motorum cıktı yawwwww
saat gibide calısıo kocum benım..insallah jawayı aratmaz bana
zaten durumum iyi olsun gene bıtene 350 jawa alıcam...
motorum cıktı yawwwww
saat gibide calısıo kocum benım..insallah jawayı aratmaz bana
zaten durumum iyi olsun gene bıtene 350 jawa alıcam...
Alin bakiyim bu videoyu ben yapmistim ee GS500 aski bu oyle basit degil.Begenirsimiz umarim
http://www.youtube.com/watch?v=sTS042FKY3I
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bi türlü yüklemdi yaw. yarın iş yerindn bakarım artık.
paylaşım için teşekkür ederim.
==============================
buyrun buda gusel bir duvar kagidi
http://ic3.deviantart.com/fs12/i/200...lphaFireX5.jpg
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bende bi foto koyiyim hazr yeri gelmişken
Resmin orjinal hali için link -> http://img440.imageshack.us/img440/7...280x960mx9.jpg
Burda boyutunu küçültünce gözüme hoş gelmedi içim rahat etmedi.
Yaa arkadaşlar.Bişey sorucam.Bu aletlerden memnun olmayan yok gibi ama benim boyum 1.90. Acaba altımda küçük kalırmı? Henüz üstüne binmedim biyerde.Ama yanımdan filan geçerken sanki biraz küçükmüş gibi geliyor,belki de göz yanılması bilemiyorum...
GS 500 ün 2007 modelleri galiba ülkemize gelmiyor. Bu konudan haberi olan var mı.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
benim boyum 1.87. motor ufak tefek bişi değil zaten kuvvetin yerinde değilse ağır gelir. ben kendime yakıştırıyorum. zaten üzerinde binip çalıştırırsan bir daha inmezsin oyle tatlı bi makina.
2007 modeli yok hatta ben 2006 sını bile görmedim. ikinci ellerde 2005 modelin üzerine rastlamadım.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Richy...
İzmit'te netaraftasın? Arasıra geliyorum İzmit'e,bi geldiğimde görmek isterim senin makinayı da...Bi kullanıcı olarak tavsiyelerin,fikirlerin önemli
o resimdeki gs500 ün F modeli. TR de var mı bilmiyorum. zaten bu motoru kısa zaman önce incelemeye aldım begendim şimdi kullanıyorum. çok fazla bilgim yok. daha eski arkadaslar var onlar daha iyi yardımcı olabilir.
merkezdeyim. otobandan izmit batı çıkışındaki gişelerin hemen yanı.
Bi dakka abi..Gişelerin yanı dediğin plajyolu,cumhuriyet mahallesi...oralarmı yoksa...Abi oralarda çocukluğumuz geçti.
ewt ordayım. ama yeni taşındım oraya. topiği dağıtmayalım
Toparlıyorum eveet...
Uzun boylu olman problem değil diyorsun! Bu motor Hyosung GT250 ebatlarında değilmi acaba? O motor biraz küçük gibi kalmıştı altımda zira..Hayır bi de motorun sıfırı da olmadığı için bayiye gidiyim,bakiim nası duracak diyemiyorum,yoldan geçeni çevirip "kardeş bi oturabilirmiyim,ben de alıcam da" diyemiyorum. Fakat sanırım kasa bi ara ufak bi değişiklik yapmıştı(hangi sene çıkaramadım) o makyajlanmadan önceki model daha bi küçük duruyodu sanki..
(neyse...)
uzun yolda tam olarak kac yaktigini bilen varmi ajaba. Antalya bursa yapacam baharda. Yaktigi benzine gore hesap yapacam.Sehir ici ile ayni olmadigindan cok fark ediyor net hesaplayamadim.
valla abıcım ben daha bınemedımde motoruma..ama İHTİYAR abim söledıne göre redlıne kullanırsan 200 yakıyormus...200 üde gecmez yanı.normal kullanırsan 80-120 arası 140-150 bın yakarmıs....öle dıyo ıhtıyar abım bence de dogru yanııı...
Arkadaşlar şu anda tırım tırım motor arıyorum 6000YTLye kadar, temiz bi GS500
bulabilir miyim acaba sizce?
6000 ytl 2002 model bulursun.Arastir baska sehir olursada usenme atla otobuse git al .Otobusun bagajinda getirisin extra 70 ytl masraf yapar sana nakliyesi.
yaw nette bakıorum hep uçuk fiyatlar, ölü sezon olmasına rağmen, km.si çok yüksek genelde hep motorların, başka nerden bulcamki, tek tek motorcularımı gezsem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)