hocam nerdensiniz. model, km, fiyat hakkında bilgi verir misiniz.?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
arkadaşlar ben de xlr 125 arıyorum. satmak isteyen olursa haberim olursa sevinirim. iletişim 505.218.69.84
Hocam kusura bakmayın mesajınızı yeni görüyorum.Dediğim gibi üzerinden uzun zaman geçti, yaklaşık 6 yıl kadar.Yanlış hatırlamıyorsam yokuş aşağı arkamdan gelen rüzgarla yani muhtemelen olabilecek en iyi imkanlarla yapmıştım.Yalnız yani 125 gibi birşeyler gördüğümü hatırlıyorum.
Tabi sadece bazı bölgeler kaşınması sonucu oluşmuş ufak bir ego tatmini ve aptallıktan başka bir şey değil.Kesinlikle tasvip etmiyorum.XL 200 ile bu hıza daha rahat ulaşabiliyorum.Fakat yine de her türlü korkuyorum yahu
selam arkadaşlar bendede 2002 model 600 kmde aldığım,suan 2500 Km olan sıfır denebilcek bir XL125 var...alalı 10 ay kadar oldu. yurt dışında oturan bir amcaya aitti yıllarca kullanmamış evin içinde öylece beklemiş motor,ilk yağını bujisini bile ben değiştim,2012 ye kadar vizesi yapılı hiçbir borcu harcı yok,yanında fotolarda gördügünüz kappa cantayı hediye edecegim...suan satmayı büyültmeyi düşünüyorum istedigim fiyat 3.200TL bundan daha temizi türkiyede yoktur bence 1-2 foto ekliyorum isteyene daha detaylı gönderebilirm...Eger 15 Güne kadar satamazsam gövdede oynamalar yapıp kullanmayı düşünüyorum.
İletişim: 0507 680 77 44
0533 730 95 93
Cihan ATAHAN/Aydın-Didim
Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar yok mu xl 200 'ünü satmayı düşünen?
yabancıya gitmesin
bende de xl 200 var fotolarını yüklerim yakın zamanda benim tek sorunum gece sürüşlerinde farın yeterince aydınlatmaması ama küçük bir ayar işi çözecektir diye düşünüyorum
adana civarındayım (geziyoryum yani)
fotograflarini yollar misin motorun ya da varsa satis linkini.
ilker.onat@emo.org.tr
Bende şuanda 1 tane 2004 model orjinal bir yamaha ybr 125 var.XL125 YADA XL 200 ile takaslamak istiyorum böyle bir düşüncesi olan varsa hv.astsby.gunduz@hotmail.com bu adrese mail atabilirmi yada özelden mesaj atabilirmi?
Yamahaşk 😍
Nihayet biz de bir XL 200 sahibi olduk,alalı 2 ay oldu ancak soğuk havalar yüzünden fazla kullanamadık
"Biz" derken motor aslında oğluma alındı,ancak her zamanki gibi en çok ben kullanmış olacağım
oğlum bu yıl üniversite sınavına hazırlandığından motor daima elimin altında olacak,
motorumuz 2005 model,14000 km de ve orijinal,
bu yıl inşallah yol dışı rotalarda daha çok zaman gecireceğiz
motoru alır almaz Acerbis elcik korumaları taktık,fosforlu şeritlerle görsel modifiyemizi yaptık
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
savaş abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok temiz duruyor alet yalnız çok mu civcivli olmuş o stickerlar'la?
ANGARAJ
XL 200'ünü satmayı düşünen varsa talibim arkadaşlar
Arkadaşlar temiz xl200 veya xlr 125 i olan varsa alıcıyım.Özellikle tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum... Formda büyüklerimizi abi küçüklerimizi kardeşimiz olarak değerlendiriyorum.
dostum xlr 125 tavsıye ederım ben 2 gun once doktor tanıdıktan aldım 2004 sonu ve inanılmaz ama 1650 orjınal kmde. adam ayda 1-2
kez binmiş. garajda beklemekten milleri paslanmış yalnız nasıl parlatacağımı bilen varsa yazarsa sevinirim
Bu xl bana tipsiz geliyor sanki birde hic temizini denk gelmedim
savaskayan xl i nereden almıştınız ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)