Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki GS500 '04 idi, artik yok :(
    Alıntı TavukBiti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heheheh
    motosiklet degil, bisiklet senin sürüs sekline daha uygun olur herhalde
    Canim bisiklet kullanmak istedigi zaman GS500'un motorunu sokup yerine pedal takip bisiklet niyetine kullaniyorum. Hem o zaman benim surus zevkime de daha uygun oluyor...

Saka bi yana, aslinda benim bir de dag bisikletim var, ve bisiklete binmeyi motora binmekten daha cok seviyorum. Ama uzak mesafelere bisikletle gitmek hic pratik olmadigi icin motosiklet aldim. Muhabbetle...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    gs 500 100 kmde kaç litre yakıyor ve kalıtsal arızaları varmı? mesela 50bin civarında 2001 model bir gs 500 almayı dşünüyorum yada cbf 250 ama kararsızım

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gs 500 100 kmde kaç litre yakıyor ve kalıtsal arızaları varmı? mesela 50bin civarında 2001 model bir gs 500 almayı dşünüyorum yada cbf 250 ama kararsızım
    azıcık bu topiğe baksaydın bulurdun ama ben senin için buldum

Alıntı man19190 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakit deposu GS500'de bildigim kadariyla 14+3 lt. Yani 17 lt, ama bunun 3 lt'sini rezerv olarak tutuyor. Kullanima bagli olarak 100 km'de 4 ila 4.5 lt yakiyor benimkisi. Kaba hesapla 1 lt benzinle 20-25 km yol gidiyor demek ki. 14 lt ile 300 kusur km gider diyebiliriz. Benim benzin alisim su sekilde: Benzin aldigimda depoyu ful yapiyorum, ve alttaki km sayacini sifirliyorum. Km sayaci 250-300 arasina geldiginde benzin aliyorum yine ayni sekilde. Sehirlerarasi yollarda ise mumkunse 250'yi gecmeden benzin almaya calisiyorum. Cunku bi keresinde anlasilan cok basmisim, dag basinda bi yerde 293 derken makina oksurmeye basladi, hemen rezerve aldim, yola devam. Ama ara bul ki bi tane benzinlik... Bi de rasgele bi yerden benzin almak da istemiyorum. Benzinlik buluncaya kadar 30-40 km boyunca yusuf yusuf gittim. Allah'tan yolda kalmadim, ama bu bana ders oldu. Km'sine gore benzin doldurunca makinanizin yakit sarfiyatini da kolayca hesaplayabilirsiniz.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GS 500 hakkinda cok olumlu seyler duyacaksindir etrafindaki insanlardan. Cunku 20 seneden fazla suredir uretilen bir motosiklet, ve oldukca oturmus bir motosiklet. Turkiye'de cok fazla GS 500 olmadigina, ya da son bir iki yildir Turkiye'ye getirilmemesine bakmayin bence, cunku halen Almanya'da filan oldukca cok tutulan bir modelmis. GS 500'un sorunsuz bir motosiklet oldugu icin periyodik olarak bakimlarini (yagin, yag filtresinin, bujilerin, hava filtresinin) yaptiginiz takdirde sizi yolda birakmayacak bir motosiklet oldugu soyleniyor.

Almadan once anlayan birine kontrol ettirin, ve makina sorunsuzsa o zaman GS 500'u tercih edin derim ben. Kullanim hatasindan ya da kaza maza biseyden dolayi safti kaymis bir makina ise basiniza bela almayin. Yillar once GS 500 kullanmis bir arkadasim makinasini 150-200 bin km kadar kullandigini soylemisti. Bakimlarini duzgun yaptiginizda neden olmasin?

http://www.bikepics.com/suzuki/gs500/ sitesinde daha eski model GS 500'lerin resimlerini gorebilirsiniz.

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    bilgi notu : yağ filtresi 15 hava filtresi 75 ytl...
    ngk buji 12,5 YTL (adet)
    3 litre yağ kaliteli bi marka 45 ytl....

maksat hem fikir versin hem topik azcık üst sıraya çıksın yahu
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4202699 arkadaşlar ben bu motoru gördüm hasta oldum ama fiyat ve boyanmış olması beni korkutuyor neder siniz?
    annem beni öldürecek

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    selamlar arkadaslar, bu motoru kullanmak icin minimum boy ne olmali sizce?

Motosikleti
    cbf500
    herkese merhaba.aranıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz5aylık 2000model suzuki gs500 kullanıcısıyım.bu siteyi ve gs500severler klubunu nasıl buldum diye sorarsanız biraz tesadüf.google dan motor yağı için bi arama yaptım ve burayı buldum.motorumdan gayet mumnunum.hava sogutmalı olduğundan su soğutmalı olan motorlara kıyasla tabi biraz daha sesli çalışıyor.şu an 28500km de ve balata,yağ ve filtre gibi ihtiyaçları var.üst sıralarda yazdığı gibi,evet nedense cok az gs500 var.umarım bi gün toplanırız.şimdilik benden bu kadar.yakın zamanda görüşmek üzere.

