Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mayıs 2009, 21:05
redriwer korlastan sipariş verdiğiniz amblemler geldi mi?
Reklamlar
-
02 Mayıs 2009, 01:41
GS500K3 adlı üyeden alıntı
redriwer korlastan sipariş verdiğiniz amblemler geldi mi?
gelmedi daha geçenlerde siparişlistesine baktıgımda 1 ayı geçmiş di aradım biz sizi arayacagız diyolar belkiyoz valla
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
-
02 Mayıs 2009, 12:19
selamlar.
arkadaşlar vallahi yapmam etmem diyodum ama nasıl oldu anlamadan kendimi cbr 600f üstünde buldum. suzukiye ayıp oldu ama ne yapalım
bu arada gs500 çok acil satılık
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
02 Mayıs 2009, 12:20
kardeşim benzin pahalı
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
03 Mayıs 2009, 13:33
ya eksoz bitti benim sonunda.perçimler koptu elyaf yere düşecek nerdeyse,eksoz tavsiyelerinizi bekliyorum ,yashimura rs3 takan oldumu yada başka bi marka
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
03 Mayıs 2009, 14:08
önde® adlı üyeden alıntı
güncel
konu güncellensin diye benim gs'in iki resmini attım
Farından sıkılan vardır, fikir verir belki.
o farlar neye ait ve aydınlarması nasıl ?
-
05 Mayıs 2009, 01:23
HercuL adlı üyeden alıntı
o farlar neye ait ve aydınlarması nasıl ?
gs500inanc adlı üyeden alıntı
o far neye ait dostum. biz daha önce acerbis in cross motorlar için olan kafa grenajını kullandık
farlar mercek camlı sis farı.Denizli sanayiden aldım.Küçük otobüs ,temsa tarzı bir araca ait dediler.yardımcı aparatları vidaları hepsi cıkıyor kutudan.montaj kolay yani.uzunlar baya iyi ama kısa far gs orjinale göre yetersiz.idare eder yani.
-
05 Mayıs 2009, 13:37
chopperrider adlı üyeden alıntı
selamlar.
arkadaşlar vallahi yapmam etmem diyodum ama nasıl oldu anlamadan kendimi cbr 600f üstünde buldum. suzukiye ayıp oldu ama ne yapalım
bu arada gs500 çok acil satılık
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ama arakadaşın dediği gibi,bu motor GS 500'den yaklaşık bir buçuk misli fazla yakar.Ama o zevke değer bence.
-
05 Mayıs 2009, 22:45
önde® adlı üyeden alıntı
farlar mercek camlı sis farı.Denizli sanayiden aldım.Küçük otobüs ,temsa tarzı bir araca ait dediler.yardımcı aparatları vidaları hepsi cıkıyor kutudan.montaj kolay yani.uzunlar baya iyi ama kısa far gs orjinale göre yetersiz.idare eder yani.
bence görünüş olarak çok hoş durmuş farklı güzel zevkli peki fiyat olarakda bilgilendirirsen sevinirim ne kadara mal oldu
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
-
05 Mayıs 2009, 23:03
Mersin İl Temsilcisi
barrokas adlı üyeden alıntı
ya eksoz bitti benim sonunda.perçimler koptu elyaf yere düşecek nerdeyse,eksoz tavsiyelerinizi bekliyorum ,yashimura rs3 takan oldumu yada başka bi marka
leo vince markayı şiddetle tavsiye ederim. cbf 500 lerde çok tuttu ama gs 500 de nasıldır bilmem. ancak tiger markadan iyi olduğu kesin.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
05 Mayıs 2009, 23:11
gs 500 gzelmotordur hani seveni çoktur makinanın duç model olarak olsun motoru olarak olsun oynaya bilirsiniz degişiklikler yapa bilirsiniz
-
05 Mayıs 2009, 23:14
Mersin İl Temsilcisi
redline ümit adlı üyeden alıntı
gs 500 gzelmotordur hani seveni çoktur makinanın duç model olarak olsun motoru olarak olsun oynaya bilirsiniz degişiklikler yapa bilirsiniz
memlekette aksesuar olsa yapacaz ama yapamıyoz. far istanbulda, sakal yok, grenaj döken yok. k&n filitre bulsam yumulacam ama bakalım artık...
