Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mayıs 2009, 10:28
Arkadaşlar ben yeni eksoz taktırdım yürekçe bilir gerçi daha dinleyemedi ama =9 çok keyifli kesinlikle tavsiye ediyorum şimdi ise xenon alcam eminim çok yakışcak burda ybr motora bile takıyorlar eyer almak isteyen varsa 1 çift alalım paylaşmak kaydıyla iki tane almamın anlamı yok değilmi =)
Reklamlar
-
25 Mayıs 2009, 19:07
arkadaşlar aranızdan 15 aylığına ayrılıyorum(vatani görev) 27mayıs çarşamba istanbuldan ayrılıyorum.motoru henüz satmış değilim.motor için yapılan yorumlar "param olsa alırdım" yada "yerinde olsam satmazdım".gerisini siz düşünün.kendinize iyi bakın.kazasız belasız sürüşler.
ilan detaylı bilgi aşağıdaki linkte.
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
We believe in sky,not to sunroof!
-
26 Mayıs 2009, 10:04
kameraman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranızdan 15 aylığına ayrılıyorum(vatani görev) 27mayıs çarşamba istanbuldan ayrılıyorum.motoru henüz satmış değilim.motor için yapılan yorumlar "param olsa alırdım" yada "yerinde olsam satmazdım".gerisini siz düşünün.kendinize iyi bakın.kazasız belasız sürüşler.
ilan detaylı bilgi aşağıdaki linkte.
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
Hayırlı tezkereler arkadaşım.
-
27 Mayıs 2009, 14:53
Bana amortisör keçesi lazım.Yakın zamanda değişen varmı?
-
27 Mayıs 2009, 19:31
@ kameraman
sahibinden.com da yazdım sana arkadasım :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
28 Mayıs 2009, 11:12
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Geçen yaz değiştirdim,keçe bişey tutmuyoda bi ton işçilik aldılar ön takımı sökmeye. Bu arada benim amblem geldi amerikadan 10günde.
-
28 Mayıs 2009, 11:29
GS500K3 adlı üyeden alıntı
Geçen yaz değiştirdim,keçe bişey tutmuyoda bi ton işçilik aldılar ön takımı sökmeye. Bu arada benim amblem geldi amerikadan 10günde.
Kendim söküp takıyorum.Benden işçilik alamazlar .Bu arada amblemlerin hayırlı olsun.Sorması ayıp kaça geldi kargo dahil ve tekmi 2 tanemi?
-
28 Mayıs 2009, 11:35
Tek,Parçanın kendi 13$ hızlı posta ile 30$ normal posta 20$'a gelir ama 1 ayı buluyormuş ve bilgi alamıyorsun. Ebayde daha ucuzları var S logolu olan ama orjinal değil yapıştırma gibi bişey suzuki arabaların jant kapakları için yapılmış onlara da bakın.
-
28 Mayıs 2009, 11:36
Tamamdır.Teşekkürler.S logolular dan bulduk korlasta.Ama sizinkilerden yok.Bende sipariş vereceğim gibi görünüyor.
-
29 Mayıs 2009, 21:27
ergün1968 adlı üyeden alıntı
abi sattıgım gs 500 ün keçelerini ben daha yeni degiştirmişdim bi ustanın elinde vardı keçeler bakayım varsa yine elinde ulaşmaya çalışırım sana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------
HercuL adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben yeni eksoz taktırdım yürekçe bilir gerçi daha dinleyemedi ama =9 çok keyifli kesinlikle tavsiye ediyorum şimdi ise xenon alcam eminim çok yakışcak burda ybr motora bile takıyorlar eyer almak isteyen varsa 1 çift alalım paylaşmak kaydıyla iki tane almamın anlamı yok değilmi =)
hayırlı olsun egzost un bu arada markası ve modelini ögrenebilirmiyiz??
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
-
31 Mayıs 2009, 14:12
bu keçe gs de kronik galiba öylemi sizce
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
01 Haziran 2009, 11:01
barrokas adlı üyeden alıntı
bu keçe gs de kronik galiba öylemi sizce
Tam tersine 1999 model 40.000 km.ilk değişim .
-
05 Haziran 2009, 21:25
selam gs 500 ailesi bu motosikleti araştırıyorum ama hepsini okumaya zamanım yok bana kısaca yakıtı, kronik sorunları varmı, uzun yolda nasıl bi performansı var , parçası bulunuyormu, bakım maliyeti.. vb. soruları cevaplayabilirmisiniz ilgilendiğiniz için sağolun.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
07 Haziran 2009, 22:46
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
selam gs 500 ailesi bu motosikleti araştırıyorum ama hepsini okumaya zamanım yok bana kısaca yakıtı, kronik sorunları varmı, uzun yolda nasıl bi performansı var , parçası bulunuyormu, bakım maliyeti.. vb. soruları cevaplayabilirmisiniz ilgilendiğiniz için sağolun.
Yakıtı nasıl kullandığına bağlı ama genel olarak hacmine ve gücüne göre hesaplı bir motor,kronik sorun olarak ben sadece 2004 öncesi şaseler gümüş gri boya atması yapıyor zaten o yüzden 2004 ve sonrasını siyaha boyadılar,sorun sayılmaz aslında 6 seneyi geçmiş motorda olabilir o tür şeyler.Uzun yol için gayet rahat,konforlu bir selesi,oturuş pozisyonu var biniciyi yormuyor.Parçaları biraz şansına birazda nerede oturduğuna bağlı bazı parçalar çok kolay bulunuyor bazılarını yurt dışından getirtmek gerekiyor ama ebayde herdaim mevcut yurtdışında da çok büyük bi kitlesi var. Bakımı neredeyse masrafsız yağı bujisi başka derdi yok 250000 km görenler var çok sağlam bir motor. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
-
09 Haziran 2009, 00:50
ilgimi cekmeye başladı gs500 inceden düşüneyim derken iyice kafama takılmaya başladı diğer emsallerine göre fiyat bakımından daha uygun, biraz daha araştırıp kararımı vericem bu arada yine kafama takıldıkca yine size yazıcam arkadaşlar sağolun ilginize.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
13 Haziran 2009, 19:02
Motosikletimi satıyorum 2003 GS500 25000km 5500tl
ilgilenenler sahibinden'deki ilan'ı inceleyebilirler. İlan sayfasından mesaj atabilirsiniz.
-
17 Haziran 2009, 07:42
Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar bana performans egsoz lazım. elinde olan veya bilen birileri varsa bana bilgi verebilirler mi?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
18 Haziran 2009, 13:14
@Yürekçe
abi yoshimura satııyor bir tane 175 lira muğla da
ben çıkma lastik aldım az kullanılmış pirelli süpercorsa bu eksozu satan adamdan sahibinden de ilanı var
@Ergün1968
abi bizim keçe siparişten 17 gün sonra geldi umudu iyice kesmiştik keçeden
@Barrokas
keçe geldi
-
20 Haziran 2009, 00:17
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
@Yürekçe
abi yoshimura satııyor bir tane 175 lira muğla da
ben çıkma lastik aldım az kullanılmış pirelli süpercorsa bu eksozu satan adamdan sahibinden de ilanı var
@Ergün1968
abi bizim keçe siparişten 17 gün sonra geldi
umudu iyice kesmiştik keçeden
@Barrokas
keçe geldi
vay beeee ne keçeymiş 17 günde geldi yola çıksam dünyayı dolaşırdıö 17 günde yarın geliyorum,
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
20 Haziran 2009, 00:41
tamam yarın görüşmek üzere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler