Gilera Gfr125 Kullanıcıları
Reklamlar
-
Bende aldım Gecen Gün Yatıyormuş bayadır Denk Geldi İki Zamanlı Olması Ve Kasanın Büyük Olması İlgimi cekti şu Anda Motoru Sökmeye Başladım En Baba 2 Haftaya KAdar Tamamen Cıkartırım Fakat Cam Ve Ön Camurluk Eksigim Var Elinde Olan Varsa Paslaşalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 PM ----------
Bunlarda şimdilik
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
29 Aralık 2009, 20:48
gılera gfr 125 kullanıcıları
arkadaşlar uygun bir gfr bulursam bende almayı düşünüyorum mxr cx ve gfr kullandım 98 99 2000 yıllarında bilen varsa paylaşırsa sevinirim
-
selam arkadaslar ya bende gilera frestler modelı var kı var.. yedek parca arıyorum butun modeller uyuyor zaten beyin,excup beyni, fark etmez motor kısmıda oalbılır yada komple satılık gfr de olabılır. uygun fıyata motorun kendısı yada parcaları uygun fıyatla alabılırım bu konuda yardım edersenız cok sevınırım tskler
-
Açılan üç sayfayıda okudum fakat bu motorun yakıtı hakkında bilgi verilmemiş acaba 100 km de kaç litre yakar bu alet ?
-
-
djmixromen adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar ya bende gilera frestler modelı var kı var.. yedek parca arıyorum butun modeller uyuyor zaten beyin,excup beyni, fark etmez motor kısmıda oalbılır yada komple satılık gfr de olabılır. uygun fıyata motorun kendısı yada parcaları uygun fıyatla alabılırım bu konuda yardım edersenız cok sevınırım tskler
Bende gileranın bütün parçaları var özel mesaj atarsan anlaşırız fiyatta..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
maksoy adlı üyeden alıntı
evet bu gfr yı bılıyorum ben talıp olmustum ama motoru gorme sansım olmadı sahıbı ıle konustum benımde nakıt sıkıntım oldugundan dolayı beklemedeyım...
-
djmixromen adlı üyeden alıntı
evet bu gfr yı bılıyorum ben talıp olmustum ama motoru gorme sansım olmadı sahıbı ıle konustum benımde nakıt sıkıntım oldugundan dolayı beklemedeyım...
Bu hafta bakmaya gidecem bu motora..
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Bende gileranın bütün parçaları var özel mesaj atarsan anlaşırız fiyatta..
nerelerdesın be dostum ben bu makınayı yakacam
-
06 Haziran 2010, 21:30
tipi en kıyak olan 125 lik ss , temizini bulamadım birtürlü.
-
07 Haziran 2010, 00:07
Temizleri artık derbi nin gpr 125 i.Veya aprilianın rs 125 i tabi aprilialar biraz daha pahalı...
-
29 Aralık 2010, 03:48
konuyu hortlatayım bir zamanlar bir müşteriden satın almıştım bu motordan. yanlış hatırlamıyorsam karbüratöre benzin pompalayan elektrikli bir devre vardı ve arızalıydı. sorunu nasıl çözdüğümü bile hatırlamıyorum. sonra satmıştım motoru. tek hatırladığım tayır tayır çıkan bir iki zamanlı sesi
-
29 Aralık 2010, 07:10
arkadaslar konunun dışında biliyorum ama , ben 96 model jawa 350 twinsport almayı düşünüyorum , acaba bu makine 4 zamanlıya dönüştürülebilirmi?
-
29 Aralık 2010, 16:37
Cem41 adlı üyeden alıntı
arkadaslar konunun dışında biliyorum ama , ben 96 model jawa 350 twinsport almayı düşünüyorum , acaba bu makine 4 zamanlıya dönüştürülebilirmi?
Güzelim çift silindirli iki zamanlı makine hiç 4 zamanlıya dönüştürülürmü
Farklı 4 zamanlı 200-250 lik bir motor komple takılabilir tabi bunu yapacak bir usta bulmak lazım önce...
-
arkadasım benım elımde bıtane var
kardesım elımde calısır vazıyette gfr 125 var bıtane sadece gıranahj ve muaynesı eksık fazla bı masraf yok motorda bunların toplam masrafı 500 fılan istanbul 05336017731
-
selam arkadaşlar adım hakan kırklareli nden extreme ve tekirdağdan bilenler vardı makınamın güzelliğini bende 2 sene önce 94 gilera mxr vardı orjınaldi kırmızı renkte sanırım bursaya satılmış motorumu gören varsa ne halde ne durumda olduğunu bilmek istiyorum canım motorumu nasılda kıyıp sattım çift kişi düzde 175 180 çakıyodu motor kimsede inanmıyodu .......
-
Arkadaşlar bu modeli tavsiye eder misiniz ? Azcık hortlattım konuyu sanırım ama sormak istedim
-
bana r 125 parçaları lazım yardım edebilecek varsa ozel mesaj atsın numaranızı yazar sanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
bana parça lazım özel mesajdan numaranı ver konuşalım yardımcı olursan sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)