdıı uyum icin.. ama sahane oldu.. ayarrlı amortisor hemmde..tekkrarr keyifflii geziiler baslasın..
bende xl i gerialdım benimde arka amörtisör problemim var ama special bi cross alamadığım için ön arka sağlam bi amörtisör alabilirim
Selamlar Dostlar, Ben Murat Kocaeli'de yaşıyorum. 2004 Model XL200 sahibiyim. Motosikletimi 14.000 km de satın aldım. gerçekten çok az kullanılmıştı tertemiz, hiçbiryeri ellenmemiş. Motor Ordudan geldi ve ruhsatında trafiğe çıkış tarihi olarak 17-Ocak-2007 yazıyordu.
Normalde Chopper modelleri sevip kullanmama rağmen XL200'den oldukça memnunum. Özellikle şehir kullanımında da oldukça rahat ve trafikte zorlamıyor. Seriliği ve kompresörü de gayet güzel yani hiçbir negatif yön bulamadım motorun biraz sesli çalışması haricinde. Virajlardaki performansı beni şaşırttı. Düşmeyi bile göze alarak 2 kere çok sert viraja girip racing motorlar gibi yatırmama rağmen rahatlıkla virajdan çıktı. Ön amortisör konforu ve frenaz da beni birkaç kere tehlikeden kurtardı.
Cross yapmıyorum. Kamplı geziler, dağ bayır dere tepe patika keşif için ideal bir motor.
Selamlar
Murat VURAL
ertan abinin dükkanına gidiyorumdur herhalde bende kullarda oturuyorum serhat akrabam oluyorbu hafta sonu beraber parkurdaydık yarışa hazırlanıyo o bende turluyom öyle işte inş görüşürüz bigün saygılar..
Görüşürüz tabiyki.. Ben buralardayım.
selamlar xlr125 ile xl200 arasında fark nedir tam olarak? ben de xlr125 var.aslında çok aradım xl200.istanbul içi ve dışında bakmadığımız yer kalmadı.en sonunda 12.500 km'de temiz xlr125 aldım. sanırım ikisi arasında çok bi fark yok. honda olsun da ) ama 200 cclik bir motora geçmeyi istiyorum
Lets do it!
Hayırlı olsun sollamalarda ve yüksek hızda biraz zayıf kalır sadece, motor güçleri 11 e 17 Hp.
11 beygir olan Yamaha XT 125.Xlr 125 14 beygir hatta bazıları 14.5 beygir bile diyorlar Yokuşlarda ve kalkışlarda aradaki fark hissediliyor.Xl'den önceki motorum xlr'ydi ordan biliyorum
Pardon 11 değilmiş 11,4 Hp
http://www.motorbikespecifications.c...specifications
Linkteki motor 99 Model ve konun ilk sayfasında 12,5 bg yazıyor fakat ben bazı sitelerde 14 diye denk gelmiştim
O sitede bir 98 bir de 99 model belirtilmiş 99 deyince 2003'e kadar hepsini belirtmesi lazım. Hp beygir gücü 2 şekilde amerikan ölçüsü SAE veya Avrupa ölçüsü DİN olarak belirtilir. Türkiye'de ve çoğu ülkede DİN standarttır. Sae birimindekine denk gelmiş olabilirsin.
http://www.arabadergisi.com/sozluk/sozluk11.htm
benim motorumun eksoz unu deiştim ve arka dişlisi farklı 45 diş motorumun torku gayet güzel binen herkez hasta oluyor arkadaşımda xt125 var satıp benim motorumu almak istiyor.benimde kafam karışık bazen satayım special alayım diyorum bazende dursun yeter diyorum bence xl 200 her amaçta kullanılabilecek bi motor az yakıtından bakala bile gidebilirsiniz şehir içi kullanımında gayet kıvrak arazide torku yeterli şehirler arasıda yol yapabilir.Abartmamak kaydıyla
Valla dostlar, boyum biraz kısa olduğu için her yüksek motora binemiyorum. Motosiklet almak için yola çıktığımda aslında kafamda başka bir marka ve model vardı fakat o modellerin yüksekliği benim boyum kadar nerdeyse. XL200 biraz daha alçaktı sele süngerini falan değiştirdikten sonra ayak uçlarım yere değmeye başladı.
İyiki de almışım diyorum oldukça memnunum. Özellikle viraj performansı harika frenaj ise 10 numara. temiz baktığınız müddetçe ve kırmadığınız müddetçe ömür boyu kullanılabilir.
XL200 Enduro motosiklettir, CROSS değildir ( ama yapılabilir ) CROSS motosikletlerin özelliği genelde 2 zamanlı olmalarıdır ama asıl fark şanzıman dişli oranları, vites aralıkları ve arka zincir dişlisidir. Bu farkları iyi bilmek gerekir. XL200 ENDURO motosiklet olmasına ve bir ENDURO şanzımanına sahip olmasına rağmen oldukça iyi sonuçlar vermekte ama hiçbir zaman bir CROSS makina ile karşılaştırmamak gerekir.
BU arada bir süredi motosikletime OPET marka benzin alıyorum. Motosikletim OPET'in benzinini beyendi, sesi değişti, çekişi güzelleşti, titreşim azaldı. Siz de denediniz mi hiç?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)