Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zealsun ZS 200 GSXR :)
    Valla arkadaslar bu motora nasıl biniyosunuz nasıl ediyosunuz anlamadım gitti.
    servisleri iyi arastırmadığınızı düşünüyorum cünki bisiklet tamircileri bile motosiklet tamircisi oldu bu devirde servisimdende cok memnunum motorumdanda satan arkadasımızdanda. motorda bir sorun varsa servisine götürürsün sorun neyse servis sana zaten derki su su parcalar hasarlı ve kendisi zaten ister parcaları fabrikadan size bişi yansıtmaz sonucta garanti kapsamındadır. servis diye gittiğiniz yerlerde sorun var bence. havalar sıcak yagınızı kontrol ediyomusunuz rodaj süresinde motoru nasıl kullandınız bunlar önemlidir. zorlamadım diyebilirsiniz yagınada baktım diyebilirsiniz bizlerde aaaaa bak yapmışlar diye biliriz ama harbiden yapıldımı. çin yapımı bütün motorların can damarı yagıdır yagın kalitesi kötüleşmeye basladığı an degiştirmelisindir. bi dahaki bakımı beklemek hata olur. ben sürekli yağımı kontrol ederim ve sentetik içeren yağ kullanmam. rodajı doldurmak için sabrettim ve doğru sekildede doldurdum süreyi massallah hiçbir sorunum yok aynı motor Kardeşim aytekindede var adam 10000 bakımını yaptırdı bugün tık yok

kısacası bu benim kanaatim su an sorsalar ben bu motoru gene tavsiye ederim gene ederim. Bu fiyata binile bilecek en iyi race motor. evet eksik yanları yokmu var eee bu fiyatada olacak o kadar noksanı. Neye bindiğini bilecek binici. Yağınızı sürekli kontrol edin, 1.2.3. vites geçişlerinde motoru zorlamayın 4 ve 5 uzatın, 1.2.3. viteste binen yükü krang kaldırmıyor ya yamultur ya keser, seribir motor degildir ani tepkilere geç cevap veriyor. debriyaj atmaya gelmez. kafa dikmez. doğru kullanıldığında doğru motordur. sonucta 200cc lik bir motordur 600cc beklentilerde zorlamalarda elde kalır. daha da ne diyim.

Ayrıca arastırdım polen motor bisiklet tamirciliğinden motosiklet tamirciliğine geçmiş servisler yüzünden inanılmaz rakamlarda zarar etmiş bu sebeplede artık daha dikkatli davranmaya calısıyor. bunun tek bir zararı kullanıcıya yansıması poleninde bu konuda yapması gereken servislik vereceği yada verdiği adamları iyi araştırması ve dikkat etmesiki bu tarz durumlarda binicilerin daha az zaman kaybetmesini saglamak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ZS 200 GS
    arkadaşlar herkese günaydın !!!
    dün benim canavarın ilk bakımını yaptırdım maşşallah canavar'ın keyfi yerinde daha bir sorun yok
    çıkmışken bide ceket ve eldiven aldım arkadaşlar ceket'in acayip faydası varmış daha yeni anladım ve giyilmesi ciddi anlamda tehlikelerden koruyor kendimize dikkat edelim arkadaşlar...
    MOTORCİKLET yağımı kontrol ederim ve sentetik içeren yağ kullanmam'' demişsin nasıl yani kullandığım yağı söylesene bi bakalım
    öle heryere imza atılmaz :P

tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    arkadaslar aramıda cok sanssız arkadaslar var sorun onlardamı motordamı servıslerdemı anlamadım bence hepsınden bıraz olabılır veya bazısında sorun servıs bazısında fabrıkadan gelen hata bazısında kullanıcı hatası benım motorum 10000 i devirdi allaha sukur bır sorunum olmadı hersabah ıse gıderken ve donerken cevreyolundan gelıorum ve lımıtlerde gıdıp gelıorum gazı dayıyarak yol bombos oluo ama sızın yazdıklarınızı okudukca artık tereddutlu gaza basmaya basladım acıkcası ya benımkınede bırsey olursa dıye.arkadaslar bır kere sunda anlasalım bızım servıslerımızın %90 ı bes para etmez kulaktan dolma seyler bılen bos bos adamlar srvısı oldugu motorun grenajını bıle sokmeyı bılmıyorlar ornek ben bır kere gıttım yan grenajların depoya gıren plastık pımlerını kırdılar zıncırımde bı anormallık var dedım yok yok ıyı dedıler benım ıcıme sınmedı zıncırı sokyom baktım baklanın tekı yamuk duzelttım bıraz kullandım sorun gectı ama zaten o-ring zincir ıstıodum o-ring aldım ve kullanmaya basladım.bakım ıcın servıse gıtmıorum nefret ettım hepsınden bı sorunum olursa arastırıorum kendım bulup halledıorum servıse sadece parca almak ıcın gıdıorum lazım oldumu alah benı ve hepımızı o servıslere dusurmesın.polenınde ne kadar ucuz kalıtesız bıryer oldugu ortada bunu artık tartısmayalım (icerden 1 -2 kısı yardımcı olabılır onlara lafım yok genel olarak konusuorum ) servıslerı 5 para etmez olan bır fırma batmaya zarar etmeye mahkumdur zaten kı bole motosıklet uzerıne olan fırmalar genelde motordan deıl parca satıslarından para kazanırlar e bunlar garantıden tum stoklarını tukettırdıler zaten parayı servısler kazanıyor.arkadaslar hangı servıse gıdersenız gıdın ne kadar guvenırsenız guvenın koyulan yaga ıyı dıkkat edın sacma sacma koyulan alelade motor yagları motosıkletlerde hıcbır ıse yaramaz motosıklet yagı olduguna ozellıkle ıyı bır motosıklet yagı olduguna dıkkat edın kalıtelı yag 16-17 lıra ıse normal bır motosıklet yagı 11-12 lıra fark bu kadar

birde beni mazur gor MOTORCİKLET kardesım bende su sentetık yag olayını anlamadım pıyasadakı motosıklet yaglarının %80 i yarı sentetık bunların fıyatları 12-13 ytl lıtresı tam sentetık olanlar ıse 20 ytl ye kadar var ben mesela tam sentetık kullanıorum senın ne demek ıstedıgını anlayamadım tam sentetık motosıklet yagı en ıyısıdır yuksek devırler dayanır nasılsa ben castrol dıstrıbutoru deılım reklam yapma amacım yok sole dıyım castrol power 1 15 ytl lıtresı bu yag yarı sentetık ama castrol power 1 racing tamsentetık 20 ytl benım kullandıgım yag bu bunun fıyatı pahalı dıye ıyıdır demıorum yanlıs anlasılmasın ama bu yag asırı ısınmalarda etkısını kaybetmıo yuksek devırlı motorlarda kullanılıo kı bızımkılerde hava sogutmalı yazın baya ısınıolar ben bunu kullanıorum bu yuzden tabı ılla bu marka olacak dıe bısey yok amamesela rabsol bulamıorum pıyasada bulsamda bazen ucuo adamlar fıyatlarında
    Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...

Motosikleti
    ZEALSUN-200 GS SPORT AMA BU BAŞKA BİŞEY... :)
    SLM MİLLET UZUN ZMANDIR ARANIZA KATILAMIYORUM KUSURUMA BAKMAYIN NEDENİNE GELİNCE MALUM BEZDİM ARTIK SORUN ACMASINDAN BU MOTORUN BAKIYORUMDA YINE DOKTURMUŞSUNUZ AMA HEPSİNİ OKUYAMADIM İLETİLERİN VE GORUYORUMKİ SORUNLAR BİTMİYOR OLURDA BİRİ CIKIP DAVA FALAN ACARSA POLENE VE BU MOTORLARI TAPLARLARSA ELİMİZDEN NE İYİ OLUR BEEE ONLARDA BİZDE KURTULURUZ BU ARALAR BENİMDE SORUNLARIM BİR HAYLİ FAZLADA O YUZDEN KATILAMIYORUM ARANIZA HEPİNİZE İYİ SURUŞLER ALLAHA EMANET OLUN GORUŞMEK DİLEGİYLE HOŞCAKALIN...!

Motosikleti
    Alıntı SERDAR YILDIRIM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SLM MİLLET UZUN ZMANDIR ARANIZA KATILAMIYORUM KUSURUMA BAKMAYIN NEDENİNE GELİNCE MALUM BEZDİM ARTIK SORUN ACMASINDAN BU MOTORUN BAKIYORUMDA YINE DOKTURMUŞSUNUZ AMA HEPSİNİ OKUYAMADIM İLETİLERİN VE GORUYORUMKİ SORUNLAR BİTMİYOR OLURDA BİRİ CIKIP DAVA FALAN ACARSA POLENE VE BU MOTORLARI TAPLARLARSA ELİMİZDEN NE İYİ OLUR BEEE ONLARDA BİZDE KURTULURUZ BU ARALAR BENİMDE SORUNLARIM BİR HAYLİ FAZLADA O YUZDEN KATILAMIYORUM ARANIZA HEPİNİZE İYİ SURUŞLER ALLAHA EMANET OLUN GORUŞMEK DİLEGİYLE HOŞCAKALIN...!
    serdar noldu kardesım yıne ya senın basın kurtulmuomu hıc beladan hayırdır ne oldu ne sorunu yasıosun.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    beyler ben bu motorumun 100 km/h süratle güvenli ve stabil sürüş sağlamasını istiyorum başkaca da bi beklentim yok açıkçası.bu tempoyu bana orta vadede sağlayabileceğine inanırsam bu sezonu ve önümüzdekini bu motorla geçirmeyi düşünüyorum.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    """Tansel Ozturk Çok guzel özetlemiş :

