öYLe her favoriye ekleyen alsaydı oh ne güzel olurdu
öYLe her favoriye ekleyen alsaydı oh ne güzel olurdu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hata verıyor sıte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:12 ----------
egzoza noldu ?
motorunu ınsallah satarsın ama satamassan eger 1-2ay sonra talıp olurum motoruna
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
valla motorun 2ay gıbı bı sure satılmazsa ben talıp olurum ama suan olamam sıkıntıdayım ve motorumununda satısını yenı koydum oda satılırsa ve satmassan talıp olurum
satılık gs 500 96 model sorunsuz d.i.d kit yeni takıldı yeni far projesi uygulanmak üzere fiat 3750 yok mu alaaan
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
kanunıyle takas etmıcegın ıcın hıc sormuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------
sende bı alamadın gs500 sabah basladım okumaya daha yenı bıtırdım 20sayfa cbr125 takas aradın sonra gt250 ıle basladın ılerleyen sayfalarda al artık
far tamamlandıktan sonra ilan vermeyi düşünüyorum far bitmeden bildiğin gs 500 akdığımda topik açmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-cektim.html
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Motoru nasıl motoru
Stoneofdeath ;
Napayım seviyorum Haytayı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ölü bu topıc ölüüüü :D:D
arkadaşlar 5000 liraya 45000 km'de buldum bi tane.2001 model.Yağ eksiltiyomuş galiba.Hiç anlamıyorum.Sorun olur mu?Fiyat nasıl?motor nasıl?parça sıkıntısı olur mu?Satarken gider mi hemen?Piyasası nasıldır?kabaca bi bahsederseniz çok sevinirim,teşekkür ederim..
ankara'da bu motoru kullananlar hangi ustaya gösteriyorlar. daha doğrusu genel olarak ankara'da güvenilir usta kimdir? 4 senedir motor kullanıyorum, daha herhangi bir usta güven vermedi bana.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
f versiyonu da bi ayrı güzel. keşke olsa bizim memlekette ama bizim tüketicimiz bundan 4 silindir sesi çıkmıyo diye almaz...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
arkadaşlar avrupa yakasında gs 500 ü göstermek için en uygun usta kimdir ve nerdedir acaba?
kardeşim bu motorumun yeni ilanı ara beni konuşuruz pişman olmaz dua edersin
http://www.sahibinden.com/sitedeki_t...XQQdisplayitem
beyler Hercul'ın motorunu aldım ve 2. kez gs500'e biniyorum. topiği güncelleyeyim istedim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)