-
05 Mayıs 2009, 23:47
-
06 Mayıs 2009, 01:44
essegesse adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ama arakadaşın dediği gibi,bu motor GS 500'den yaklaşık bir buçuk misli fazla yakar.Ama o zevke değer bence.
teşekkür ederim. geçen gün depoyu fulledim 200 km civarında reserve geçti.aslında korkulacak kadar da değil böyle bakınca. gerçi depo hacmi ne tam bilmiyorum. ama yakıt hiç gözümde değil açıkçası yaksın helal olsun.
chopperrider adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim. geçen gün depoyu fulledim 200 km civarında reserve geçti.aslında korkulacak kadar da değil böyle bakınca. gerçi depo hacmi ne tam bilmiyorum. ama yakıt hiç gözümde değil açıkçası yaksın helal olsun.
arkadaşım yeni motor aldığım için suzuki acele satılık. ilgilenirsen motor şu an çorumda.
linki bu
http://www.sahibinden.com/orjinal_gs...XQQdisplayitem
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
06 Mayıs 2009, 11:37
Cbr600f in zevki başka bırakın yaksın o kadar. Bende Fazer, Z750S, CBF600, Bandit 650 arasında gidip geliyorum ama acelem yok muhtemelen 2010 başı 2007 model bi 4 silindire geçicem artık kesmiyor gs500
GS500 full depo ile şehir içinde yüksek devirli kullanımla 360km civarı gidiyor,20lt depo,100km de 5.6lt falan yapar uslu kullanırsanız 4.5lt nin altına düşüyor.Şehir dışında denemedim hiç.
Yedek parça olayı yurtdışından çok ucuza getirebiliyorsun,ebayden (UK) almamla elime geçmesi 9gün sürüyor hiçte kötü değil. Amerikadan gelmesi daha uzun sürüyor sanırım 3 hafta kadar. Zaten kaza falan yapmazsan parça ihtiyacın olmaz,masrafsız makina,zamanı gelince yağını bujisini balatasını değiştiriyorsun onlarda heryerde var.
Egzoz zevk meselesi bence youtube'a gir hepsinin sesini dinle,yoshimura'nın TRS egzozları bence en güzeli http://www.youtube.com/watch?v=IUL-jEqBkdc bu videoda standart egzoz ve trs nin farkını duyabilirsin.
-
06 Mayıs 2009, 15:34
redriwer adlı üyeden alıntı
bence görünüş olarak çok hoş durmuş farklı güzel zevkli peki fiyat olarakda bilgilendirirsen sevinirim ne kadara mal oldu
40 Tl çifti. içindekileri narva ampülle değiştirdim
+(H3 12v 55w 4100K Narva çift ampül 30 tl)=70 tl toplam
-
07 Mayıs 2009, 18:35
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
yakıtlarınız nasıl arkadaşlar ?
şehir içinde şehir dışına nasıl yakıyor motorlarınız
yerek parçasını bulabilirmiyiz ? kaç model tavsiye edersiniz ? modele göre hp değerleri değişiyormu
varsa satılık ilanlarınız özel mesajla iletirseniz bi gözatmak isterim.
geçenlerde deponun tamamını şehir içinde tükettim.dibinde azcık kaldı.fulledim 16lt. kadar aldı buna karşılık şehir içinde 370km gittim ki hem istanbul gibi trafiği olan bi yer hem de zaman zaman performanslı kullandığım halde.500cclik ve 48 beygirlik bi makina için inanması güç ama gerçek.şehir dışında tahminim 420km gider diye düşünüyorum.yedek parça sıkıntısı yok.en azından ben öyle bi sıkıntı çekmedim.model tavsiyesine gelince.2001 model ve sonrasında ufak tefek değisiklikler var.en belirgin fark gidon.modele göre 1-2 beygir fark var.benim motorum satılık detaylar aşağıda.satış sebebim yazıyor ve çok az bi zaman kaldı.25 mayısta teslim oluyorum.ilgilenirsen konusuruz.
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
We believe in sky,not to sunroof!
-
10 Mayıs 2009, 18:37
Topik gene arkalara düşmüş, güncelleyelim.
Suzi GS500'ünün yağ ve yağ filtresini kendisi değiştirmek isteyenler için yararlı bir İngilizce dokümanın linki (İngilizcesi olmayanlara da fotoğrafların yararı olacaktır) :
http://www.cycleorings.com/oilchange.pdf
-
10 Mayıs 2009, 18:53
Mersin İl Temsilcisi
voyagerx adlı üyeden alıntı
Topik gene arkalara düşmüş, güncelleyelim.
Suzi GS500'ünün yağ ve yağ filtresini kendisi değiştirmek isteyenler için yararlı bir İngilizce dokümanın linki (İngilizcesi olmayanlara da fotoğrafların yararı olacaktır) :
http://www.cycleorings.com/oilchange.pdf
tam zamanında. ellerine sağlık...
-
17 Mayıs 2009, 20:55
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler