arkadaşlar nette biraz araştırma yaptım ama bişi bulamadım sayılır eger kullanan arkadaşlar varsa teknik bilgilerini anlatabilir lerse sevinirim
arkadaşlar nette biraz araştırma yaptım ama bişi bulamadım sayılır eger kullanan arkadaşlar varsa teknik bilgilerini anlatabilir lerse sevinirim
sanırım pek bilgisi olan yok
Aramadan bulabilirsin var bilgi.
şu an net hatırlamıyorum arkadaşım ama ikinci eli çok yoktu. ben bir ara düşünmüştüm ama falcon nx400 daha mantıklı gelmişti o dönemler bana. tek aklımda kalan bayağı bakındığım nx250 yerine nx400 almanın daha doğru geldiğiydi. hoş sonra falcondan da caydım ya
http://www.ikiteker.org/modules.php?...owcontent&id=5
Bu linkte bir kullanıcı yorumu mevcut.
Çok güzel motordur, seridir, kıvraktır eğer temiz bir tane alırsanız çok severek kullanırsınız.
benim arkadaşımda vardı 91 model amerikan versiyonu,mükemmel bir enduro,falcondan çok daha üstündür,250cc 26hp idi yanlış hatırlamıyorsam,üstelik su soğutmalıdır,bundan yaklaşık 10 sene önce izmir aydın otoyolunda biz nx250 üstünde 2 kişiyken yokuş aşağıya honda slr650(üstünde tek sürücü vardı) yi geçmiştik,ve inanması güç ama o motor 160km/h sürat yapmıştı o esnada,temizini bulursan tavsiye ederim,kendimde kullandım ama çok ayrıntı hatırlamıyorum,uzun zaman önceydi
bilgiler için çok teşekkurler almayı duşunuyorum alınca resdimlerini sizinle paylaşırım
ben nx 250 kullanıyorum su ana kadar minsk, java ve mz kullandım fakat nx 250 gercekten cok kullanıslı bı motor ist. tekırdag yolunda 6. viteste 6000 devırde 120 km yaptım 9000 deviri bulan motor rahat 150 160 km yapabılır aynı motor arazıde de cok basarılı 18 yasında olmasına ramen. fakat satmak zorundayım ktm 690 a dıktım gozumu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)