Kuba KH125-12D Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2010, 09:42
arkadaşlar ben 1 hafta önce aldım.çok araştırdım almadan önce.üst egzantrkli .titreşim ybrden daha az.bence ybrden bi gömlek üstün.yakıtı çok az.çok sessiz çalışıyor.elektrikli sanabilirlerbende ilk çin diye yanaşmadım ama motorun üstündeki JAPAN yazısını görünce ikna oldum.çok memnunum.kullanımı çok rahat.kesinlikle kaçırmayın.çok kaliteli bi motor.kaç yıllık ustalara sordum en ufak kötü diyen olmadı.
:cat:[B][COLOR="Silver"]Yine Yeni Bir Macera...[/COLOR][/B]:cat:
Reklamlar
-
05 Mayıs 2010, 00:29
tecolife nedir son durum motorla ilgili görüşlerin nelerdir?
-
05 Mayıs 2010, 22:21
Bugün lastik değişimi için(bende lastik için gitmiştim)servise gelen bir sürücüsü ile konuştuk.Vibrasyon var,arka taraf virajda yalpa yapıyor,ve şanzuman arızası yüzünden açıldı diye ekledi ve tavsiye etmedigini söyledi.2009 un 10. ayında almış.Garanti kapsamı sorunlu diyede ekledi.Ben tabiki sürmedim aracı fakat %51 inandım.
-
06 Mayıs 2010, 16:33
brs3417 adlı üyeden alıntı
tecolife nedir son durum motorla ilgili görüşlerin nelerdir?
şuanda 700km ye ulastım sorun yok gibi motor seri 120 yapıyor suanda vibrasyon olayı cok yuksek devirlerde biraz oluyo ama bi kanuni 125 vindy den az.bu haftasonu bakıma götürcem.arka stop lambasından ses gelio giderken onu nasıl kesebilirim sizce.? diğer bi sorun ise viteslerde takılı kalma olayı oluyo yani durdugun zaman vites degiştirmek güç oluyo debriyajla hafif oynadıgın zaman degişio ama yeni oldugundan kaynaklanıyo sanırım.yakıt cok ii hesaplamadım ama 10 liralık atıyorum arada unutuyorum ne zaman koydugumu baska bi sorun yok yol tutusu iyi ybr den farkı yok bence
-
07 Mayıs 2010, 21:43
hala neyin tertışmasını ediyonuz
arkadaşalr alıp kullananlar yorum yapmış.. herkes benim gibi çok memnun bu motordan.. ama siz kullananların yorumunu görmezden geliyorsunuz.. bende aldım ve 1 aydır kullanıyorum bu motoru.. gerçekten beklediklerimi fazlasıyla kaeşıladı.. motordaki ses çok hoş ve rahatsız etmeyecek bi ses.. farklı olduğunu sesinden bile anlıyo insan.. çekiş gerçekten çok güzel. ve motor yeni olmasına rağmen ben 125 km/h hızı gördüm.. daha açacam bu motoru. ayrıca vibrasyon olayı da ortalıklarda görünmüo almayı düşünenler hiç beklemesin bence.. herkes kafasına göre yorum yapıor
-
12 Mayıs 2010, 02:03
öztürk27 kardeş sana bu mesaj
titreşim vardır demişsin ama bu motora balancer sistemi yapmışlar. yani motordaki titreşimi alan bi özellik yapılmış bu motorda
-
12 Mayıs 2010, 02:15
-
12 Mayıs 2010, 18:17
yüksek devirlerde titreşim oluyo biraz ama bi kanuni yada mondial kadar kesinlikle degil..benim motor 900 kmye ulastı gitgide ii performans almaya baslıorum ama sıkıstırmamam gerektığini bile bile dayanamıyorum ya kullanan warmı baska arkadaslar kh125-12d kuba...
[COLOR="Black"]bir varmış bir yokmuş..[/COLOR]
-
15 Mayıs 2010, 20:56
slm arkadaslar az arkadasların verdiği link te baska bir motor var acaba bu motoru getiren varmı türkiyeye gerçekten çok yakışıklı imiş ) http://en.wuyangmotor.com/newEbiz1/E...shParent=false
-
17 Mayıs 2010, 15:20
bu motor çok güzel arkadaslar..
