.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
beyler,
gs500 manet değiştiren oldu mu ? fren maneti ayarsız ve elime uzak geliyo rahat edemiyorum. ayarlı manet ya da carbon ya da siyah manet bulabilir miyiz uygun olacak
ya da bu meretin manetlerinin uyumlu olduğu başka suzuki modelleri var mıdır ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
sv 650,eski katana,bandit bir çok modelle aynı,ben yurt dışından komik bi paraya karbon getirttim ama adresi hatırlamıyorum.Forumu arattırırsan bulursun
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Bu makineyi almayı düşünüyorum.Ne dersiniz.Hastayım bu stile...
http://www.sahibinden.com/2003_model...XQQdisplayitem
Birde Sankim Sol Suzuki Ambleminin Oldugu Kısım Bi Yerlere Sürtmüş Gibi.
Mide Bulandırmak Gibi Olmasın Ama Gözüme Takıldı
Herhalde Debriyaj Sistemi Kapağı
Imza mi?? Nereye Atayım
bende gs500 aldım arkadaslar ama bana hayırlı gelmedi bilmiyorum noldu ama taktaktaktak dıye sesler gelmeye basladı yolda bende durdum hala suan susurluktayım aksam arabayla arkadaslar gelıcekler yarın acıcaz bakalım nesı var nesı yok cıkıcak
Bende Afyon'un Çay ilçesinden almıştım.Trene bindim,10 dak.motorla turaladım,noter satışını yapıp marşa bastım geldim.Bursa otobanında 200 ü gördü dağılmadı .Halen çalışıyor.Şans bir bakıma.Diğer topikdede yazdığım gibi ne olursa olsun hayırlı olsun. Güle güle kullan.
ne tesadüf diyecegim ama tesadüf degil.çünkü kocaman sahibinden.com da topu topu 30-40 tane gs 500 ilanı var.bende 3 tane favorilerime ekledim 2004 model.ama fiyatlar banada pahalı geldi biraz.düşünmüyor degilim yurt dışından yüksek model getirtmeyi ama buraya gelene kadar fiyat baya bir yükseliyor vergiler filan.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Arjantinli;
yurt dışından ülkeye 2. el motorlu araç getirip trafik tescilini yapabilirsen inan memlekette tek olursun.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
yok dostum mümkün değil derecesinde zor. yurt dışında çalışan Türk vatandaşlarının belli koşullarla motorlu araç getirme hakkı var o da kesin dönüşlerinde. ki o da ciddi sınırlamalara tabi (aracın yaşı vb., motosiklet bu kapsamda mı yoksa sadece otomobil mi ondan emin değilim) onun haricinde 2. el araç ithal edemezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)