Koycam resimleri arkadaşlar Bi kaç tane cekiverdim
Koycam resimleri arkadaşlar Bi kaç tane cekiverdim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bekliyoruz,merak ettim iyice granajlı halini
::tutkuy::
arkadaşlar
motorum satlık ilgilenen varmıdır 2002 23800 kmde.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4120231
çakalaz güzel bişeye benziyor.
harika sesi war DewiL egzoz lu walaa alabilirim bunu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlısı neyse o olsun.................................
Selam Arkadaşlar,
Ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım, biliyorum sürdüm o motoru. Ama uzaktan ve resimlerde zayıf gibi duruyor bence. Çünkü lastikleri çok kalın değil bu benim görüşüm motoru savunmanıza gerek yok bu foruma giren herkes eminim nekadar iyi motor olduğunu biliyordur. Hemen de savunmaya geçiyorsunuz. Bende gs500 aldığımda lastikleri daha kalınları ile değiştirmek istiyorum. Değiştiren var ise resimlerini paylaşmasını rica ederim.
Ayrıca grenajlı gs500 hoş olmuş ama şahsen ben naked halini daha çok seviyorum özellikle maske yada bmw farı takıldığı zaman
Saygılar.
"If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-anket-5.html
bu linkte tartışma ateşli bir şekilde devam ediyor,motorumun resimlerini özellikleriyle beraber oraya koydum isteyen bakabilir.
ee fotoğrafları merak etmiştiniz hani kimse bakmadı mı henüz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İşte suzuki den beklediğiniz yeni nesil motosiklet...
SUZUKİ GS1400 Muscle Bike
Suzukiden yeni nesil motorlar bekleyen arkadaşlara duyurulur. Suzuki muscle bike diye aratınca bulursunuz...
İşte resim:
Kuyrukta yazan yazıya dikkat...
Ayrıca Satılık gs500 lere bakarken bir arkadaşın grenajlı motorunu gördüm ve sizinle paylaşmak istiyorum. Harika olmuş bence, bur tarz bir grenaj bulmak lazım düşünenler için...Eski tip racinglerin grenajları pek hoş durmuyor.
"If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:
Bu sitede yapılabilecek bazı modifikasyon bilgileri var,umarım yardımcı olur.
http://www.bikepower.net/gs500e-power/gs500e-power.htm
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Ya arkadaşlar amma boş bıraktınız forumu hadi bu tarafa doğru sürün hadi ama
arkadaşlar 2004 model GS500'ümle tatile çıktım 1300 km. yol yaptım. Çok şükür benzin koymak ve zincirni yağlamak dışında hiçbir şey yapmadım. Benim için bu uzun yol çok iyi referans oldu.
==============================
mesajı yeni gördüm. yakıt olarak 120-130 bin arası sürüş tarzına göre değişti. ortalama 125bin diyebiliriz. bi gezi yazısı hazırlıycan vaktim olunca.
Sevgili arkadaşlar bu forumu üşenmeden oturup okudum,açıkcası 5-5,5 arası bütçem var,suzuki kullanan arkadaşların izlenimine göre gerçekten sorunuz bir motor gibi gözüküyor,ama alabileceim 98-2001 modelleri olacak sanırım,bir yandan da 2005-2006 hyosung 250 gt var bütçeme uygun daha yüksek model olacagğı için sorunu az diye düsünüyorum,ikisi arasında kaldın tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum,saygılar...
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)