öküz gibi deposuyla ve ağırrlığıyla çok oturaklı evet sürat yapmıyoe doğrudur ama bi kaç ayarla hepsi halledilir motor yapısı fren ayakalrı yerli yerinde sağlam yani fren kolları fekan plastik aksamıda çok hoşuma gitti motor piyasada 2900 tl ye aldım.. evet bnm de şuan çekincem var sonuçta pahalı yani ama aldık inş üzerine bindmiz gibi devam eder digital ibresi felan çok güzel yaa moto yapısıda çok hoş gerçek kaçıyo alttan doğrusu benm çok hoşuma gtti şimdilik aldıma pişman değilim gibi inş allah pişman etmezzz çünkü kullanıcılar övdü banada ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
ya gerçekten arkadslar ben daha 25 kilometredeyim ama makina güzel çok hoş ses yok yaparızzz.. vitesler çok rahat bu motor ybr gibi bi yapıya sahip ama tutupta ybr ylede kafa kafa ya getirmemek lazım sonuç çin yaa :D :D honda felan fasa fisi aldım deneyip görcez arkadsler D: D:
-
17 Mayıs 2010, 15:29
dedeli adlı üyeden alıntı
öküz gibi deposuyla ve ağırrlığıyla çok oturaklı evet sürat yapmıyoe doğrudur ama bi kaç ayarla hepsi halledilir motor yapısı fren ayakalrı yerli yerinde sağlam yani fren kolları fekan plastik aksamıda çok hoşuma gitti motor piyasada 2900 tl ye aldım.. evet bnm de şuan çekincem var sonuçta pahalı yani ama aldık inş üzerine bindmiz gibi devam eder digital ibresi felan çok güzel yaa moto yapısıda çok hoş gerçek kaçıyo alttan doğrusu benm çok hoşuma gtti şimdilik aldıma pişman değilim gibi inş allah pişman etmezzz çünkü kullanıcılar övdü banada ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
ya gerçekten arkadslar ben daha 25 kilometredeyim
ama makina güzel çok hoş ses yok yaparızzz.. vitesler çok rahat bu motor ybr gibi bi yapıya sahip ama tutupta ybr ylede kafa kafa ya getirmemek lazım sonuç çin yaa :D :D honda felan fasa fisi aldım deneyip görcez arkadsler D: D:
benimki 1000 km yi gecti suan bi problem yok ama yüksek dewirlerde titreşim oluyo uyandırayım
-
24 Mayıs 2010, 12:14
kuba motor 125 KH 12 D
arkadaslar söylenildiği gibi dolma laflarla hondada ybr falan boş o kadar paraya yazık bazıları diyor gitmiyo, + cok yakıyor titriyor hepsi hikaye yakıtı çok güzel 80 ytl lik benzinle 650 km yaptım ve içinde 5 litre de benzin war. özellikle çekip baktım yakıt yönunden harika + motor dewrinde sürüldükçe titreme falan yok. 600 km,lik yolculuğumda hç sıkıntı yaşamadım hepinize tawsiye ederim oldukça da rahat motor motorum daha açılmadı ama 120 km/sa hız yaptım ama güzel olan yawaş gitmektir ;) kazasız kullanmanız dileğimle sayılar ;) 33 MERSİN 33
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------
ALıRM kUB@" YI y@K@Rmm BuR@Yı --- 33 mersin 33
-
02 Haziran 2010, 18:07
tecolife adlı üyeden alıntı
benimki 1000 km yi gecti suan bi problem yok ama yüksek dewirlerde titreşim oluyo uyandırayım
nasıl gidiyo memnunmusun motordan bi sorun warmı..
-
25 Haziran 2010, 19:27
-
07 Temmuz 2010, 21:11
Arkadaşlar merhaba ben Kuba KB150-25 almak istiyorum ama knuni seyhan 150 ile kuba arasında takılı kaldım aşagıdaki linklerde özellikler mevcut karasız kaldım lütfen bana yardımcı olurmusunuz ? Yorumlarınızı bekliyorum...
Kubayı kanuniden daha iyi diyorlar....
http://www.kubamotor.com.tr/kb150-25_yeni.htm
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...+150c&Id=5&k=1
-
11 Temmuz 2010, 20:35
ben kb 150-25 i yakından gördüm inceledim baya güzel kanuniyi boş ver bence benimde gönlüm var kubada hemde uygunda fiyatı ya kh 150 alcam yada kb 150 25 ikisinden biri ben kuba diyorum
-
13 Temmuz 2010, 17:41
arada kalmayın bi kullanıcı olarak kuba derim ben beyler...kanuniye göre daha ii ama paranız warsa 125 klasmanında ybr den wazgecmeyin derim...
-
18 Temmuz 2010, 02:00
Peki yarın ilerde kubanın parçası buluurmu ve sizce kuba erkenmi dökülür
Kanuni servise sordum geçenlerde kubanın ne olacağı belli değil diyor
Kubanın servisine soruyorum bu motor kanuniden daha iyi diyor
kararsız kaldım ?????
-
21 Temmuz 2010, 10:56
kanuninin herhangi bir parcası bozuldugunda sadece kanuni parcasıyla değiştirmen lazım ama kubada böle bi sorun yok tüm markaların parcaları hemen hemen uyuyo kubaya..
-
06 Ağustos 2010, 12:24
Arkadaşlar karşılaştırmak için kh125-12d ile kh150-12d hakkında konu açtım ama mesajları onaylayan arkadaş tatilemi gitti ne iki gündür konu açılmadı. bende buraya yazayım dedim. Şİmdi bu 125 'lik olanın motoru biraz farklı gibi geldi ama şaseden çok uzkta ve ayrık duruyor bu benim sinirimi bozyor açıkcası. Ama 150 cc olan daha heybetli motoru ve daha dolgun ama piyasada gördüğümüz diğer 150 cc'lik motorlar gibi. sizce hangisin daha avantajlı titreşim ve performans olarak?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler