Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
çok şık motosiklet, performansı da yerinde. ikinci motosikletim olarak düşünebilirim, şuan aklımdan geçen adaylar ER-5, GS500, Ducati Monster ve Honda CBF 500 (önümüzdeki sene satılmaya başlanacak)
-
ilnapoli saydığın motorları bende düşünüyorum.2 sene scooter ve ybr kullandım.
Bazen cbr F diyorum bozuluyorsun.Ama F deneyimi olanlara göre zor bir motor değil gibi
Ducati Monster ve CBF 500 test şürüşlerini bulmak lazım.Ducati fiyatını bilen varmı?
-
Duncan, senin iyiliğin için kardeşim, kızma
Honda CBF 500 henüz satılmıyor o yüzden test sürüşü yapak biraz zor ama 2006 içinde satılmaya başlanacakmış, Honda'dan duydum. tahminlerime göre fuarla birlikte satmaya başlayacaklar.
Ducati Monster 620 Dark'ın fiyatıysa 8 bin 300 Euro..
-
bu motorun aynısını alsancak gönen in önünde görmüştüm 12 000 ytl peşin vereyim ver bana aşşağı ykarı anlaşırız daha 500 bile veririm ısrar edersen
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
ohooooooooooo,topic almış yürümüş,yokmu gs500kullanan? bana türkçe kullanım klavuzu lazım(bendeki ingilizce-fransızca)bir ingiliz veya fransız gs500 kullanıcısı varsa bu sitede takas yapalım yaw
-
gerekli yerleri çeviririz PHAETONW12, sen buraya yaz yeter
-
ilnapoli adlı üyeden alıntı
gerekli yerleri çeviririz PHAETONW12, sen buraya yaz yeter
abi bence tamamı gerekli,onun içinde kimseyi zahmete sokmak istemem, buradan birkullanıcıya ulaşırsam fotokopisini alırım olur biter,ilgin için teşekkür ederim
-
PHAETONW12, istersen bir Suzuki Türkiye'ye sor belki yardımcı olabilirler. pdf'i falan varsa e-mail ile bile yollayabilirler belki..
-
yokmu gs500 kullanan yaw?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
01 Aralık 2005, 18:58
-
01 Aralık 2005, 19:04
Süper Moderatör
GS 500 F Sport Bike sınıfına giriyor (grenajlı modeli)
GS 500 Naked sınıfı (emin değilim, ama görüntü öyle )
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
01 Aralık 2005, 19:10
Süper Moderatör (BBRR)
Eyong, olm zaten sport bi modelin ön ve yan granajları sökersen naked oluyo
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
01 Aralık 2005, 19:19
-
01 Aralık 2005, 19:26
Süper Moderatör
mertmertmert bahsettiğin motor 6 yaşında, km fazla ise sana yavaş yavaş masraf çıkarabilir, yok km fazla değilse o zaman fazla yatmış olabilir ki buda bir motor için zararlıdır. Bir motor satın almadan önce yapılacak en iyi iş servisini arayıp bazı hayati parçaların olup olmadığını, yoksa ise ne kadar zamanda temin edileceğini ve fiyatının ne olduğunu sormaktır.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
01 Aralık 2005, 19:48
kankaaaa benim GS500 üm yok beni almıyacakmısın bu fun club e
GS500 çok oturaklı ve performansı iyi bir makine mustafa kardeşimin motorundan biliyorum almayı düşündüğüm cihazlardan biri
1999 model GS500 için şunu söliyebilirim önder arkadaşıma katılıyorum motoru bir bilene göstermek ve makinenin ne durumda olduğunu iyice anlamak lazım bildiğim kadarıyla bu motorda parça sorunu yok fiyatlarını araştırıp motora genel bir revizyon fiyatı çıkarmak gerek sonra bakarsın kesene ve aklına uyuyosa alına bilir ama aslında 2000 model altına pek düşmemek lazım şimdiden hayırlısı olsun
-
01 Aralık 2005, 21:28
evet arkadaşlar güncel
-
02 Aralık 2005, 10:18
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
02 Aralık 2005, 10:46
anlaşılan viragoyu satıp gs 500 alacazki fun clup e girecez....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler