Valla arkadaslar bu motora nasıl biniyosunuz nasıl ediyosunuz anlamadım gitti.
servisleri iyi arastırmadığınızı düşünüyorum cünki bisiklet tamircileri bile motosiklet tamircisi oldu bu devirde servisimdende cok memnunum motorumdanda satan arkadasımızdanda. motorda bir sorun varsa servisine götürürsün sorun neyse servis sana zaten derki su su parcalar hasarlı ve kendisi zaten ister parcaları fabrikadan size bişi yansıtmaz sonucta garanti kapsamındadır. servis diye gittiğiniz yerlerde sorun var bence. havalar sıcak yagınızı kontrol ediyomusunuz rodaj süresinde motoru nasıl kullandınız bunlar önemlidir. zorlamadım diyebilirsiniz yagınada baktım diyebilirsiniz bizlerde aaaaa bak yapmışlar diye biliriz ama harbiden yapıldımı. çin yapımı bütün motorların can damarı yagıdır yagın kalitesi kötüleşmeye basladığı an degiştirmelisindir. bi dahaki bakımı beklemek hata olur. ben sürekli yağımı kontrol ederim ve sentetik içeren yağ kullanmam. rodajı doldurmak için sabrettim ve doğru sekildede doldurdum süreyi massallah hiçbir sorunum yok aynı motor Kardeşim aytekindede var adam 10000 bakımını yaptırdı bugün tık yok
kısacası bu benim kanaatim su an sorsalar ben bu motoru gene tavsiye ederim gene ederim. Bu fiyata binile bilecek en iyi race motor. evet eksik yanları yokmu var eee bu fiyatada olacak o kadar noksanı. Neye bindiğini bilecek binici. Yağınızı sürekli kontrol edin, 1.2.3. vites geçişlerinde motoru zorlamayın 4 ve 5 uzatın, 1.2.3. viteste binen yükü krang kaldırmıyor ya yamultur ya keser, seribir motor degildir ani tepkilere geç cevap veriyor. debriyaj atmaya gelmez. kafa dikmez. doğru kullanıldığında doğru motordur. sonucta 200cc lik bir motordur 600cc beklentilerde zorlamalarda elde kalır. daha da ne diyim.
Ayrıca arastırdım polen motor bisiklet tamirciliğinden motosiklet tamirciliğine geçmiş servisler yüzünden inanılmaz rakamlarda zarar etmiş bu sebeplede artık daha dikkatli davranmaya calısıyor. bunun tek bir zararı kullanıcıya yansıması poleninde bu konuda yapması gereken servislik vereceği yada verdiği adamları iyi araştırması ve dikkat etmesiki bu tarz durumlarda binicilerin daha az zaman kaybetmesini saglamak.