Karar veremiyorum yardım edin...
Reklamlar
-
Arkadaşlar motor almayı pilanlıyorum ama yeni olduğum ve bilgim olmadığı için bilmiyorum 1200 ytl verebildiğim için şuan bana uygun üç motor ve iki marka var. var ama karar veremiyorum daha doğrusu bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim...
1. motor mondial 250cc
Marka:::::::::: Mondial
Model :::::::::250 MCT
Tipi::::::::::::: Chopper / Cruiser
Motor Hacmi::: 126 - 250 cm3
Motor Gücü:::: 25 beygire kadar
Silindir Sayısı:: Çift Silindir
Renk::::::::::: Kırmızı
Km::::::::::::: 16800
Üretim::::::::: Yılı 2006
Durumu :::::::İkinci El
Fiyatı:::1.200:::
2. motor jinlun 250cc
Marka:::::::::: Jinlun
Model::::::::: JL 250-5
Motor Hacmi ::::126 - 250 cm3
Motor Gücü::: 26 - 50 arası
Silindir Sayısı: Çift Silindir
Renk:::::::: Kırmızı
Km:::::::::: 14000
Üretim ::::::Yılı 2005
Durumu::::: İkinci El
Diyatı:::1.200::
3. motorda jinlun
Marka:::::::::: Jinlun
Model:::::::::: JL 250-5
Motor Hacmi::: 126 - 250 cm3
Motor Gücü:::: 26 - 50 arası
Silindir Sayısı:: Tek Silindir
Renk::::::::::: Mavi
Km::::::::::::: 11.000
Üretim ::::::::Yılı 2005
Fiyatı:::1.250::::::
Reklamlar
-
Almak istediğin modeller hk.bu kadar bilgili olduğuna göre eğer motosikletlerin fotoğraflarıda varsa kararını kendin de verebilirsin arkadaşım.
-
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Almak istediğin modeller hk.bu kadar bilgili olduğuna göre eğer motosikletlerin fotoğraflarıda varsa kararını kendin de verebilirsin arkadaşım.
iyide ben motordan anlamam bana deyimli bilgiler lağzım..
mesela sen nedersin.
-
arkadaşım bu linkte zaten konu açmışsın, http://www.motosiklet.net/forum/moto...remiyorum.html
neden forumu kirletiyorsun admin arkadaşlardan ricam kitlesinler bu konuyu
[B]to Live is to Die...[/B]
-
2.el alıyorsan durumlar çok degişir.Yani satın almayı düşündügün motorların durumuna bakmak lazım.Motosikletin durumlarını görmeden bişey söylemek pek mantıklı olmaz işin açıkcası.
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
MondiaL tabii ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Çift silindir varken tek silindirliyi düşünme...Kalite konusunu merak etme hepsi birbirinin aynısı.Hepsi cabuk dökülür.Akla hayale gelmeyecek arızalar cıkartır.Ortak özellikleri çok cabuk arızalanması,malzeme kalitesizliği.Bulunduğun bölgede servisi hangisi çoksa onu seç...
-
her ilana inanma ikinci ilandaki jinlun çift silindir, üçüncü ilandaki tek silindir bazen satıcılar fazla uçuyor, örneğin hava soğutmalı motoru su soğutmalı, 18bg yi 26-28bg, en sinir olduğum ise ilana giriyorsun mesela yamaha ybr125 ilanı, içinden XXX firmasına ait uyduruk bir çinli, yada fiyat 2.500yazıyor,ilanda 4.000den aşağı vermem v.s., ilana bakmadan karar verilmiyor elbette ama ilandan motoru beğen, özelliklerini netten araştır,fiyatı
se telefondan öğren
-
mourndare adlı üyeden alıntı
unutmuşuz kardeşim ne güllüm yapıyon...
-
bence hiçbiri iyi değil. çin malı başını ağrıtır mondialde yaramaz.
Chopper tarzı düşünüyosun, alırsanda v motor al, birleşik yanyana çift silindirler yaramaz.
1250 ye de alamazsın, ancak mondial mct alırsın, titremeden dolayıda pişman olursun.
motosiklet modelleri bölümünde kullanıcılara bak ne diyorlar.
ybr al bence daha iyi.
-
mourndare adlı üyeden alıntı
unutmuşuz kardeşim ne güllüm yapıyon...
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
MondiaL tabii ki
neden mondıal
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı
neden mondıal
Bence servis bakımından mondial
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Mondialin her yerde parçaları ve servisleri var ben olsam mondial alırdım hem şık bir cruiser.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Bence servis bakımından mondial
siz hiç çin malından japon malına geçtiniz mi?
hele bi geçenlere sorun bakalım,
hele ben modiali bana bedava verseler benzin bizden deseler almam,
şiddetle cbf 150 veya ybr 125 öneriyorum
-
hepsi çift silindir ve ortalama 2lt yağ kapasitesi var, ve çift buji kullanırlar, bakımları tek silindir bir motora göre 2 misli olacağını ve problem yaşama olsalığınında 2 katı olacaganı(ki 1200 TL lik motorda) hatırlatmak isterim. Tek silindir 200cc ye kadar bişey almanı tavsiye ederim, ufak tefek tamir bakımını kendinde yapabilirsin maliyetleride kısmış olursun bu gösteridğin motorların hemen hemen aynı, üzerine binip karar vermelisin, ama beni dinle tek silindir al.. Çift silindirlinin yakıt tüketimide cabası..
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Bence Mondiver almalısın
Bisan var 250'lik v-motor ben olsam onu alırdım
-
mondial motosiklet çin mallarının MERCEDES i dir bunu unutma
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
daha iyiside var olabilir ama tanınan marka olarak ve parça uyumu açısından mondial derim tabi gönül isterki herkes honda ya binsin ama sizin kararınız
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)