selam arkadaşlar gs 500 üst kapak ve egzantirik gergisine ihtiyaç var nerden ve nekadar fiyata bulabilirim acaba.birde uygun fiyata takaslı varsa almayı da düşünebilirim satan varsa aranızda.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
egzantrik gergisi bende var ben gs 500 parçası satıyorum. 100 tl istiyorum+ kargosu da bana aittir.cep 0535 588 96 24 inancakyurek@hotmail.com her 2 şekilde bana ulaşabilirsin. aynı gün kargolarım, ayrıca elimde başka parçaları da mevcut yalnız üst kapağı satalı çok oldu o konuda yardımcı olamıycam
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Merhaba,
93 Model 43.000 km deki bir gs 500 alternatifim var.Yaşı parça yönünden sıkıntı olur mu ? Ne gibi kronik eksileri olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
http://www.sahibinden.com/orjinal_ja...XQQdisplayitem
ilan şu hocam
Ulasan motorun ustası var Başkent sanayii sitesinde almadan sahibiyle götür...o ustaya bir göster al derse al iyi ustadır....başkasına götürme sakın sırf alıp kendilerine getir diye sana sorunlu motoru aldırırlar...malesef motorsiklet ustalarının çoğu güvenilmez...birde fiyat yüksek geldi üzerine 1.000-1.500 tl.koyup 2000 yada 2000 üzeri al derim....
evet 93 model olmasından çekinerek ilk niyetlendiğim motosikleti aldım.teşekkürler yardımınız için.
selam arkadaslar bende 2006 hyosung var motorum gayet temiz ve iyi durumu fakat ben genede satıp gs 500 almak istiyorum .. şuan satışta, olurda bu mevsimlerde zor ama satılırsa,gs 500 için baharı beklemem ... tekrar görüşmek üzere
ölmüş bu topic ya nerde gs500 kullanıcıları
burdayız sessiz ve derinden izliyoruz
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
valla toptan sattılar herhalde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
sessiz ve derinden olmaz burda artık son kararını vermıs gs500 alcak bırısı var lutfen 41sayfa oldu okuyorum gozlerım agrıdı artık
kardeşim 5,500 ü bulan 6 yıda bulur ben sana 2005 model veriyorum adam sana 200 model veriyor daha ne diyim devam satmaya favoriler 29 oldu çok yakında yeni motorla çıkıcam karşınıza
http://www.sahibinden.com/sitedeki_t...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)