9 kurus olmasın =/
hiç hesaplamadım yakıt tüketimini
sezon baslarkenn birazz ayarr deniicem benim xl de.. yakıtı dusurmekicin.. karbretoruu bii dagııtayımm dioorum.. bakalım dusecekmii:=)
hazır dagıtma işlemlerini acıklarken bide yakıt tuketimi hakkında bilgi verseydin keske =)
sevmeye başladım ben bu motorları nasıl şehir içi kullanıma uygunmudur xl 200 ler
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Arkadaşlar xl200 dedinmi durucaksın orda süper bir motorsiklet yağını aksatmıçan arada bir de hava filtreni temizlicen . akü problemi olan bir alet fakat kolayca vurdurulabiliyor .Şuanda xl 200 üm 50.000 civarında ve hala bakımlarını eksiltmedn yapıyorum . Bundan sonra artık grenajlarını ve kafa kısmını değişçem . Sıfır gibi yapıçam .Çünkü insanın ilk göz ağrısı asla eskimez.
beyler 2 gun once karbratoru dagıttım.. igne yi bir kademe yukarı aldım.. karısım cok zengin di.. biraz fakirlestireyim dedim.. ama motor meyerrsem zengin karısımda boguluyomus.. sindii sanki turbo takmıscasına kacmaya basladı.. yakıt tuketimi islemden once 140 lira civarıydı ( kahrolası zamlar.) tam bir olcumden sonra yeni degerlerii yazıcam.. buarada egzos un arkasındaki kucuk delikleri buyuttum ve ilave bir iki delik actım.. sesi cok farketti.. toklastı ve arttı.. harika aldı yani.. gazı bırakınca pat pat bile yapar oldu.:=)
bende krom egsoz yapmayo pilanlıyorum ve arkasını yükseltmem lazım bana alçak geliyor
yayın altına yuzuk atıcam bende.. kısmenn birazz daha dirillcek motor.. xl200 lerin amortisoruunu neden ayarsızz yapmıslar hayyret...
bende düşünüyorum eski sahibi takmış sonra bana satmadan önce cıkarmış heralde o olduğu için yay biraz basıldı şimdi arka alcak duruyo bende yapıcam öyle bişey ayrıca katılıyorum ayar şart sabit yapmaları yanlış olmuş
on amortisoru yukselltim biraz.. dirildii motor.. arka ile ugrasamadım henuz.. havalar kötü gidiyo ankarada.. yagmur dinerse orta yayıda yukselttcem yuzuk le..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)