motorun ilk izmirde sıfır olarak alınmıs(ilk sahibiyle konustum hatta makinanın kullanma kılavuzu orjinal parca katalogu ve yedek anahtarı hala onda rica ettim istedim bana göndermesi için umarım yakında gönderir bende buraya eklerim manueli ve parça kodlarını),ordan ankaraya,ankaradan bursaya gelmiş... bursadanda ben aldım.. sagol teskkürederim iyi dileklerin için.
bugun besiktasta bi motosiklet gordum..
sanirim yine eskilerden 2 zamanli bir ss ti..
kirmiziydi ve onde yuvarlak fari vardi..
icim gitti aleti oyle gorunce..
(bu da boyle bi animdi paylasimi yapiyim dedim )
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya beni de çıldırtıyo bu aletler ama bi cesaret edemiyorum almaya.
Orgazma Dudak Büktürür
Alın siz.. İlerde yedek parça lazım olunca haber verin.. Bende komple hepsi mevcut
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bu motor çalışır diiiiiiit di diiiiiiiiiiiiiiiiit diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedimi kadranda 140 gözükür bir anda 7 binden sonra turbo girdimi tutamazsın bır daha
tekerin düz bassın harika motor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bizim hakanın sattığı mxr125 olmasın sakın
Gel ben sana bunların en kralını vereyim
Dert ettiğin şeye bak
Arka kuyruk ve frenler yok erdem geri kalanları var
Hatta fazla fazla olaraktan benim gileradan kalan komple yedeklerde var
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
olabilir extrema..
daha once gordugum bi makineydi model olarak ama aklima geldi..
bildigin atilmis kenara..
3 5 param olsa alirim bizim bahcede dururu en azindan..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bir boş kalsam, sırf zevk için uğraşıcam o motorla da.. Yatsın bakalım biraz daha
Legends may sLeep.. But they never diE..!
muhtemelen cbr-125 bahsettigi motordur o, yine besiktasda bi amca var eski bmw leri bulup topluyo sonra çil çil yapıyo onları sonrada üzerin naylon örtüp yatırıyo... benimde onları gördükce içim gidiyo... satmıyorda adam zaten satsada zor alınır muazzam paralar iste hrhalde..
2, 3bin liraya piyasada var böyle makinalar maddi güçlük cekmiyosan alıp keyfini cıkarabildigin yere kadar bineceksin... 10 15bin lira verip alamayacagımıza göre saglam bi ss....
aynen dedigin gibi hatta 140 neki 170 varken....
tesekkürederim sagol.
Söz Ettiğim MXR-125 4. viteste 140 ı zorladı, gördü ama motor kitledi Şimdi yeni piston ve sekman atıldı sente ayarı güzelce yapıldı süper oldu makine şimdi 6. viteste 180 i görür diye tahmin ediyorum....
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
cbr-125 yılmaz öyle yoldan uzaktan falan atlar gelir yanına....
ExTReMa peki bizim motora hangi makinanın pistonu krankı beyni,vites dişlileri,debriyaj balatası uyuyor yada benim akılına gelmeyen ama önemli parcaları nellerdir? bilglendirirsen sevinirim hemde ihtiyacı olan burdan takip edip sana dua eder hazır sen askere gitmeden bilgilenelim sonra bekleki ExTReMa dönsün seninle safak sayalım
slm arkadaşlar elektirik bobini lazım bana gfr 125 nasıl yaparız..
Elimde gilera gfr155, cx125, rc125, r125 parçaları mevcuttur ilgilenen varsa özel mesaj yolu ile iletişime geçsin
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
2 zamanlılara bende hastayım emrah elinde vardı bittane gilera geçen garajda gördüm satsana onu bana motor baya sağlamdı hatırladığım kadarıyla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)