Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Piaggio Mp3 Hibrid

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Piaggio, sıradışı tasarımı ile büyük beğeni toplayan MP3 modelinin hibrid versiyonunu önümüzdeki yaz satışa sunacak.

Piaggio tarafından yapılan ilk açıklamaya göre, bu yeni hibrid scooter, elektrikli motoru ile 12 kilometre yol yapabilecek. Aynı zamanda tek silindirli 250 cc gücündeki benzinli motora da sahip olacak olan scooter, uzun menzilli sürüşler içinde destekleyici olacak. MP3'de yer verilecek elektrikli motor, düşük hızlarda ve şehir içi trafiğinde yakıt tasarrufu konusunda yüksek performans gösterecek.

Lityum iyon pil ile donatılacak olan bu scooter, büyük olasılıkla 4 saat içerisinde şarz olabilecek. MP3'ün hibrid versiyonunun fiyatı 8.000 Euro ile 10.000 Euro arasında bekleniyor. MP3 hibrid bu yıl içerisinde Avrupa'da satışa sunulacak.

Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    12km/h'a kadar elektrikli motorla gidecek olması kalkıştaki yakıt sarfiyatını sıfıra indirecektir.Buda şehiriçindeki tüketimi yüksek oranda düşürür.İdeal şehiriçi scooter'i olmuş.Bence ikiteker versiyonlarınada uygulanmalı.500cc'liklerde artık alınabilir olacakatır.Eline sağlık harbiturk!
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motorun tanıtımını motokeyfte izlemiştim. öndeki çift tekerin yatış esnasında çok iyi bi dengesi var. hatta durduğunuzda ayak koymak gerekmiyo ama o aksamın bi arızası pahalıya patlayabilir.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    HYOSUNG gv 650
    3 teker olması bana göre bazı zevkleri vermez.yatarken korkarak ve heyecanlı bir şekilde yatmak var.birde nasıl olsa bişi olmaz düşüncesının verdıgı huzurla yatmak var.eee ozmaan vicud nerde adrenalin salgılayacak.motor dedıgın 2 teker olur bence.
    - - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar konu 3 teker meselesi değil ki.

Artık tüm dünya motosikletlerin de daha ekonomik ve çevreci olması yönunde çalışıyor. Piaggio da o pastadan alacağı payı artırma ürününü tanıtıyor.

Ürün yada marka ne olursa olsun önemli olan tüketici boyutu.

Ekonomik ve çevreci bir o kadarda kullanışlı bir taşıt olursa. Motosiklet kullanıcıları artarken de halıyle ınsanların motosıklete bakış açıları ve davranışları olumlu yonde artacaktır.

Eyvallah DARKDIAMOND
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12km/h'a kadar elektrikli motorla gidecek olması kalkıştaki yakıt sarfiyatını sıfıra indirecektir.Buda şehiriçindeki tüketimi yüksek oranda düşürür.İdeal şehiriçi scooter'i olmuş.Bence ikiteker versiyonlarınada uygulanmalı.500cc'liklerde artık alınabilir olacakatır.Eline sağlık harbiturk!
    benim yazıdan anladığım tam sarj ile 12 km yol yapacak olması. hızdan bahsetmiyor bence.

Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konu 3 teker meselesi değil ki.

Artık tüm dünya motosikletlerin de daha ekonomik ve çevreci olması yönunde çalışıyor. Piaggio da o pastadan alacağı payı artırma ürününü tanıtıyor.

Ürün yada marka ne olursa olsun önemli olan tüketici boyutu.

Ekonomik ve çevreci bir o kadarda kullanışlı bir taşıt olursa. Motosiklet kullanıcıları artarken de halıyle ınsanların motosıklete bakış açıları ve davranışları olumlu yonde artacaktır.

Eyvallah DARKDIAMOND
    hibrid olarak çıktığında ne kadar başarılı olur bilemeyeceğim fakat
    şu an piyasada olan model testlerde 5-6 litre sömürüyordu karşılaştırmalı testte neredeyse smart fortwo kadar yakıyordu fiyatıda biraz pahalı gibi
    du bakalım nasıl olacak güzel olur inşallah

Ne yalan söyleyim 3 tekerde olsa bu modelleri çok beğeniyorum imkanım olsa kesin bir tane alırdım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)