Burda herkesin bilgisi var Asil soru ne onu alalim. Yardimci olalim
Bu arada yanlis hatirlamiyor isem
RES, Yedek
PRI, Kapali
ON. Acik
Burda herkesin bilgisi var Asil soru ne onu alalim. Yardimci olalim
Bu arada yanlis hatirlamiyor isem
RES, Yedek
PRI, Kapali
ON. Acik
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arkadaslar gs500 ün önune güzel bı grenaj taksak nasıl olur.mesela benım jawaya taktım büyük bı grenaj var.gs500 gıbı yuvarlak farlı.görenler cok güzel durdugunu sölediler.hatta PRO abimde güzel oldugunu söledi.motorun cok güzel bı durusu var.heybetlıce cok güzel görunuyor.onu söküp gs500 e deneyecem bakalım nasıl durucak?bayramdan sonra ama herkesin yılbası ve bayramı kutlu olsun
ihityar abiiiiiiiii acıcık konussak senle olmam mı?
niye kimse bisey yazmıyor buraya yahuuuu :
ulen motoru almadan önce bir sürü sey yazıyolardı.sımdı aldık motoru ne bakan var nede yazan var
sen motorunu çalıştırabildin mi bari?
==============================
Ne yazalim dostum , resim koy bir sey ler soyle. Biz o kadar memnunuzki motordan , motora binmekten siteye bakmaya vaktimiz kalmiyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ben binemiyorum walla h.içi zaten çalışıyorum vakit yok. h.sonu da hava denk gelirse işte. bahara uzun yol planlarım var. bir top case ayarlamam lazım ikinci el falan. yalnız onu nasıl monte edicez arkaya onu bilemedim.
slm arkadaşlar bende kısmetse bu ayın 22 sinde bir gs500 sahibi oluyorum
aldığımda resimlerini gönderirim artık hepinize selamlar
::tutkuy::
heeeeeeeeeeeee.calıstırdım.ihtiyar abim sağolsun.
motorun fazla bı sorunuda yokmus.benım adama 600 ytl borcum vardı.adamda bana guvenmedıgı ıcın bılerek calıstırmıyormus.bende motor calısmıyo dıye para vermıyodum.
motorum allaha sükür calıstı.dun motorun satışınıda aldım.sımdıde ufak tefek ayarları yapılcak.sinyalller,arka stop falan.ruhsatıda kendı adıma aldıktan sonra trafıge cıkartcam.ama hız yapamıycam.sekmanlar yenı oldugu ıcın alısana kadar beklemem lazımmıs.ayrıca motora teyp de döseyecem,2 tane sis farı hazır zaten.farın orayada bi grenaj düşünüyom.bıde dızlık korumalıgı takcam.artık hepsını yaptıktan resımlerıde eklerım.
bisey sorcam,sızın gs500 lerde kaç amper akü kullanıyorsunuz??
Ben 12v 14A mutlu taktım,ancak direk olmuyor sele yerine oturmuyor bende akü yuvasını söküp öyle oturttum.kenarlarına köpük koydum oynamasın diye.Tık alıyor marşı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
İHTİYAR ABİ 14 amper değilmiydi??
GS500 cüler hiç resim göremiyorum???
benimkisi otoparkta yatıyor resim çekemedim sizinkiler nerde acaba?
herseyını tamamlayımda sesıyle bırlıkte bıde teybın sesıyle bırlıkte koyarım buraya....
Benimki dükkanda,söktüm bakım yapıyorum,karbüratör tavada sökük,külbütör kapağı açık yeni şim yapıyorum,sol silindirin eksoz sibop aralığı %5 büyük yeni yaptım yüzey taşalamada taşlıyacağım yenisini.
Hafiften bir çik çik çik yapıyordu kendileri,rahatsız oldum,ne yapayım makinacı adama batıyor böyle sesler.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bu suzuki hangi üklenin malı ..gs 500 nerde üretiliyor..
Sen daha burda mısın abi? Çabuk enduro başlığına bakayım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yani gs500 ünüzde kaç amper akü kullandınızı yazmanız için illede motorun resmını koymam mı lazım???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)