valla şansınıza küsün .Benimki 4 gün sonra geldi.Çoktan taktım bile sorun bitti.
valla şansınıza küsün .Benimki 4 gün sonra geldi.Çoktan taktım bile sorun bitti.
BENİM DE SOL ÖN AMARTİSÖR KEÇESİ yıpranmış. cumartesi farkettim :( gel de bul şimdi. arkadaşlar nereden ve nasıl temin ettiniz? fiyat olarak bilgisi olan var mı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sencer abi yağ kaçırıyormu peki
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Merhaba,
ilanı gördüm, motor çoook güzel.
1,5 ay önce CBF150 aldım 0km, çok memnunum ama iki kişi olunca gezilerde yetersiz kalıyor, daha güçlü bir motor istiyorum, takas yaparmısınız?
http://www.sahibinden.com/sifira_alt...XQQdisplayitem
Selamlar
Arkadaşlar merhaba ..10 yıl GS 500 kullandıktan sonra..sattım 600 lük 1000 lik makinalar kullandım...fakat 500 tadını ve ekonomisini bulamadım..şimdi GSR 600 ü satıyorum ..satılır satılmaz yerine çok temiz 1. sınıf bir GS 500 alacağım...kesinlikle orta sıklette bu makina harika..Kawasakiyede bindim ,,,hondanın 500 ne de bindim..asla ve asla GS 500 gibi olamazlar.....satlık makinanın linki............................................. ....
http://www.sahibinden.com/2006_model...em...gerçekten 1. sınıf bir makinadır..satıp GS 500 alacağım ve sonsuza kadar GS 500...Tabi Cıbırı unutmamak lazım onun tadını hiç bir makina vermez..
Sencer abi ben sana getirteyim istersen. ama gelmeme riski var bir de belki 20 günü bulur belkide 1 haftada gelir.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=310137533590
Brezilyalı biri kendi grenaj uydurmuş motora ama çok güzel durmuş, paylaşayım dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
Ve GS500'de son nokta =)
Harbi ne hale getirmişler öyle gerçekten grenajlar çok güzel durmuş
Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Sencer Abinin(Yürekçe) motorunu almış bulunuyorum. Burda da geçtiği gibi keçe problemi hala devam ediyor. Hatta bugün Mersin-Adana arası gelirken problem biraz daha ileri boyutlara taşındı, ciddi miktarda yağ kaçırma var. Ön amortisörler gömük kalıyor ya da gereksiz yukarda kalıyor. Sanırım içindeki yağ oldukça azalmış. Ama başka bir problem var bununda amortisörden kaynaklandığını ümit ediyorum. Makinada gidonu bırakınca sağa çekiyor. Hemde baya fena. Bir an önce bu problemi çözmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim. Keçeyi nerden aldığını söylermisin bende fena kaçırıyor. Sağa çekme olayını tam çözemedim. Şase eğriliği aklıma geldi ama böyle bir durum olsa zaten Sencer abi farkederdi. Yolda gelirken bir ara çok sıkmadan ama çekme yapamayacak kadar bıraktım gidonu. Kafa salladı. Baya moralim bozuldu. Şu keçeyi bir değiştirelim bakalım.. Sencer abi beni geri aradı zaten(Vardım mı diye) de ona sormayı unuttum. Yarın arayıp sorayım
keçeyi bi arkadaşım ingiltereden getirtti,adanayı boşuna arama derim yok çünkü
Çok sağol. Bende Adana da bulabilirmiyim bilmiyordum. Zaten ölçülerine bakmak için önce sökmek gerekiyormuş. Senin keçelerle benimkiler aynı mıdır acaba? Aynı olma ihtimaline karşı senin keçelerin boyutlarını bana söyleyebilir misin?
ölöçüler size 37 49 8 olarak yazıyor
Tamam bunu aklımda tutucam. Sağol. Ayrıca sökünce de baktırrım belki model farklılığından değişmiş olabilir. Bahsettiğim dengesizlikle ilgili bişiler buldum yabancı forumlarda. Bir taraftan yağ eksilince motor özellikle dönüşlerde kararsızlaşırmış ve dengesiz olurmuş. Pazartesi motoru bırakcam. Söksünler bakalım bulabilceklermi uygununu bulamazlarsa sahibinden de bi adam buldum her ölçüde keçe var bizde diyo. Bakalım varmıymış
selam arkadaşlar gs 500 arıyorum feci bi şekilde.rüyalarıma girmeye başladı bu alet tam bi erkek motoru cbf 250 ye niyetlenmiştim ama 184 boya biraz küççük kaldı altımda ve yedek parçaları fecii pahalı.yaklaşık 5 aydan beri girmediğim forum okumadığım yorum bakmadığım ilan kalmadı öğrenci olduuğm için de rahat hareket edemiyorum:(ama 4500 tl ye kadar limitim war şu an.biliyorum belki yaz sonunu beklememgerekiyor fiyatların biraz oynaması için ama dayanacak vaktim kalmadı yaz bitio ve gezeceğim çok yer wararkadaşlardan emanet motor almaktanda bıktım.bi kaç 100 km sonra sürdüğüm motora(örn. xt 600) lada duygusal bağ kuruyorum) ama gönlüm hala gs 500 de..bana yardımcı olun lütfen tanıdığınız bildiğiniz bindiğiniz temiz bi gs 500 varsa 4500 tl ye kadar talibim.
O fiyatı 1,5 milyar daha yükselt temizini al sahibindende var bir sürü ilan
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)