__________________________________________________ ________________________________
__________________________________________________ ________________________________
biraz daha yenilik yapsalar tamam ama baksanıza dış aksamları diğer modelleriyle aynı sadece motoru 25 cc yükseltip düşürüyolar bunlar ne ya
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
100'lük scooter'in tipi
güzele benziyor f,yatı nasıl olucak acaba?
evet gelecek sene 100 lira vermekten kurtulur
100 lük uag alanlar
aynı 100 lük kanuni de 1700 lira kuba motor da 1500 lira
mondial 1300 e verse bide pazarlık yapıp 1200 e bırakırlar nakit para iyi seçenek olur
yalnız kuba motor 6 ay önce getirdi bu motoyu bir kişi dahi almadı 6 aydır Osmaniyede bundan. ufak geliyor gençlere herhalde 125 lik varken
çindeki bu fabrikaya söyleyelim bizim firmaların yapacağı yok şu frenleri disk
jantları da aluminyum yapsınlar montaj anında biraz daha güzel olur
yaşasın, küçük birikimi olan arkadaşlarımızda yararlanır inşallah.
100 urt güzele benziyor fiyatı bi açıklansın şöyle 1300-1400 olsa ne güzel olur. 125 urt ile aynı özellikte motor aynı gücü aynı sadece 100cc.Tekerlek ve tasarımıda güzel.
saçmalık.... adam gibi yeni değişik bi stil yapsalar ne güzel olurdu örnek olarak 150 ZAT ya da 150ZC modeli gibi..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Bu mondiallin zon zamından sonra hic sanmam oyle olsun 125 fiyatına satmaya kalkarlar kesin.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ikisi de olmamış çok sıradan görünüş açısından
kendi adıma yazıyorum; bu motorlar beş para etmez gözümde.uğur derin dondurucu işine devam etmeli bence.
tel jantlı olan çok şık. her malın alıcısı ve aşığı vardır. yuvarlak far yuvarlak göstergeler olsa daha güzel olurdu derim. Mesela kanuninin bs 100'ü gibi. Bi tane olacak kenarda ondan tatlı tatlı gezeceksin.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bunlar için harcanan plastiğe demire elektriğe yazık..
bunlara bakan olacagını zannetmiyorum milletin gözü açıldı,beş para etmez makinalar,ikinci el arayan arkadaşlarım bile 2006 öncelerini tercih ediyor ve gayet mantıklı,benim motorun aynısını arkadaşım geçen sene aldı o kadarda bakmasına regmen ikigünde bir arıza,orası dökülür,burası paslanır,tavsiye ettigimede pişman oldum..
keşke 125 ilk modellerde yapılsaydı bu yenilikler bence 125 lik türkiyede en fazla kullanılan model bu kayda alıp biraz 125 lik modellerde değişiklik yapsalar ne güzel olurdu ama garibanlar için iyi herkez zengin değil bi yönden iyi.
of hep aynı hep aynı yapın bi 250 lik maxi scooter da alalım bunlar ne ya rezalet zat gibi modelleri geliştirmeye çalışsalar daha iyi olucak
tipini geçtim de yamahanın RX115'i veya RX135'i gibi seri ve iki zamanlı bir motor koymuş olsalar. o zaman çok tutar bu motorlar. yoksa beş para etmez.
bu 100 urt Mondial 100 KM ye göre daha iyi bir motor sanıyorum.
ikisini kıyasladığımızda hangisi daha iyi acaba?
100 Km hava soğutmalıu
100 urt fan soğutmalı
100 urt nin tork u yüksek sıkıştırma oranı ne bilmyiorum ama o da yüksek
urt nin şanzıman yanında cvt yazıyor sanırım iyi bişe
İki motoru karşılaştırınca sizin düşünceniz ne hangisi alınır?
Kardeş fan dediğide hava soğutma herşey anı ama ben olsam scooter modelini alırdım urt'yi tipi daha hoş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)