Yedek parça fiyatları nasıl..?
Yedek parça fiyatları nasıl..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
vay ibre vay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------
beyler ben antepteyim bu motorpisikletin satıcıları burada çok hatta diğer modelleride peynir ekmek gibi satılıyor bu pek satılmıyor diğer 125 likler 1500 1400 felan bunun fiyatı ise 2400 2200 felan bii kaç yerde değişiyo ha bide burda asıl distribitör var kuba plaza baya büyük bi yer orda çok fazla küba var yığınla. taksit imkanı felanda var ama işte kullanan bi tanıdık yok motor nasıl çok iyi bimiyorum ama bence bilen biri olmadan almak saçma olur...not bende bu aralar alacam ama ne alıym kararsızım
Aydında satılıyor bu motor.Ben motor araştırırken görmüştüm.Hoş bir tipi var.Sonra web sitesindeki özelliklerine baktım.Gayet güzel.Ama dayanıklılığını bilemem.Çin malı ama güzel duruyor.
Evet pe kkullanan yok galiba..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
kuba KH125-12D kullanan varmı arkadaşlar.yüksek devirde titreşim oluyo diye duydum bayisine sordum yok öyle bişey dedi.ya sıfır bundan alıcam yada ikinci el ybr düşünüyom
bir kaç gün önce bende baktım kardeş banada titreşim yok dediler ama satana kadar mı titremiyo orasını bilemedim görüntü ve kalıp olarak güzel motor ama sanki diğer çinlilerden biraz kaliteli gibi geldi bana . biraz yorum gelse düşünmüyo değilim.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
KUBA KH125-12D modeli ilandada belirttiğimiz gibi japon kalite standatlarına göre üretilmiştir.Bu ürün yaklaşık 1 senedir satılıyor motorunun üst egzantrik oluşundan dolayı vibrasyon hiç yoktur.Fabrikadan ve servislerden ve kullanıcılardan aldığımız bilgi sonucunda bu motorun fren müşürü arızası bile vermediği bilinen gerçektir.ybr nin kalitesine gelince KUBA KH125-12D modelinden kesinlikle üstün değildir......(bayinin bana vermiş oldugu cevaptır)http://www.sahibinden.com/kuba_kh125...XQQdisplayitem
işallah bu söyledikleri gibidir ama ben hala bir kullanıcı yorumu bekliyorum
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
mbuyuk bu konuyu araşttırmak lazım istersen başka yere açalım ne dersn
kaç bin üye var mt de kullanan arkadaş yok bu motordan yada yazmak istemyolar cvp
ne yani hiç kullanan yok mu şimdi bu motordan
Arkadaşlar bence resime bakılarak bir motorsiklet alınmaz. Ancak ve ancak bu motorun kendisini gerçek anlamda kullanmış ve motor bilgisine teknik olarak sahip olan birilerinden yeterli bilgi alınabilir. Ama şekil güzel olmuş. Bahsedildiği gibi olursa ne ala ama ya olmazsa...???
hay sen çok yaşa paşaa mıllet tutturmus bı honda yamaha dıger markalar kotu dandık adamlar motorun bırak resmını nasılbırsey oldugunu bıle gormeden yorum yapıyor dandık dıye yorum yapan arkadaslara seslenıyorum hangınız kullandı basınızı agrıttıda kotu dıyorsunuzkubamotorun hıcbır modelının hondadan yamahadan asagıya kalır yanı yok
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Bir çok insan bu motosiklet nasıl acaba diye düşünür. Bu da normaldir. Kullanıcıların tecrübeleri paylaşıldıkça o motosiklet hakkında gerçek bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkar. Tam bir karar için yollarda onbinlerce kilometre yol yapması ve sonuçlarının ortaya konulması gerekir.
Gelelim insanların önyargılarına. Ne yazık ki Çin menşeli motosikletler bu durumu kendileri oluşturdular. Öyleki piyasaya sürülen bir motorun özelliklerini bile yanlış verdikleri oluyor.
Bu motosiklet için bir satıcı üstten eksantrikli diye yazmış. Ama ne olduğu meçhul.
Motoru SOHC'mi, DOHC'mi yoksa OHV'mi? Bu bilgiler üretici firmanın web sayfasında bile yok. Son hızını 150 km/h yazmışlar. Buna sadece çocuklar inanır.
Ciddi bir firma motosikletini tanıtmak istiyorsa güzel bir şekilde rodajını yaptığı bir motosikleti konunun uzmanlarına test için verir. Test sonuçları motosiklet dergilerinde ve sitelerinde yayınlanır. Ama Türkiye'de satıcılar tüketiciyi kolay av olarak gördükleri için bu zahmete girmeye gerek duymuyorlar. Tüketiciler bilinçlendikçe bu saygıyı duymak zorunda kalacaklar. İyi sürüşler.
dogru söze alkış tutarım
aslına bakılırsa bugün bende gördüm bunu. fiyat sordum 2650 12 taksit.
bunu almak yerine ikinci el temiz apache rtr yada cbf 150 alınabilir. yok mu bu motoru kullanıp test eden. artıları ve eksileri nelerdir. vibrasyon ne alemde. parça kaliteleri nedir.
bide bu wuyang işine pek aklım ermedi ne dir bu iş bilen açıklasa. hnda gibi bir firma neden küba motorla işbirligi yapsın ki. sonuçta pazarda bu tarz motosikletide varken. cbf 150.
[IMG][/IMG] [IMG][/IMG] buda racing i ön kısım felan gzlde kuyrukda batırmışlar Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
Motor Hacmi: 232.6 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 130 Kg
Maksimum Güç: 16.3
Yakıt Tasarrufu: 2.5 Lt - 100 Km
Yakıt Sistemi: Karbirator
Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Disk
Maksimum Hız: 150 Km/saat
Çelik Jant: Standart
Aksesuar: Standart
Garanti: 2 Yıl
Arkadaşlar Burda (Marmaris) Kübadan bir tane var. Amortisörler Gazlı. Apache' gibi. Motorun Pek Çekici bir Sesi Yok. Motorun Sahibi Arkadaşla konuştum. Kaç Yapıyor dedim. 140 Rahat yapıyor dedi. Ancak Benim Apache 120 Yapıyor Şuanda Ki Hala rodajda Sayılır. 2900- 3000 Adam bana yetişemedi. Ve Kazadan Dolayı Arka Jantım Yamuk. Kalkışları Benimki Kadar Olmasada YBR den iyi gibi. Çok Cılız Ve Motoru Koli Bandıyla duruyormuş gibi bi Halde. Şaseden Çok ayrı gibi Geldi. Ses desen Zaten Scooter gibi. ama benim Egsoz Delik ) Kullandıgım zaman ise Vites Aralıgı fena diil. Firenler Saglam Tabi Motor daha 1700 deymiş. Ama Apache Gerçekten Basar. Yada CBF. Sadece YBR'ye Kafa Tutması için yapılmış bir motor. Ha Rodajından sonra kaç yapar bilemem. Titreşime gelince. Apache'ye Titriyor diyorsanız ki titremiyor benim makina. Bu Motorda az biraz var. Erezyonları ( Yolda Yaylanması ) Çok iyi olmasada Güzel. benden Bukadar. Deneyen yazsın.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
arkadaslar bu makinayı kullanıyorum 4 gün oldu alalı ve cok memnunum.motorda fena bi konfor var diğerlerinden cok farklı..yeni başladık ileri dogru kusurları yada gelişmeleri aktarırım sorularınızı bekliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)