Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

KANUNİ'nin dört yeni modeli & Özellikleri

REKLAM ALANI
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    hemen kanuniniyi itin bi yerine sokmuşsunuz arkadaşlar muadili bu modeller ya 1699 a kim size sıfır makina verir? + kanuni parça bol, bide 97 cc vergiside yok köyde dağ bayır gez he ben japon istiyorum diyosanız CBF 150 4 milyarcık bırakında arada biraz fark olsun, hem her motorun bi alıcısı var sen alıcan cbf 150 yi istediğin gibi dünya turu yap banamısın demez ama bu motor köyden şehire kısa yolculuklar için ideal diyebilirim, yaşlı dayım atlıycak gidicek ilçeye geri gelicek düşünürmü cbf 150 yi bakar parasına cebinde kalsın diye. Ne kadar ekmek okadar köfte . kanuninin hedefindek müşteri kitlesi bunu istiyor demekki çogunlukta,
    ben bile KANUNİ BS 100 bunu düşünebilirim haftasonları köylere gitmek için..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    [..] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen kanuniniyi itin bi yerine sokmuşsunuz arkadaşlar muadili bu modeller ya 1699 a kim size sıfır makina verir? + kanuni parça bol, bide 97 cc vergiside yok köyde dağ bayır gez he ben japon istiyorum diyosanız CBF 150 4 milyarcık bırakında arada biraz fark olsun, hem her motorun bi alıcısı var sen alıcan cbf 150 yi istediğin gibi dünya turu yap banamısın demez ama bu motor köyden şehire kısa yolculuklar için ideal diyebilirim, yaşlı dayım atlıycak gidicek ilçeye geri gelicek düşünürmü cbf 150 yi bakar parasına cebinde kalsın diye.
    abi yapıcı eleştiri yapıyor arkadaşlar.Bende beğenmedim modeleri bir farkınıda göremedim onu belirtmişler.Yoksa fiyatları zaten uygun.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı [..] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yapıcı eleştiri yapıyor arkadaşlar.Bende beğenmedim modeleri bir farkınıda göremedim onu belirtmişler.Yoksa fiyatları zaten uygun.
    abi yapıcı eleştri ama adamlar yapmıyor TR üretimi olan bişey değil çinde yaptırıyor kopyayı bizede satıyor adam kendi mühendislerimi tasarlıyor acaba?

[..] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yapıcı eleştri ama adamlar yapmıyor TR üretimi olan bişey değil çinde yaptırıyor kopyayı bizede satıyor adam kendi mühendislerimi tasarlıyor acaba?
    Abi tasarlanacak birşey yok ki bildiğin klasik motor.Neden aynı motoru farklı bir isimle çıkarıyorlar ki.Eski adla olanın 2009-2010 modelini yapsınlar.Yeni model çıkardıklarındada farklı birşey olsun.4 yeni model denildiğinde insan farklı birşey bekliyor tamam ucuz aletler ama ne bileyim işte.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı [..] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi tasarlanacak birşey yok ki bildiğin klasik motor.Neden aynı motoru farklı bir isimle çıkarıyorlar ki.Eski adla olanın 2009-2010 modelini yapsınlar.Yeni model çıkardıklarındada farklı birşey olsun.4 yeni model denildiğinde insan farklı birşey bekliyor tamam ucuz aletler ama ne bileyim işte.
    dikkat edersen bs 100 le cup 100 ün motor süspansiyon ve egzoz aynı. kasa farklı sadece

willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    berbat bence
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkes yaza doğru bu motosikletlere yönelecekler herkes cc küçültüyor.Vergi derdi yok mesela bs 100 cok ideal.Mondial agk den gösterişli

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    ya bu kanuni nin mühendisleri nereli merak ediyorum.bu modelleri çkarmak için niye bu kadar uğraşyorlar ki,gelsinler şurada 5-10 kişiden akıl danşsınlar ya yeter walla gına geldi
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vergiden muafiyet için zorluyorlar sanırım.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    arkadaşlar ben konu tarihine bakmamıştım.
    konuya grdim.ulan kim hortlatmış diyip kapattım.eski konu zannedyodum
    Orgazma Dudak Büktürür

ghostriderrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MASH 150 BEYAZ
    bune ya bune ya rezalet! sene 2009 oldu ALOOOOOOOOOOOO! orda kimse varmı kanuniiii???

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    ya bu modelleri ben hiç tanımıyorum daha önce hiç görmemiştim. kanuni kanuni kanuni hani kanuni bizim nede olsa diyorum ama kaç çeşit modeli oldu sayısını bilmem bır tane motorunu tutuyorum oda eh işte enduro olanı bırde kendi sitilini belırle öyle bir model yap yap ama ya adamlar yapmışlar diyelim beyenmezsen alma kardeşim doğru zaten almadım.bırak motor cıkarmayı kredi bile cıkartamıyorsnuzbir gün sonra başka yerden cıkmaz dedığiniz kredi cıkıyor siz uyuyun

