selam arkadaslar... ilk motorum gs500 dü, sonra srad750 sımdıde hayabusa kullanıorum ama gs500 deki rahatlıı hiçbir suberbike da bulamadım bence gs500 harika bır motor tam anlamıyla harika...
selam arkadaslar... ilk motorum gs500 dü, sonra srad750 sımdıde hayabusa kullanıorum ama gs500 deki rahatlıı hiçbir suberbike da bulamadım bence gs500 harika bır motor tam anlamıyla harika...
Gsx-R 98
şahsım tarafından silinmişdir
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Tessekur ederim arkadaslar gercekten sehir icinde bir canavar bu . Abartili olmayan kasasi ve 50 beygirlik gucu ile cok kivrak ve atak bir makina. Sehir icinde abileri olan racinglere tas cikariyor. Sehir disinda ise size konforlu bir surus veriyor. Zaten yaptigi hizi dusunursek Turkiye yollari icin gayet yeterli.
Eger Gs 500 iseteyen var ise burda satilik bir tane 94 model mavi renk var fiyati 3750 YTL pazarliksiz.Makina bir ustanin zaten.Almis biraz binmiz simdi 1000 lik makina aldigindan yatiyor dukkaninda.Isteyen olursa haberimiz olsun.
Iyice hortlacam bu bolumu ben
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Suzuki GS 500 tabiki harika bir makina...
Gs500 ne hic performans egzozu taktiran oldumu , var ise sesini dinlemek isterim acikcasi. Eger cok bagiriyor ise taktirmayacagim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bu motor ilgimi cekmeye başlası birden bire
==============================
abi bu makinalar pek sarmıyo beni bnm amcamın oğlunu eski makinası bunlar 200 dedimi kalıyorlar biz gen olduğumuz için içimizde bi kıpırtı olmasını istiyoz ondan ER5 gibi GS500 gibi makinalar bizi sarmıyoo..ç
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
hoca 200 dediğin seni hayattan koparır ne gerek var o kadar hıza
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
burak madem benim topiğe link verdin bende www.sahibinden.com da yaptığım düzeltmeyi burada da yaptım(fiyat pazarlıksız 7000ytl olarak değişti),2-3 ay içerisinde satılırsa büyüteceğim,satılmazsa da keyifle binmeye devam ederim
topiği hortlatana da teşekkür ederim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Suzuki GS 500 kullanıcıları;
sizlere bundan sonra birçok sorum olabilir. Motoru almak üzereyim. Artık yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah.
beyler iyiki motoru aldık yani kimse mesaj yazmıyor bu topiğe.
benzin musluğunda 3 kademe var. RES, PRI, ON.
bunklardan RES - reserve ON - açık konum PRI nedir? yada musluk hangi konumda kullanmamız lazım?
hayırlı olsun abicim.insallah benimkide hayırlı olur.ah bi calıssa bende bir suru sey yazarımda calısmıyo soyka..
geçmiş olsun. benim aslında merak ettiğim benzin musluğu depo doluyken hangi konumda olucak. aşağıda olması lazım mantıken ama owner's manuel olmadığı için bişi diyemiyorum.
benim eski çinlide benzin musluğunda şekiller vardı aşağı tarafta dolu depo yukarı kısımda boş depo. yatar konumda ise kapalı durumundaydı.
arkadaşlar merhaba gs 500 hakkında bilgisi olan varmı varsa bilgilendirirseniz sevinirim ..... teşekkürler
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)