Polenınde ne kadar ucuz kalıtesız bıryer oldugu ortada bunu artık tartısmayalım (icerden 1 -2 kısı yardımcı olabılır onlara lafım yok genel olarak konusuorum ) servıslerı 5 para etmez olan bır fırma batmaya zarar etmeye mahkumdur zaten kı bole motosıklet uzerıne olan fırmalar genelde motordan deıl parca satıslarından para kazanırlar...""

Harikasın Tansel...

Bekleyip göreceğiz...

Benim motor ve şanzuman Adanaya yola çıktı.

Bakalım ne kadar sürede gelecek ?
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    eczaci101 ins bı sorun olmadan yapılır motorun hepımız cok cektık acıkcası

bu arada arkadaslar size bı bomba daha umranıyedekı guclu motora bızım motorun zıncır ses onleyıcı lastıgı var onu sparıs etttırdım bu lastık 2-3 ytl lık basıt bı lastık 1 hafya sora anca geldı ama esas bomba gelen parca yanlıs servıs ıddıa edıo bu bunu yolladılar dıe sokup bakalım dedı aynımı dıe sokturtmedım sokmeden gosterdım benımkını sonra allah allah bu farklımı yoksa dedı 2 tane daha 200gs vardı onlara baktık onlarda benımkı ıle aynı dusune bılıomusunuz ne servıs ne dıstrıbıtor fırma parcanın hangısı oldunu bılmıo bıtek ben bılıorum)))arkadaslar sizden ricam su orhan mıydı polendekı sıze yardımcı olan beyın ısmı bana onun nosunu verebılırsenız su ısı bı duzeltmeye calısıyım ufacık bı lastık yuzunden zıncır sıngırdıo bazen gecıcı bı cozum buldum ama 3 mılyon ıcın degmez he bu arada servıs gelen o parcaya 15 ytl fıyat cektı aynı parca ama tıpatıp aynısı kanunıde 3 ytl))bızımkıne uyarmı dıe arastırmıstımda))

Motosikleti
    Bana da 1 ay önce istek yapılmasına rağmen fren merkezi diye disk yolladılar...

Polen bu işi eline yüzüne bulaştıracak gibime geliyor...

Orhan beyin telefonunu bulabilirsek ;
    hiç olmazsa birebir muhattab olmak daha iyi...

En iyi ihtimalle benim motor ve şanzuman parçaları 1 aydan önce gelmeyecek bu durumda!
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    ZS 200 GS
    Arkadaşlar orhan abiye ulaşmanız kolay 0322 346 46 82'den orhan beyle görüşmek istediğinizi söyleyin hemen bağlıyorlar ama rica ediyorum benden bahsetmeyin
    öle heryere imza atılmaz :P

ali_yildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v strom dl 650
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler ben bu motorumun 100 km/h süratle güvenli ve stabil sürüş sağlamasını istiyorum başkaca da bi beklentim yok açıkçası.bu tempoyu bana orta vadede sağlayabileceğine inanırsam bu sezonu ve önümüzdekini bu motorla geçirmeyi düşünüyorum.
    bu motor zaten 100 yapar başkada yapmaz merak etme

Motosikleti
    Bir defaya mahsus 122 km.yaptı yalan sölemee...

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı eczaci101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir defaya mahsus 122 km.yaptı yalan sölemee...

evet ben de şahidim. daha doğrusu sonrasında olanlara şahidim

ya benim motor gün geçtikçe açılmaya başladı. artık 3 ün sonunda 80 i düzde görüyor.

