Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2008, 01:00
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ben motorumla takasa vereceğim... O da benm motoru beğendi... Servis izmit te varmıs.. Bu km de motor yapılmıstır heralde
Bakalım cevap bekliyorum msj gönderdim
Bi de Servis anlar mı ne war ne yok motorda ???
bu servis işleri kesmmekeş 1 usta iyi dewrken onun iyi dediğine birisi kötü diyor, anlıyacağın bu işi iyi bilen bir ustaya göster mutlaka binsin dinlesin ve yol müsaitse bir 200 km görsün,
ben daha ilk aldığımda kankam olum 200 basacağız patlarsa şimdi patla yoksa hiç patlamaz dedi o gündür bişi yok motoda ama tavsiye etmemiyoum riskli biraz
Reklamlar
-
03 Ağustos 2008, 01:18
Bakalım artık cevap gelince alırız veya almayız.. Bi de yakıt durumunu bi söler misiniz ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
03 Ağustos 2008, 02:02
cakalaz adlı üyeden alıntı
Bakalım artık cevap gelince alırız veya almayız.. Bi de yakıt durumunu bi söler misiniz ???
az yakıo az,cbr dan sonra fazla etkilemez seni.haa nerden biliyorum.sencer(yürekçe)abiden
Orgazma Dudak Büktürür
-
03 Ağustos 2008, 02:13
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
03 Ağustos 2008, 12:22
hayırlısı olsun yeni gs500 kullanıcıları geliyo geliba topiğe...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
03 Ağustos 2008, 12:53
Geliriz gelmesine de adam bi cevap verme msj ıma
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
03 Ağustos 2008, 14:31
cakalaz;
eğer şu anki motorunu acil değiştirmen gerekmiyosa bence 92-93 model yerine daha yüksek model bi gs500 al.
sonuçta ben anlamıyorum 93 model 3000 ytle gidiyo 2004 te 5500 e. e ne anladım ben 11 yıl farkı için. ya 2004 ucuz ya 93 çok pahalı.
imkanın varsa bekle bence 5000 civarın 2001-2002 model al hem yeni kasa olur hem de sana daha az sorun çıkarır.
-
03 Ağustos 2008, 14:33
-
05 Ağustos 2008, 14:02
evet arkadaşlar işte satılık suzuki gs500
detaylar aşağıdaki linkte.ilgilenenlere duyurulur.
http://www.sahibinden.com/aradiginiz...Qdisplayit em
gayet memnunum.satmak isteyişimin tek sebebi askerlik(uzun dönem olduğundan)kısa dönem olsa satmazdım.
http://www.sahibinden.com/aradiginiz...XQQdisplayitem
ilan numarasıyla vermek gerekirse 10161760
We believe in sky,not to sunroof!
-
05 Ağustos 2008, 18:04
Arkadaslar 2.el GS500'ü sonunda aldım ve izmir'den İstanbul'a getirdim. 600 km yol kat ettim ve performansı oldukça memnun etti.
Aşağıdaki linkte yeni motoruma kavusmam ile ilgili konu başlığı mevcut.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...r-maceras.html
Öncelikle motorun koruma demiri yok. Acaba İstanbul'da hesaplısından nereden temin edebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
06 Ağustos 2008, 11:59
aargh; hayırlı olsun güle güle kullan.
koruma demiri hakkında bilgim yok çünkü benim motorda da yok
-
06 Ağustos 2008, 12:51
Mişocan da aldı sonunda Ekleyin aranıza
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
06 Ağustos 2008, 13:49
aargh adlı üyeden alıntı
Arkadaslar 2.el GS500'ü sonunda aldım ve izmir'den İstanbul'a getirdim. 600 km yol kat ettim ve performansı oldukça memnun etti.
Aşağıdaki linkte yeni motoruma kavusmam ile ilgili konu başlığı mevcut.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...r-maceras.html
Öncelikle motorun koruma demiri yok. Acaba İstanbul'da hesaplısından nereden temin edebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
her ne kadar tavsiye etmesem de suzuki'nin floryada ki servisinde var 120euro. istersen beraber bi demirciye gidelim benimkinin kalıbını alsınlar.taş çatlasa 50ytl ye halledilir diye düşünüyorum.
-
06 Ağustos 2008, 14:07
Bu motoru racing ew çevirmek istersem kafa + grenajlar nerden temin edebilirim, ne kadar bi fiyat çıkar bide bu motorun yakıt tüketimi nasıl 100 km de ?
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
-
06 Ağustos 2008, 14:39
hava soğutmalı bi motoru grenajla kaplamak sakıncalı olabilir. yurt dışında grenajlı f modeli var ama onun soğutma sisteminde bi fark var mı bilemiyorum.
ayrıca sadece grenajla da olmaz ki istediğin görüntü. gidon, gösterge grubu, far değişecek.
peglerin dolayısıyla vites ve arka fren pedalının konumları değişecek. kuyruk modifiye ister bu durumda ayrıca sele değişecek çift parçalı olacak da olacak.
bunları yapmazsan da sadece grenaj giydirilmiş bi touring makinen olur o da tatmin etmez.
bunları yaparsan da fayda/maliyet oranı pek iyi olmaz.
-
06 Ağustos 2008, 14:47
-
06 Ağustos 2008, 14:49
Yok ben inceledim ayak yerleri fln kurtarıyo + sadece kafa değişcek km yerlerine gerek yok arka tarafıda gayet hoş değiştirmeye gerek yok diye düşünmüyorum Ayrıyeten Çok Hoş Duruyo
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
-
06 Ağustos 2008, 15:01
kameraman adlı üyeden alıntı
her ne kadar tavsiye etmesem de suzuki'nin floryada ki servisinde var 120euro. istersen beraber bi demirciye gidelim benimkinin kalıbını alsınlar.taş çatlasa 50ytl ye halledilir diye düşünüyorum.
Güven tavsiyen için teşekkürler. Bir ara evet öyle birşey yapalım. 120 Euro ocağıma incir ormanı diker.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
06 Ağustos 2008, 15:22
ya modifiye tamamen zevk ve tercih meselesi. istedikten ve bütçe ayırdıktan sonra olmayacak şey yok.
benim de aslında aklımdan gs500 modu geçiyo ama ss havası vermek değil tam bi cadde motoru yapmak istiyorum.
hatta bu konuda bi kaç fikrimi benim motorun olduğu şu topikte yazmıştım :
http://www.motosiklet.net/forum/foto...addelerde.html
siz de bi inceleyip yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. bu arada bi daha fotoğraflar bölümünde topik açmam kimse uğramıyo oraya
-
06 Ağustos 2008, 15:44
sarı grenajlı gerçekten tatlı duruyor.motorun inceliği kapanmış ama şöyle bi durum var:race makina isteyen race alsın.sadece kafa grenajı belki ama tamamen zaten naked olduğu için de sevilmiyor mu bu motor? güzel olan çıplaktır,çıplak olan da güzel ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler