aha bak herkesin işi düştümü aytekin ,tansel yetiş diye kendilerini yırtarlar senin işin düştü ya bujilerini söküp bakması zor gelir vaybee ne hallere düşmüşüz
aha bak herkesin işi düştümü aytekin ,tansel yetiş diye kendilerini yırtarlar senin işin düştü ya bujilerini söküp bakması zor gelir vaybee ne hallere düşmüşüz
öle heryere imza atılmaz :P
arkadaşlar bildiginiz ikici el 600 bir makina varmı varsa ban bii haber verirseniz sevinirim Dubaro.81@hotmail.com 0555 836 19 10 serdar kafaya taktım yaaa alıcam bitane 200 cc zealsun kenarda dursun... mahhallede dolaşırım yada müzeye koyarız stelerde yada bildiginiz varsa bana haber ederseniz cok makbule gecer
kardesım endru tarzı bısey dusunursen aprilla pegaso 650 ve suzuki gsf 650 ye bakabılırsın 99 2000 modellerı 6 mılyar cıvarı tek sılındır 50 bg lık makınalar bunlar aprıllanın motoru bmw f650 ile aynıdır benım sevdıgım tıpte makınalar bence bı baka ama daha eskılerı sekılsızdır bu modellere bak tabı bu tarz motorda hosuna gıdıyorsa
kardesım hıc gulecem yoktu)))hahahahahepımızın bırbırımıze ısı duser kardesım ıste bak sekıl A da gorulduugu gibi))))
Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...
kardeş sagolasın am ben honda 600r ve f bakıyorum yinede teşekkürler...!
a arkadaslarım su motorumu alsamda bende muhabbete katılsam daralldım artık parca ulasta ama seref fakırı servıs parca geldı dogru tmm topluyoruz dıe bır cıft soz bıle etmedı yok arkadas ya mıllet nıye boyle bu sanayı calısanları bu mıllette varbi sorun parayla yaptırsan vala rezıl oluyorsun s-sankkı bedava yapıyor ya neyse muhtemelen pazar gunu aksamı alırımda getırırım bn sınopmtayım motor kastamonuda yetdı bu gurbet hasretiiiiiiiiiiiiiiiiii):
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ak koyun kara koyun belli olacak inşallah motoruma kavuşurum da bu hasret biter neyse tansel sagolasın birazdan ararım senin bahsettigin motor için mor motoru kendinize iyi bakın byyy
aradım şimdi tansel ama oyle bir motor yokmuş ellerinde neyse saglık olsun günün birinde bulucam ve alıcam bu makişnadan darısı sizlerin başına ben derimki bu bizim motorları deyişdirelim bu benim düşüncem.
aradım şimdi tansel ama oyle bir motor yokmuş ellerinde neyse saglık olsun günün birinde bulucam ve alıcam bu makişnadan darısı sizlerin başına ben derimki bu bizim motorları deyişdirelim bu benim düşüncem.[/QUOTE]
kardeş dur yahu daha rodajım bitmedi
hem neden değiştiriyorsun anlamadım bi sorun mu var bilmediğimiz
ARKADAŞLAR GELEN PARÇA DGRUYMUS USTANUIN KEYFINE KALDI BU BENIM ISPAZARTESI BASLASA ISE SALI HAZIR ÇARŞAMBA ALIRIM NASIP OLURSABIR ALIM BU SEFER DOGRU DURUS BIR RODAJ DONEMI ATLATCAM :): ILK ALDIGIMDA DAHA CILMADAN IKI KİŞİ ZOR YOKUŞLU BE BUNALTICI BIR YOLCULUK YAPMISTIM ZAVALLIM 500 KM PES ETTI BU SEFER IYI OLACAK HEM YAG POMPASINI HEM GRANK TAKIMINI SIFIR TAYIŞTIRTTIM UMARIM YUZUM KARA CIKMAZ BU SEFER
S.a abiler.Kim 600 cc veya f motor istiyosa mototurk.net yada motorum.com a girin bakın ikinci el ama siz biliniz yinede..
Bende de D8EA var galiba usta değiştirelim iridyumlusuyla demişti bendede dediğin tek marşta çalışma işi olsa motorda tek problemim o yani o kadar ayar yaptırıyorum bakıyorum bi türlü tek marşta çalıştıramıyorum şöle sabah gittim mi ya illa cikle ile 2.de 3.de ya da gaz vere vere işte neyse iridyumlu bujiyle belki biraz değişir bakalım
........Lastiği yak ama ruhunu asla........
kardesım benım yanımda telefonda konusmustu usta bı arkıyla motoru kacırma falan dedı ama demekkı dısarıya vermek ıstemıolar kendı aralarından bırı alsın ıstıolar ondan yok dedı sanıorum.ya kardesım ne dıycem su umranıyedekı servıse gıttıgınde yada aradıgında bızım motorun arla zincir dişli ile zincirini sorsana kac para dıolar benım arka dıslıde kazada bı yamukluk olmustu duzeltmıstım ama artık deıstırım dıorum bi öğrenirsen sevinirim
kardesım ben motoru ılk aldıgımda zor calısıodu ben depoyu ve karburatoru sokup guselce temızledım ozamandan berı kısın bıle marsa basarken hafıf gazladımmı motorum tek mars calısır.iridyum bujıyıde son 2-3 aydır kullanıorum ama ondan oncede tek marstı he bide benzin filtresını deıstırın ıyı bişey takın ayrıca depo musluguda da filtre var bi tabe muslugun altındakı vidayı acınca gorursunuz onuda sıksık temızleyın cok kırlenıo bunları yaparsanız motorun zor calısma gıbı bıseyı kalmaz.
yahu benim motor aldığımdan beri tek marş'ta çalışıyor yeni olduğundan herhalde amannn nazar değmesin
Selamlar arkadaşlar;
İş tempom oldukça yoğun, bırakın foruma bakmayı bilgisayarımı açmayı, uyumak için bile vakit bulamıyorum neredeyse bu aralar. :D
Şöyle bir önceki sayfalara baktım da genel olarak buji marş ve krank konuları dönmüş.
Bende NGK'nın dirençli bir bujisi var Mehmet ustanın verdiği yaklaşık olarak 10.000km falan oldu takalı bir sorun yok.
Marş için de motoru çalıştırırken gaz kolunun boşluğunu alıp marşa bastıktan sonra azıcık da gaz verseniz tık diye çalışır.
İnsanda kan neyse motorda da yağ odur, olmadımı olmaz, krank da dağıtır yatak da sarar, sanırım servis problemli bir olay o behsedilen. Geçmiş olsun, umarım halledilir.
Kan demişken de pas geçmeden söyleyeyim, üç ayda bir kan veriniz, metabolizmanızdaki değişikliklere inanamayacaksınız. Ayrıca ağacı insan olan yegane meyvedir, kan verin hayır duası alın
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Slm Arkadaşlar Bakiyorumda Hala Buji De Kalmişsiniz Umarim Ortak Bir Fikir Bulursunuzda Bu Sorun Da Cözülür Veee Ak Koyun Kara Koyun Belli Oldu Orhan Bey Verdigi Sözü Tutamadi Istemezdim Ama Bu Turlu Konuşmak Mecbur Kaliyorum Sakin Demeyin Arkadaşlar Biz Aylardir Bekliyoruz Sen In Işin 1 Hafdadami Cözülcek Ozman Bana Oyle Söz Vermiyecekdi Neyse Yaa Sikildim Artik Bu Işden Yarin Ola Hayir Ola Bakalim Nolcak...?
hayırlısı olsun kardesım umarım tez zamanda kavusursun yaz gelddı ınsan bır kotu olyor motorsuzluktan
günaydın millet nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir beni soracak olursanız keyfim biraz yerine geldi vallahi adanayı aradım kargoyu teyit aldım boyle bir servise burdan kargo varmıdiye günü gününe saati saatine tutuyor galiba benim parcalar bunlar neyse öglene dogru kesin hersey belli olur...!
ins kardesım baska sorunla karsılasmassında kavusursunmotoruna bu arada senden hbr beklıorum ıllakı gıdıcen oraya ogrenirsen su arka dişli ile zinciri sevinirimben bu ara ugrıyamıorumda telefondada ne sorsam bı dakıka yok usta yok falan fılan delı edıolar aksam ugrayabılırsem ugrıycam ama sen benden once davranırsan hbr ver
Arkadaşlar yeni motor almak isteyenlere Akbulut oto yardımcı olabileceğini söyledi, Serkan veya Hüseyin bey ile görüşün Umut yönlendirdi derseniz sanırım yardım edeceklerdir.
Benim motora da artık nazar mı değdi nedir 2 kere durduğu yerde yan yattı, allahtan bişey olmadı.
Akbulut tel: 0-216-474-89-89
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)