Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
81. sayfa BirinciBirinci ... 31717980818283 ... SonuncuSonuncu

Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ben 2004 öncesine bakmıyorum. Hele 2000 öncesi kasa değişik olduğu hiç hiç çekici gelmiyor bir de iyice yaşlı sonuçta metal yorgunluğu şu bu derken fazla uğraşmak istemiyorum. 2004 lerde gidonun siyah olması sticker çalışmasının farklı olması daha bir hoş geliyor gözüme.
    gerçi hala tam karar vermiş değilim sırf daha hareketli piyasası var diye Er-5'e de kayabilirim. Kısmetse hafta içi bütçeyi tam olarak ortaya koyup max 6.500 TL gönlüme göre bir motor arayacağım ki önümüzdeki haftasonuna kadar da almış olmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fesmer17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki tekerli bişey...
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 2004 öncesine bakmıyorum. Hele 2000 öncesi kasa değişik olduğu hiç hiç çekici gelmiyor bir de iyice yaşlı sonuçta metal yorgunluğu şu bu derken fazla uğraşmak istemiyorum. 2004 lerde gidonun siyah olması sticker çalışmasının farklı olması daha bir hoş geliyor gözüme.
    gerçi hala tam karar vermiş değilim sırf daha hareketli piyasası var diye Er-5'e de kayabilirim. Kısmetse hafta içi bütçeyi tam olarak ortaya koyup max 6.500 TL gönlüme göre bir motor arayacağım ki önümüzdeki haftasonuna kadar da almış olmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa
    Er-5 lerde (bazıları tabi) soğutma sistemindeki arıdan dolayı hararet görebiliyorlarmış diye duydum bi doğruluğu varmı acaba?
    Er-5 e ilginiz olduğu ve araştırdığınızı düşündüğüm için soruyorum.

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı fesmer17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Er-5 lerde (bazıları tabi) soğutma sistemindeki arıdan dolayı hararet görebiliyorlarmış diye duydum bi doğruluğu varmı acaba?
    Er-5 e ilginiz olduğu ve araştırdığınızı düşündüğüm için soruyorum.
    elbette soğutma sisteminde sıkıntı olursa hararet yapacaktır ama kullanan arkadaşlarımdan bu yönde kronik bir sıkıntı duymadım. Kawasakinin pek çok modelinde kullandığı dayanıklı bir makine var Er-5'te
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

elbette soğutma sisteminde sıkıntı olursa hararet yapacaktır ama kullanan arkadaşlarımdan bu yönde kronik bir sıkıntı duymadım. Kawasakinin pek çok modelinde kullandığı dayanıklı bir makine var Er-5'te
    yani oda güzel bir makine bende hiç hararet meselesi duymadım. ama görünüş olarak tercihim gs 500 bakalım nasipte ne çıkacak şu osmaniyedeki adamla hiç irtibata geçip görüşen varmı? şimdilik satılıklarda en favori o gözüküyor. bakalım kim önce bir gs 500 alacak
    birde şu muğla daki 5250 tl lik motora hiç bakan yada bakabilecek olan varmı ?

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    muğladaki 2001 di galiba ona forumdan bakan olmuş ama anlaşamıştı sanırım önceki sayfalarda olması lazım temiz demişlerdi bi bakın önceki sayfalara
    ben sanırım er-5'e doğru fikir değiştirdim. daha önce 2 tane gs500 aldım sattım 3. süne gerek yok sanki zaten alıp bir sezon binip değiştiricem farklı bi motor denemiş olayım varsın arka freni kampana olsun varsın YBR gibi arkada çift amortisörü olsun napalım gayrı

muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    yeni

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sezonluk-tork-makinasi-gs500-126818965/detay

hımm buda iyiymiş bide istanbuldaki var bu ikisini bi kıyaslıyayım bakalım. tşkler muhittin

fesmer17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki tekerli bişey...
    Kawasakinin kendini kanıtladığı bir model olduğu bi gerçek.Sanırım bakımsız motorlar ve ilgisiz sahiplerinden doğan bir sonuç benim dediğim.Zaten oyüzden bazıları demiştim..

