Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yeni motosiklet alacağım yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    250 mct
    Alıntı rman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    blue-life : güzel kardesim paran var belki ama motosikletten anlamiyorsun biraz gelistir kendini(motosiklet bilgisi acisindan)yazik etme kendinede ailenede.

Sormak yerine ilk önce oku oku oku ögrenirsin emin ol neyin ne oldugunu, neyin sana uygun oldugunu. Direk soru sorma insanlara, cünkü insanlarin huyudur akil vermeyi cok sever bütün insanlar.
    Sitede hersey mevcut daha önceki topicleri arastir neler tavsiye edilmis insanlara.
    Vede en acisi zamaninda senin gibi alel acele motosikletini alip hicbir tecrübe sahibi olmadan motosiklet kullanmis arkadaslarin kaza haberleri yada en acisi vefat etmeleri.
    Bizler bunlarin olmasini hicbir zaman istemiyoruz. Kullanamassin demiyoruz ne haddimize ! tabikide kullanabilirsin, hatta ilk gün 220 kmh bile yapabilirsin emin ol cok kolaydir 10 saniyeni alir (touring motosikletlerde süratlidir her ne kadar rahat olsalarda) !!!! ama ben senin dostun olarak bu aciklamayi yapmak zorunda hissettim kendimi.
    Biraz düsün söylediklerimi...
    haklısınız. motor kulanmaya başlayalı bir sene oldu.Daha öncede dediğim gibi hız merakım yok.Ağır ağır geze geze kullanmayı seviyorum keyif adamıyım biraz.
    sadece daha oturaklı bi motor almak istiyorum.220 km basmak gibi hiç idalim olmadı 9 senedir araba kulanırım otoban hariç 120 yapmamışımdır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Manevra neyi istediğine göre değişir, arabalar arasında makas atacaksan hiç bulaşma derim. Dragstar uzun yol keyif motorudur, kontrolü hiç zor değil, zorlamaz seni, anormal hızlara çıkmaz, sürüşü rahat ve güven verici ama tekrar söylüyorum uzun yolda hız yaparım diyorsan Dragstar uygun değil sana, adı üstünde Cruiser, yavaş ve keyifli seyir...

Motosikleti
    250 mct
    [QUOTE=NoVaRiX;1475450]Tork ve Beygir gücünü birbirine karıştırmışsın sanırım.

Herşeyden önce chopper değil, cruiserdır doğrusu.
    Chopperlar el yapımı, kişiye özel motosikletlerdir ve TEK olurlar, seri üretim değillerdir. Classic görünümlü seri üretim makinelere ise cruiser denir.. Sizin söylediğinizin aksine cruiserların karakteristik özelliği her devirde YÜKSEK TORK vermeleridir. Düşük torklu makineler demek komik olur...

---

Konuyu açan arkadaşa önerimde cruiser sevdasından vazgeçmeden; Dragstar 650 ile devam etmesidir.[/önerin için sağol.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tork ve Beygir gücünü birbirine karıştırmışsın sanırım.

Herşeyden önce chopper değil, cruiserdır doğrusu.
    Chopperlar el yapımı, kişiye özel motosikletlerdir ve TEK olurlar, seri üretim değillerdir. Classic görünümlü seri üretim makinelere ise cruiser denir.. Sizin söylediğinizin aksine cruiserların karakteristik özelliği her devirde YÜKSEK TORK vermeleridir. Düşük torklu makineler demek komik olur...

---

Konuyu açan arkadaşa önerimde cruiser sevdasından vazgeçmeden; Dragstar 650 ile devam etmesidir.
    haklısınız cruiser demek istedim.. başlık sahibi de chopper yazınca dalgınlığıma gelmiş normalde bu hatayı yapmazdım.. teşekkürler.. fakat beygir gücüyle torku birbirine karıştırmadım.. touring'ler ortalama bir beygir gücüne sahipken buna kıyasla çok yüksek tork değerlerine sahiptir.. ivmelenmesi bu yüzden racing'den çabuktur..

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısınız cruiser demek istedim.. başlık sahibi de chopper yazınca dalgınlığıma gelmiş normalde bu hatayı yapmazdım.. teşekkürler.. fakat beygir gücüyle torku birbirine karıştırmadım.. touring'ler ortalama bir beygir gücüne sahipken buna kıyasla çok yüksek tork değerlerine sahiptir.. ivmelenmesi bu yüzden racing'den çabuktur..
    benim takıldığım nokta, cruiserlara düşük torklu demenizdi.
    sanırım cümle yapısıyla alakalı bir yanlış anlaşılma.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Ybr
    madem cruiser'ile başladınız cruiser'ile devam edin..bende dragstar'650'yi tavsiye ediyorum rahatlık arıyorsanız,hız aramıyorsanız eğer..

Motosikleti
    Kawasaki er-5
    sana er5 verelim

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    usta al bi 2. el harley davidson sporter hem motordan gelen sese kulak ver hemde o sesi başkalarına dinlet derim eğerki enduro diyosan africa twin derim yada transalp bu benim görüşüm şahsen hayallerimi yazdım ki shadow'uda unutmamaklazım
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    abicim burda herkes kendi gönlünden geçeni yazıyor o yüzden bende yazayım. eğer o bende olsaydı kesinlikle africa twin alırdım.hayatımda sadece 1 kere üzerine oturmak nasip oldu.oda park halindeydi motor.aicim atla sırtına aletin dünyayı gezdirsin sana.motorun kendine gelmesi 25000-30000kmde oluyor.o yüzden hepsi temiz bu aletlerin.o parayada çok rahat alırsın 2003 model(daha üst modeli yok arama boşa)
    2 teker tek ruh tek yol.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    CBF 600 gibi ama biraz daha sportif birşey arıyorsun ha ? Hmm...

Bence kesinlikle Yamaha FZ-6 Fazer'a bakmalısın.

FZ-6 Fazer başlığı:

http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-hersey.html
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    dragstar
    sıfırıda uygun bu aralar
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    honda cbf 600 abs
    ben 3 aydır cbf 600 abs kullanıyorum. aslında çok memnunum.ancak 2 kişi bindiğimizde en ufak bir kasiste altı tere vuruyor.bir tanede sukutır ım var onunlşa çok daha rahat geçiyorum bozuk yollardan.ama tek başıma kullanırken enfes bir alet hızlanması fren sistemi mükemmel uzun yolda yormuyor.tavsiye ederim.kolay gelsin esen kal...

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    bmw f650gs dağ bayır asfalt sıktınmı gider...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA CBF500

Cbf1000

İlk kez motosiklete binmediğine göre en kralını al bence yani CBF1000.şu an 2008 model bayilerde kalanlar var CBF600 fiyatına.İstediğin herşeyi verir.güç,konfor,heybet...Maddi açıdan sorun yoksa hiç düşünme.Ne alırsan al kazasız sürüşler..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)