oraya kadar gittin 3 tane mi fotoğraf çektin.bu arada aramıza hoş geldin
::tutkuy::
ben memnunum motorumdan
artık evlendikte zor değiştiririz motoru
sen kendine bak gidiyormu hala o cbf 150
bu taraflara da uğramaz oldunuz yani unutulduk galiba
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
havalar biraz daha ısınsın,gelirsiniz köfte yemeğe sonrada çanakaleye geçeriz,gerçi senin motor pek dayanmaz o kadar yola ama zorlamazsın tabi bide yerse gideriz benim için fark etmez 500 cc olduğuna rüzgar pek etkilemiyor
şaka maka özledim be ne güzel gün geçirmiştik,hakkatten bi ara atlayın gelin
ben evde kendi ellerimle yaparım size köfteleri,istersen yediririm bile
yani bu bana değil bize hakaret aslında...
Gınger Oğuz Handa makina aynı cbf 150...Cihanda Birol da makina yine cbf 150...yani biz 4 kişiyiz...senide dövebiliriz bunuda unutma...
aga Oğuzhan Temmuzda evleniyor..Cihanıda biliyon dizginleri verdi yengeye...senide kaybettik...artık hanımlardan izin alırsak belki bu yaz yine akarız Tekirdağa...bi misafirim daha olucak...Gültekin..
yada biz Kıltekinle ikimizde gelebiliriz...sen bizi her an bekle haco...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sevidğim bir motosiklettir.En çok sesini..
Benzin fiyatları uçmuş olmasa ilk alacağım makine bu...
250lik bi mondialden (MCT250) az yaktığı konusunda garanti verebilirim...
2 W H E E L S R I D E R
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
13/14 nisanda osmaniyeye gittik ve toplamda 400km. yol yaptım ve 40 ytl lik yakıt harcamışım. saatte 200km gördüğüm de oldu ama genelde 90-100 km hızla fermuar düzeni gittik. hareketten sonra 1/5 gazda hiç zorlanmadan 90 km. sabit hızla devam ettim. en güzeli de yokuş aşşağı veya yukarı fark etmeden gazı çevirmeden aynı hızı koruyor olmam dı. ahanda bu da resmim
ben kn hava filtresi ve yoshiğmura eksoz ver ve yakışından çok memnunum,en son hesapladığımda iki kişi şehir dışı 120 ykrş yakmıştı.
Eskiden benim makina da 120 ykr filan yakiyordu, ama son aylarda benzin fiyatlari alip basini gittigi icin artik daha fazla yakiyor. Her seferinde benzini fulleyip kilometresini sifirlarim, boylece ne kadar yaktigini her benzin alisimda hesaplayabiliyorum. Yakitini para olarak degil de, litre cinsinden hesaplayinca benzine zam gelse de hesap degismiyor. Benim makina 100 km'de 4 lt civarinda benzin yakiyor. Sehir icinde dur kalk olayina filan girerse bu 4.5 lt'ye cikiyor, ama 80-100 civarinda gidince inanilmaz dusuyor. Gecenlerde Mudurnu'dan benzin aldik, Goynuk-Iznik uzerinden Istanbul'a ulastik, 3.5 lt/100 km yakti.
yakıt tüketimi değerleriniz çok iyimser geldi bana hatta 400km.yi 40 ytl yapan arkadaşınki çok tuhaf. motoru arada sıra stop edip kullanman lazım 10Ykrş çok çok az bir tüketim km.de.
ben geçen yaz ölüdeniz-izmit arasında uzun yol yaptım. o vakitler benzin 2.75YTL civarında idi ve ben 12,5 YKrş yakmıştım. hatta forumda önceki sayfalarda yazıyor olması lazım.
==============================
==============================
10 günkadar önce 30 ytl lik benzim almışltım, bugün tam 200. km de çok azaldığı ve dibi göründüğü için tekrar aldım. şehir içi hesap:
30ytl/ 3,35ytl = 8,9 litre 200km de yaktığım benzin. hava filitresi, bujiler ve sibop ayarları fialn düzgünse ve hele ki şehir içinde de genelde 80-100 arası yapyor ve devrinde kullanırsan yakmıyor bu alet....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)