Gilera Gfr125 Kullanıcıları
Reklamlar
-
arkadaslar gfr 125 kullanıcıları olarak bilgilerimizi,sorunlarımız ve çözümlerimizi burada paylasalım.
GİLERA GFR 125
year 1993 1994 1995 1996
engine liguid cooled,singe cylinder,two stroke
capacity 125
bore x stroke 56x50.5mm
compression ratio 12.5:1
ınduction dell'orto VHSA34S
ıgnition / staring electronic
max power 31.4 hp @11300 rpm
max torgue 2.1 kg-m @10800 rpm
transmission / Drive 6 speed / chain
front suspension 40mm upside-down forks 130mm wheel travel
rear suspension boge single shock with 130mm wheel travel
front brakes 2x300mm dics 2 piston calipers
rear brakes single 240mm disc 2 piston caliper
front tyre 110/70-17
rear tyre 150/60-17
dry-weight 140 kg
fuel capacity 13 lt
consumption average 17.3 km/lit
braking 60-0/100-0 12.8m/38.0m
standing1/4 mile 145sec/144.3km/h
Reklamlar
-
-
ilanlara bakarsan üç beş kişi var aslında, bakarsın katılan olur diye actım,
buarada tanıdım dimi
-
-
-
-
-
sanki bursada gördüm bunun aynısını..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
600cc motora uygun kasa var bunda beya.güle güle kullan güzelmiş.
-
allah kaza bela rast getırmesın,
guzel makıneymış,
arka salıncak olayına bayılıyorum,
arayıpta uygun fıyata bır tane bulamadım yahu
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Moderatör
Bende de var bir adet.. Hatta Emrah'ta yatıyor uzuuuun süredir Parçası dert, egzos'u dert, exup'u dert, benzini dert.. Dert de dert
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Bende de var bir adet.. Hatta Emrah'ta yatıyor uzuuuun süredir
Parçası dert, egzos'u dert, exup'u dert, benzini dert.. Dert de dert
hepsi bi dert ama aşık ediyo kendine şerefsizin kızı dimi
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
Ya bende de bunun bi önceki modeli olan MXR-125 var CBR-125 i bırakıp MXR a geçmeyi düşünüyorum ama acaba geçsemmi ? Siz ne dersiniz arkadaslar ??
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
barannet adlı üyeden alıntı
sanki bursada gördüm bunun aynısını..
dogrudur barannet bende bursadan almıstım zaten.
halilihsan adlı üyeden alıntı
600cc motora uygun kasa var bunda beya.güle güle kullan güzelmiş.
600cc parası veremeyenler için gercekten iedal, kasada,süratte... tesekkürederim.
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
allah kaza bela rast getırmesın,
guzel makıneymış,
arka salıncak olayına bayılıyorum,
arayıpta uygun fıyata bır tane bulamadım yahu
amin tesekkürederim gercekten görünümüde keyfide ayrı güzel... sahibinden com da 6-7 ilan var durumlarını bilmiyorum ama fiyatları gercekten cok uygun bi bak istersen.
Lucas adlı üyeden alıntı
Bende de var bir adet.. Hatta Emrah'ta yatıyor uzuuuun süredir
Parçası dert, egzos'u dert, exup'u dert, benzini dert.. Dert de dert
evet lucas bi ara sende vardı hatırlıyorum.. motorun yattıgınıda.. suana kadar cözemedigimiz bi sorunu olmadı ama olmayacagı anlamınada gelmez tabii... öyle bişey olursada bakaraz bi çaresine enazından keyfini cıkartabilecegimiz ana kadar devam.. en kötü ihtimalle bi cafe acarız motoruda tabela yerine monte ederiz olmazı
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Ya bende de bunun bi önceki modeli olan MXR-125 var CBR-125 i bırakıp MXR a geçmeyi düşünüyorum ama acaba geçsemmi ? Siz ne dersiniz arkadaslar ??
cbr-125 dur sen daha motoru yeni aldın,sıkıldım deme motordan.. yetmemeyemi basladı artık?
-
darkstingray adlı üyeden alıntı
cbr-125 dur sen daha motoru yeni aldın,sıkıldım deme motordan.. yetmemeyemi basladı artık?
Allah Allah sen beni tanıyorsun ama ben niye seni tanımıyorum ya motoru yeni aldığımı bildiğine göre görmüşsün beni ama ben hiç MT de GFR görmedim :S Neyse hava güzel olsun da şu GFR ye bi bakalım Evet benim CBR artık yetmyor farklı bi motor olsun istiyorum gerçi motor bayağı güzel oldu ağır bakımı yeni bitti yeni egsoz felan takıldı ama ben yinede exup lı bi makineye binmek istiyorum bunun içinde en makul olanı MXR gibi duruyor ne dersin ?
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Allah Allah sen beni tanıyorsun ama ben niye seni tanımıyorum ya motoru yeni aldığımı bildiğine göre görmüşsün beni ama ben hiç MT de GFR görmedim :S Neyse hava güzel olsun da şu GFR ye bi bakalım
Evet benim CBR artık yetmyor farklı bi motor olsun istiyorum gerçi motor bayağı güzel oldu ağır bakımı yeni bitti yeni egsoz felan takıldı ama ben yinede exup lı bi makineye binmek istiyorum bunun içinde en makul olanı MXR gibi duruyor ne dersin ?
bu nickle tanımaman normal tabii.. eski nick montana72 tanırsın şimdi.. bi ara sabahları görüyordum seni ama bayadır karsılasmıyoruz,perpanın önünde bulusuruz bigün görürsün gfr'yi.. mxr konusuna gelince... tipi güzel ama motoru tanımıyorum bişey diyemem ama madem degiştirmeyi kafana koydun bence daha genc bi motorla degiştir,maddi güc el vermiyorsa hiç degiştirme bu sezon para biriktir seneye daha iyi bişey al bence.
-
slm bu motor bursaya tekirdağdanmı geçmiş acaba?aynısı bi arkadaşımda vardı çok güzel ve temiz bir alet bende seneler önce mxr125 kullanmıştım bu da resmim
-
ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
slm bu motor bursaya tekirdağdanmı geçmiş acaba?aynısı bi arkadaşımda vardı çok güzel ve temiz bir alet bende seneler önce mxr125 kullanmıştım bu da resmim
yok arkadasım benim motor ankaradan bursaya gelme,evet gercekten keyifli bi motor kullanımı zevkli,mxr kullanmadım hiç ama onunda tipi güzel 5 6 sene önce bebekte birinde vardı garajda yatıyodu cok kovalamıstım onu almak için kısmet olmamıstı..
-
darkstingray adlı üyeden alıntı
yok arkadasım benim motor ankaradan bursaya gelme,evet gercekten keyifli bi motor kullanımı zevkli,mxr kullanmadım hiç ama onunda tipi güzel 5 6 sene önce bebekte birinde vardı garajda yatıyodu cok kovalamıstım onu almak için kısmet olmamıstı..
anladım çok benziyolar ozaman üzerindeki agip çıkartmaları bile aynı arka çamurluktaki damalı bayrak motifi bile aynı standartmı onlar ben sonradan yaptırdı sanıyordum
-
ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
anladım çok benziyolar ozaman üzerindeki agip çıkartmaları bile aynı arka çamurluktaki damalı bayrak motifi bile aynı standartmı onlar ben sonradan yaptırdı sanıyordum
bana bu seklde gelmişti makine nette buldugum diger resimlerle aynı orjinal yani, yalnız arka camurluk orjinalde siyah benim aldıgım arkadas camurlugada dama yaptırmıs.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)