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    anladık vergisi yok ama, güzel motosiklet tasarımı içinde vergi alınmıyo birader, boyamışlar yeni model diye yutturmuşlar. bi depoyu değiştir, ne biliym seleyi değiştir gidonu falan, sanayide yarım saatte yapılabilir yeni modeller. yeni motor daha iyi olur tabi ama, 0 dan yeni bi motor yapmak tamam zor, ama yeni tasarım, bazı aarkadaşlarında yazdığı gibi çok basit bi iş. ee fabrikadaki mühendisler, ustalarda, o çizimlere ölçülere göre demiri eğip bükemicekse, bisiklet tamirciliği yapsınlar. yazıklaaaar olsun!
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    çan çin çon dan başka bişey bilmiyor bunlar...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Ya şu 70'lerin cross modellerini kopyalasalar çok daha iyi ,hiç kafaları çalışmıyor bu çinlilerin.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    ABİ LÜTFEN KOPYA VERMEYIN RİCA EDIYORUM .bu modeller nerde satılıyor

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Alir bizim milletimiz, makyajlayip makyajlayip satiyorlar iste ne var.
    birde insanimizin kafasina bisey yerlestirmeyi basardi adamlar.
    -ne olacakki. diyor, vatandas. Mobilet parasina motosiklet.(bi bakimada hakli yurdum insani) Onlar isin estetigine,kalitesine önem verenleri hedef kitle haline getirmediler zaten getiremezler. Simdiye kadar basimizda olanlar gibi.
    Saygilarimla...

Bu arada bu en sondaki 350 lik yamaha muhtesem biseymis. simdi olsa alirim hemen.
    http://difm :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı Grayline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamen Katılıyorum.
    + Elite100
    + Tigrina100
    Şimdi de cup 100 Bunlar farklı İsim Altında Farklı Renklerde Fakat Aynı Motorlar Özellikleri Arasında fazla Bi Fark Yok. Sadece Bu Değil Breton 125 De bs 100 Ün Farklı Rengi .Dolphin 100 Dediğide Hussar 125 İn 100cclik Versiyonu.Bende mert arkadaşa katılıyorum en azından motoru değiştiremiyorlarsa tasarımı değiştirsinler daha çok satarlar.
    eşşek aynı eşşek semeri farklı

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ LÜTFEN KOPYA VERMEYIN RİCA EDIYORUM .bu modeller nerde satılıyor
    O resimler 70' lerde kaldı ama çinli üretmesin Kanuni üretsin de binelim demek istedim ,bu Çinli Bmw X5 Jipi bile tıpatıp kopyalayıp üretiyor.

Evet arkadaşlar.tüm olumsuz söylemlere katılıyorum.İtü den takviye bile aldılar göya ama gene bi ....... ürün üretemediler.1980 lerin biraz zorlasak 1970 lerin modelleri.Memleketin cahiliyesinin sömürülen sermayesi ile anca bu kadar oluyor demekki.Be kanuni:motor üretiyorum diyosun daha ortada bi motor yok.CC si farklı ,kursu storku farklı,farklı devirlerde torku -bg farklı,çizgileri farklı.......Piyasada mücadele edebilmen için farkın olmalı.Ha diyeceksinizki mücadele edemiyorda nasıl batmıyor.Her nekadar kombassan dan ayrılmış görünsede hala onun kanatları altında müslüman ülkelere ihracat yapıyor.Kefallerde türk-müslüman malı diye alıyor ve kar gene ikinci dünya ülkelerinin(çin-tayvan-kore-malezya vb) cebinden İMF borçlarının karşılıgı olarak birinci dünya ülkelerinin cebine giriyor.İç piyasadada masraflarını çıkarıyor.IMF den borç alınır -borcu ödemek için avrupadan artık teknoloji-...Avrupa çin Türkiye üçgeninde biz üçüncü dünya ülkesi konumuna girmiş oluyoruz.Biz de ımf ve benzerlerinden borç aldık ama para halkın cebine degmedi bile.Dünya devleri o paralarla özelleştirme ihalelerine katılıp parayı taksit taksit uzunca bir sürede ödüyecekler.O paraların yüzü suyu hürmetine dolar ve petrol kısa bir süre alt seviyelerde dolaştı.Ancak para bitti bile .Döviz yükseldi,benzin arttı,,secim kampanyalarında su seller gibi para akıyo.Para iyice azaldıkca halk hep çin çan çonlara yönelecek yöneldikce daha cok batacaz cari acık artacak yani bataklıktayız.Verdigimizle aldıgımız eşitlenmedigi sürece ekonomik refaha eremeyiz(10 yaşındaki çocuk bile bunu bilir ama bizim yüce,kutsal yöneticilerimiz farkedemiyorlar) ve bu motorlardan daha iyisini de göremeyiz.Bence fırsat varken birer tane alalım.Ciddiyim.Çok koyu ybr ci oldugum halde yeni ybr almam pahalı oldugundan degil benim gücüm olmadıgından mümkün degil.Neden pahalı degil:3 yılda 125.000 km sıfır masraf(birtek debriyaj balatası 110.000 km de patlayan sinyal ampülü yok gaz-debriyaj teli hala orjinal-teker bilyaları orjinal kaprin lastigi orjinal inanmıyorsa KANUNİ BENİM DENETİMİMDE MOTORU İNCELEYE BİLİR......)GERÇEK MOTORCUYU KANDIRAMAZLAR........Bizi böyle durumlara düşüren bürokrasiye,böyle bürokratı seçen seçmene,böyle seçmeni doguran anaya helal olsun.Bu mudur yani gelmek istediginiz nokta.''ÇANAKKALE GEÇİLMEZ'' di.........AFFET BENİ ATAM.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)