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı northern adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4202699 arkadaşlar ben bu motoru gördüm hasta oldum ama fiyat ve boyanmış olması beni korkutuyor neder siniz?
    arkadaşım kimsenin motorunu kötülemek gibi bi niyetim yok ve olamaz. ilandaki motoruda tanımıyorum zaten istanbuldaymış. ama ben prensip olarak her türlü takas teklifine açık olan birinin sattığı malı almam. ilk izlenimim böyle bi satıcının sattığı maldan kurtulmaya çalıştığı yönünde olur...

Alıntı flying hellfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 1.82 yim. ayaklarım tam olarak yere baıyor ve dizelerim hafif kırılıyo. epey alçak bi motor. er-5 den alçak mesela. kanımca 1.70 rahat kullanır...

Alıntı kameraman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba.aranıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz5aylık 2000model suzuki gs500 kullanıcısıyım.bu siteyi ve gs500severler klubunu nasıl buldum diye sorarsanız biraz tesadüf.google dan motor yağı için bi arama yaptım ve burayı buldum.motorumdan gayet mumnunum.hava sogutmalı olduğundan su soğutmalı olan motorlara kıyasla tabi biraz daha sesli çalışıyor.şu an 28500km de ve balata,yağ ve filtre gibi ihtiyaçları var.üst sıralarda yazdığı gibi,evet nedense cok az gs500 var.umarım bi gün toplanırız.şimdilik benden bu kadar.yakın zamanda görüşmek üzere.
    siteye ve bu topiğe hoşgeldin.... sorunlarını çözümlerini motor hakkındaki yorumlarını paylaşırsan seviniriz...

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Endurosever olmama rağmen halen GS500 aklımda öyle ki arada girip sahibinden.com'dan kendime bir iki tane beğeniyorum, ileride çok param olursa motor haremime bir de GS500 katıcam mutlaka

Motosikleti
    Alıntı flying hellfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim boyum 1.68, ve motoru gayet rahat kullanabiliyorum. Sele yuksekligi 780 mm idi sanirim.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    GS 500 repair manual lazım olanlar indirsin.Tarafımdan yüklenmiştir.

http://rapidshare.com/files/58566470...b.com.pdf.html
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    üstad manual çok iyi oldu teşekkürler.... (şu an bi gereksinim yok ama ilerde muhakkak olacak nerden bulurum diye düşünüyodum eline sağlık)

Motosikleti
    User manual icin cok tesekkur ederim. Internette daha once o kadar aramama ragmen bulamamistim. Gerekli bitakim teknik bilgileri arayip bulmustum, ama sizin yuklediginiz manual kadar kapsamli degildi bulduklarim. Tekrardan tesekkur ederim, ellerinize kollariniza saglik.

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad manual çok iyi oldu teşekkürler.... (şu an bi gereksinim yok ama ilerde muhakkak olacak nerden bulurum diye düşünüyodum eline sağlık)
    Alıntı man19190 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    User manual icin cok tesekkur ederim. Internette daha once o kadar aramama ragmen bulamamistim. Gerekli bitakim teknik bilgileri arayip bulmustum, ama sizin yuklediginiz manual kadar kapsamli degildi bulduklarim. Tekrardan tesekkur ederim, ellerinize kollariniza saglik.
    Sizlere bir faydam olduysa ne mutlu bana iyi dilekleriniz için teşekkürler.
    Bilgi paylaştıkça değerlenir.

gs500 ile gs500 e arasındaki fark nedir.
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı ydanis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gs500 ile gs500 e arasındaki fark nedir.
    Zannedersem E ler elektronik ateşleme sistemine sahip daha yeni modeller.
    diğerleri platinli.

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    ön amortisor keceleri ve devir saati teli degismek ne kadara patlar bize bilen varmı?
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ben de akü tavsiyesi rica ediyorum arkadaşlar... 12v 12a olacak galiba ne marka tavsiye edersiniz?

bi de şunu merak ediyorum gaz verildiğinde aküye kaç amper göndermesi lazım şarj sisteminin. 14,5 mu yoksa 13 civarı mı ? bilgisi olan varsa sevinirim...

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    selam arkadaslar yaklasik 3 haftadir Almanyadayim, gordum ki aslinda gs ailesi cok kalabalikmis ve ne yazik ki ne modeller varmis ama 10 da 1"i bizim ulkemize anca geliyormus... bu arada 800 ile 1.500 euro arasinda bi cok gs 500 buldum ve gordum... aklimda ninja var, bakalim nasipse alacagim...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler