Arkadaşlar ilk kez motor alacağım ve maxi scooter için özellikle kullananlar yada arkadaşında olanlar marka model ve fiyat konusunda yardımcı olursa sevinirim.2000-3000 arası bütçe var ama sorun cıkarmayacak bir sey istiyorum
Arkadaşlar ilk kez motor alacağım ve maxi scooter için özellikle kullananlar yada arkadaşında olanlar marka model ve fiyat konusunda yardımcı olursa sevinirim.2000-3000 arası bütçe var ama sorun cıkarmayacak bir sey istiyorum
valla 4-5 gıbı olsa burgman tavsıye ederım.onun harınce pek bılgım yok.ama cin malı dusunursen 150 zat tavsıye edbılırım.ama sorunsuz dıyemem.
dostum benden sana tavsiye çin malı alıp ustaya her hafta uğrayıp akraba olacağına honda, yamaha veya suzuki' scoterlarından alman 100cc dahi olsa.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Sym joyride o fiyata ama boyun maaşallahı var.Burgman 400 ve 650 vardı arkadaşımda.O da 1.90 gibiydi ve çok rahat biniyordu.Şimdiden hayırlı olsun.
Kymco Xciting 250 öneririm. Ama birazcık bütçe arttırımına gitmelisiniz.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
boyuna göre 150zat uygundur. fıkrıne göre burgman bütcene göre çinlilerin hepsi ama söz dınlersen al bir japon en ıyısi
Daelim S2 250 tavsiye ederim bi 500 daha ekleyip bu saplam koreliden bir tane edinebilirsin
2000-3000 e çinli olur sadece ..biraz uğraşacaksın sorunsuz motor değil ama..ne kadar ekmek o kadar köfte)
Gilera nexus tam senlik. Ama sölediğin fiyatlara imkansız. Boyut olarak sana çok iyi uyacağını düşünüyorum. Valla ben parmak uçlarım ile basıyorum yere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)