sizinkiler nasıl ? hangi viteste hangi devirde hangi sürate ulaşıyosunuz ?
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

selimozeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun gs 200
    Selam arkadaşlar ben selim.Tokatta yaşamaktayım ve 20 yıllık bisiklet ve motosiklet tamircisiyim.(motorciklet nick li arkadaşımızın dediği gibi bisikletcilikten motorcu olduk)Ama şu söylüyeyim bazı insanlar gerçekten marifetli olur gerçek usta olur bazıları ise okuyamaz bir iş sahibi olmak için bir meslek seçer oda sizin şansınıza gelen tamirci olur.Benim 2. motorsikletim oldu Zealsun gs 200 (Benim Hayabusa'm) Diğer küçük bionik moblette peugeot mondial scooter v.s belki yüzlerce motorum oldu ama sınıfında tek bence zealsundur arkadaşlar buna gerçekten inanın.Benim kullandığım arora 150 kaiser var motor çok atik iyi hoş çünki şase hafif ve lastikler küçük ama motor çok titrek ya.üzerindeykende inincede net görmek namümkün.bizimkilerde vidalarıda gevşek olsa bukadar titremiyor valla.cbr 125 var bak o çaok atik ve tatlı ama oda titrek.Bizim motorların püf noktası düşük viteslerde fazla devir yapmayın.Büyük motor hissine kapılıp ters hareketler yapmayın.lastik yakma ön kaldırma yarım debriyaj yapmayın.Yıkayın temizleyin pırıl pırıl olsun yavaş yavaş gezin havanızı böyle atın sürat yaparak değil.Birde en önemlisi ben yıllardır kullanırım castrol magnetik yağ var 1,5 litre alıp 1000-1500 km arası değiştirin vitesin tatlılığını ayaklarınız hissedecek göreceksiniz şimdidlik bu kadar teşekkürler kazasız belasız sürüşler....Selim bisiklet
    Hayat KeşKe Bir imza kadar GüzeL oLSa!!:wiinkk:

Motosikleti
    saol selim kardeşim.....

Açıklamaların mantıklı gibi ama

eğer lastik gibi dandik krank mili varsa bunun üzerinde sen de bir gun eline alabilirsin....

Bunun motor devri ile alakası yok ;

Piston bile yamulmuş benim motorda şanzumanı anlatacak usta bulamazsın herşey birbirine girmiş...

Ben ne yarıştım ne de devir yaptırdım ;

Bu enteresan makina beni 1 saat taşıdı ; ben onu 6 km (3 saat ) taşıdım!
    Bir de üstüne 236 ytl çekici parası ödedim!

Bu makina dış görüntüde iyi ; içerik olarak inanılmaz berbat dikkat edin derim...

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ya tüm bu yazılan çizileni okuyunca iyicie merak ediyorum. bi kez bi japon motor sürsem bi baksam bizimkine göre farkı ne ölcüde anlasam içim yanmıycak. sürüş özellikleri ve güvenlik anlamında ciddi fark görürsem( sadece kalite ve dayanıklılık değil ama ) para pul hiç mühim değil hemen değiştiricem ama yok napalım bi japon kiralayan ya da test ettiren bi yer.

Motosikleti
    Emirim parayı buldun mu dostum ;

Efes Antik Kent civarında japon mOtOrları var diyolar

selimozeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun gs 200
    Eczaci kardeşim henüz yeni bir motorun böyle birşey atlatması biraz anormal ama herkezin başına gelecek diye birşey yok. Heyşeyde bir hayır vardır derler ya ben buna inanırım gerçekten.Sen sevilen genç yakışılı bir kardeşimizsin sana bişey olmasını şahsen istemezdim biraz eziyet çekmişsin ama Allah sana o gücü vermiş bunada şükret.Ya kaza yapıpta öyle sürüklenmek olsaydı işin ununda veya bir yerlerin kırılsaydı.Sen çok şanslıymışsınki para ile olacak para ile satın alınacak şeyler gelmiş başına Şükret dua et parasal konularıda takma kafana Alan Allah daha iyisini verir En Güzelleri Senin Olsun TŞK selamlar...
    Hayat KeşKe Bir imza kadar GüzeL oLSa!!:wiinkk:

Motosikleti
    Haklısın Selim kardeşim ;

Zaten her an şükrediyorum dediğin gibi ;
    hiçbirimizin canımıza gelmesin de ; gerisi önemli değil!

(İltifatların ve muazzam güzel kalbinle ifade ettiğin samimi duygularından dolayı mahcub oldum...)

Aynı duygularla ; bilmukabele...

(Yine de "Bilinçli olmak adına Çin malı motorlar" konusunda dikkat etmemiz gerektiğini ifade ediyorum.)

Sorunsuz sürüşler ve iyi geceler dilerim...

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı eczaci101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emirim parayı buldun mu dostum ;

Efes Antik Kent civarında japon mOtOrları var diyolar
    hocam anlamadım valla antik kent efes nedir abi ?? valla anlamadım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler