KANUNİ'nin dört yeni modeli & Özellikleri
Reklamlar
-
hemen kanuniniyi itin bi yerine sokmuşsunuz arkadaşlar muadili bu modeller ya 1699 a kim size sıfır makina verir? + kanuni parça bol, bide 97 cc vergiside yok köyde dağ bayır gez he ben japon istiyorum diyosanız CBF 150 4 milyarcık bırakında arada biraz fark olsun, hem her motorun bi alıcısı var sen alıcan cbf 150 yi istediğin gibi dünya turu yap banamısın demez ama bu motor köyden şehire kısa yolculuklar için ideal diyebilirim, yaşlı dayım atlıycak gidicek ilçeye geri gelicek düşünürmü cbf 150 yi bakar parasına cebinde kalsın diye. Ne kadar ekmek okadar köfte . kanuninin hedefindek müşteri kitlesi bunu istiyor demekki çogunlukta,
ben bile KANUNİ BS 100 bunu düşünebilirim haftasonları köylere gitmek için..
Reklamlar
-
exile adlı üyeden alıntı
hemen kanuniniyi itin bi yerine sokmuşsunuz arkadaşlar muadili bu modeller ya 1699 a kim size sıfır makina verir? + kanuni parça bol, bide 97 cc vergiside yok köyde dağ bayır gez he ben japon istiyorum diyosanız CBF 150 4 milyarcık bırakında arada biraz fark olsun, hem her motorun bi alıcısı var sen alıcan cbf 150 yi istediğin gibi dünya turu yap banamısın demez ama bu motor köyden şehire kısa yolculuklar için ideal diyebilirim, yaşlı dayım atlıycak gidicek ilçeye geri gelicek düşünürmü cbf 150 yi bakar parasına cebinde kalsın diye.
abi yapıcı eleştiri yapıyor arkadaşlar.Bende beğenmedim modeleri bir farkınıda göremedim onu belirtmişler.Yoksa fiyatları zaten uygun.
-
[..] adlı üyeden alıntı
abi yapıcı eleştiri yapıyor arkadaşlar.Bende beğenmedim modeleri bir farkınıda göremedim onu belirtmişler.Yoksa fiyatları zaten uygun.
abi yapıcı eleştri ama adamlar yapmıyor TR üretimi olan bişey değil çinde yaptırıyor kopyayı bizede satıyor adam kendi mühendislerimi tasarlıyor acaba?
-
exile adlı üyeden alıntı
abi yapıcı eleştri ama adamlar yapmıyor TR üretimi olan bişey değil çinde yaptırıyor kopyayı bizede satıyor adam kendi mühendislerimi tasarlıyor acaba?
Abi tasarlanacak birşey yok ki bildiğin klasik motor.Neden aynı motoru farklı bir isimle çıkarıyorlar ki.Eski adla olanın 2009-2010 modelini yapsınlar.Yeni model çıkardıklarındada farklı birşey olsun.4 yeni model denildiğinde insan farklı birşey bekliyor tamam ucuz aletler ama ne bileyim işte.
-
[..] adlı üyeden alıntı
Abi tasarlanacak birşey yok ki bildiğin klasik motor.Neden aynı motoru farklı bir isimle çıkarıyorlar ki.Eski adla olanın 2009-2010 modelini yapsınlar.Yeni model çıkardıklarındada farklı birşey olsun.4 yeni model denildiğinde insan farklı birşey bekliyor tamam ucuz aletler ama ne bileyim işte.
dikkat edersen bs 100 le cup 100 ün motor süspansiyon ve egzoz aynı. kasa farklı sadece
-
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
Herkes yaza doğru bu motosikletlere yönelecekler herkes cc küçültüyor.Vergi derdi yok mesela bs 100 cok ideal.Mondial agk den gösterişli
-
ya bu kanuni nin mühendisleri nereli merak ediyorum.bu modelleri çkarmak için niye bu kadar uğraşyorlar ki,gelsinler şurada 5-10 kişiden akıl danşsınlar ya yeter walla gına geldi
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
Vergiden muafiyet için zorluyorlar sanırım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
arkadaşlar ben konu tarihine bakmamıştım.
konuya grdim.ulan kim hortlatmış diyip kapattım.eski konu zannedyodum
Orgazma Dudak Büktürür
-
bune ya bune ya rezalet! sene 2009 oldu ALOOOOOOOOOOOO! orda kimse varmı kanuniiii???
-
ya bu modelleri ben hiç tanımıyorum daha önce hiç görmemiştim. kanuni kanuni kanuni hani kanuni bizim nede olsa diyorum ama kaç çeşit modeli oldu sayısını bilmem bır tane motorunu tutuyorum oda eh işte enduro olanı bırde kendi sitilini belırle öyle bir model yap yap ama ya adamlar yapmışlar diyelim beyenmezsen alma kardeşim doğru zaten almadım.bırak motor cıkarmayı kredi bile cıkartamıyorsnuzbir gün sonra başka yerden cıkmaz dedığiniz kredi cıkıyor siz uyuyun
-
anladık vergisi yok ama, güzel motosiklet tasarımı içinde vergi alınmıyo birader, boyamışlar yeni model diye yutturmuşlar. bi depoyu değiştir, ne biliym seleyi değiştir gidonu falan, sanayide yarım saatte yapılabilir yeni modeller. yeni motor daha iyi olur tabi ama, 0 dan yeni bi motor yapmak tamam zor, ama yeni tasarım, bazı aarkadaşlarında yazdığı gibi çok basit bi iş. ee fabrikadaki mühendisler, ustalarda, o çizimlere ölçülere göre demiri eğip bükemicekse, bisiklet tamirciliği yapsınlar. yazıklaaaar olsun!
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
çan çin çon dan başka bişey bilmiyor bunlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
ABİ LÜTFEN KOPYA VERMEYIN RİCA EDIYORUM .bu modeller nerde satılıyor
-
Alir bizim milletimiz, makyajlayip makyajlayip satiyorlar iste ne var.
birde insanimizin kafasina bisey yerlestirmeyi basardi adamlar.
-ne olacakki. diyor, vatandas. Mobilet parasina motosiklet.(bi bakimada hakli yurdum insani) Onlar isin estetigine,kalitesine önem verenleri hedef kitle haline getirmediler zaten getiremezler. Simdiye kadar basimizda olanlar gibi.
Saygilarimla...
Bu arada bu en sondaki 350 lik yamaha muhtesem biseymis. simdi olsa alirim hemen.
-
Grayline adlı üyeden alıntı
Tamamen Katılıyorum.
+ Elite100
+ Tigrina100
Şimdi de cup 100 Bunlar farklı İsim Altında Farklı Renklerde Fakat Aynı Motorlar Özellikleri Arasında fazla Bi Fark Yok. Sadece Bu Değil Breton 125 De bs 100 Ün Farklı Rengi .Dolphin 100 Dediğide Hussar 125 İn 100cclik Versiyonu.Bende mert arkadaşa katılıyorum en azından motoru değiştiremiyorlarsa tasarımı değiştirsinler daha çok satarlar.
eşşek aynı eşşek semeri farklı
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)