Motosikleti
    Tracer900
    Yavaş Yavaş Adam oluyor. Aldığımda 45000 de idi (Tarihe Not Düşelim. Çünki Arızalı KM Göstergesini Tamir Ettim. Satacak Olursak "Le de get Düşürmüşsün Bunun KM" demesinler)
    fz6_fazer, gs500inanc ve cd0345 bunu beğendiler.

Muhittin güzel motorun varmış kazasız belasız binersin inş. disk ve eksozunda boyası iyi yakışmış
    bu arada biz sezon sonunu bekliyecez herhalde millet git gide fiyatları yükseltiyorr niye zamanında almadıysak sanki
    bu arada chopperrider noldu er5 e geçiş yapacaktın yokmu daha bi gelişme
    son bir şey daha bu ikisinin yakıt sarfiyatı gerçektende çok mu farklı yoksa er5 te çok mu abartıyorlar

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    selam gs500 dostları.
    osmaniyedeki motoru bir inceleyim de,

osmaniyedeki motor 7500 tl demiş.
    gs500 hayranı olsam da, 30-40000 km kullanmış ve sattığıma bin pişmannolsam da o parayı o motora vermem.

2000 daha koyup sv650s alırım

Motosikleti
    Tracer900
    Teşekkür ederim. Manetleri değiştirdim, Aynayı (Yolda Şu an Bu Hafta Gelir) Değiştireceğim Set Mavi Olacak. Çanta Taktım Demiri Kendim Büktüm. Örnek Olmayınca Epey Zorladı.

Motosikleti
    Tracer900
    Jant şeridi Yapacağım Ne renk Yapayım ? Kırmızı nasıl olur ?

mavi ile ikisini bi koy şöyle bak hangisi güzel olursa onu yap. bence ikiside güzel olur. ama onu yapmasımı ......... baya yoruyor adamı iyice sabunlu suyla jantın boyasını çıkartacak şekilde yıkamayı sakın unutma yoksa tutmuyor bir türlü :D

Motosikleti
    Tracer900
    Mavi yi düşündüm ama Boğmamak Gerek değ,lmi ?

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı ısparta032 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhittin güzel motorun varmış kazasız belasız binersin inş. disk ve eksozunda boyası iyi yakışmış
    bu arada biz sezon sonunu bekliyecez herhalde millet git gide fiyatları yükseltiyorr niye zamanında almadıysak sanki
    bu arada chopperrider noldu er5 e geçiş yapacaktın yokmu daha bi gelişme
    son bir şey daha bu ikisinin yakıt sarfiyatı gerçektende çok mu farklı yoksa er5 te çok mu abartıyorlar
    valla hala arayıştayım. fiyatlar yüksek. 6500 civarı bütçem var sezon girdi ya millet uçtu gidiyor.
    Osmaniye'deki motor 6700 idi 7500'e yükseltmiş. Er-5 bulamazsam gider onu alırım diyordum ama bu şartlarda aramam bile o vatandaşı.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Tracer900
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-satilik-temiz-tum-bakimlari-yapilmis-suzuki-gs-500-118828486/detay
    bu nasıl ki 2001 diyor ama granaj farklı sanırım.

bana şu bursadaki motorlarda temiz gibi gözüktü ama uzaktan belli olmaz tabiii. zaten bu gidişle sezon sonunu bekliyecem nasılsa hergün iş için biniyom en az 50km ha şimdi olmuş haa sezon sonu farketmez
    muhittin hazır sıcak sıcak binen varken sorayım dedim. senin yakıt nasıl eskilerden belli ama yıllar geçince değişir belki :D

Motosikleti
    Tracer900
    yeni ölçtüm 170km şehir içi 280km de 13lt aldı. (fazla fazla doldurdu) yaklaşık 4lt yakıyor diyebilirim.

bende şimdi asya motorun 170 lik motoru var ve 170 krş. yakıyorum vede şu arabalar hatta otobüs ve kamyonlar bile vızzz diye geçiyooo acil bi taraflardan gs 500 bulmam lazım.alıncada özellikle şu otobüs şöförleriyle bir daha karşılaşmam lazım
    sahibindeki yeni motoru gördünüzmü banada yakın 2-3 saatlik yol sizce nasıl bir motor.

81. sayfa BirinciBirinci ... 31717980818283 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler