Bence eski hali daha güzel. Böyle kuyruğu yolunmuş kuşa dönmüş diyecem. Kızmak yok. Buda benim görüşüm. O motosikletin yapılıp tasarlandığı yerde bu işin ehli ne mimar ve mühendisler, tasarımcılar çalışıyolar.... Tabi senin vefkine de diyecek yok...
Bence eski hali daha güzel. Böyle kuyruğu yolunmuş kuşa dönmüş diyecem. Kızmak yok. Buda benim görüşüm. O motosikletin yapılıp tasarlandığı yerde bu işin ehli ne mimar ve mühendisler, tasarımcılar çalışıyolar.... Tabi senin vefkine de diyecek yok...
ben pek fazla bir fark gremedim.
hangisi hoşuna gidiyorsa öyle kullan bence
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
tutunması hoş olur bayan olursa
teşekkür
ayıp oluyo ama
doğru diyosun tutacak yer yok. sağ yan tarafta grenajın altında ayaklığa almak için var ama. biyere çıkarırken zorlanırım.
aslında orjinal hali böyle arkada kibar bi tutacak var sadece. çin sitesindeki fotosu böyle kubamotor kendisi takmış sele ve yolcu basamaklarını.
tabiki onlarıda vericem satarken birde koruma demiri var onuda vericem. sahibinden.com da iki fotoda mevcut.
arkaya bulamadımki kibar bi tutacak. uymaz diyip geçiştiriyolar.
niye kızayım.
eski haline dönüş yaparım yaza doğru.
çünkü düşme halinde bu haldeyken banada çok zarar olur motorada çok zarar olur grenajlar sinyaller gider.
sence nasıl güzelse o güzel beğeniyorsan sorun yok demektir
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
kesinlikle iyi olmuş. bence plakalığı da sök ve ara sinyalleri kuyruğun arkasında stopların yanına yerleştirmeye çalış, kafa grenajını da söküp universal naked farlarından takarsan daha da iyi olur.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)