arkadaşım motorda vibrasyon süper diyorlar, şu an arkadaşlar cevap veremediği için ben onların kendi karşılaştıklarını söylüyorum titreşimin fazla rahatsız edici şekilde olmadığını ve bu konuda sorun yaşamadıklarını söylüyorlar.
arkadaşım herkes motordan memnun ve ben de uzun zamandır alacagım ama şuan hiçbir yerde bulamıyoruz bazı yerlerde var dıyorlar istersen forumun bi önceki sayfasını oku oradan yazıyor.
motor çin malı bunu herkes biliyor ama gerçekten süper bir motosiklet ve bazı kişiler yedek parca sorunu yaşıyor, bu da o kadar ciddi bir parca sorunu değil.
verdiğimiz para belli motosiklet belli. düşün işte mondial servislerinin bulunduğu kadar bu da öyle. ama istanbul'da bir yer var, tanselöztürk arkadasımız öyle söyluyor ondan gereklı bılgılerı alıp servisi öğrenebilirsin. arkadaşımız o servisten memnun.
söyleyeceklerim bunlar.
ha bu arada motsikletle 140 yapanları duyduk ama galıba en fazla sıksa sıksa 145 yapıyormus! artık o da kullanıcıya ve yol sartlarına baglı olabilir. normalde 120-125 yapıyor.
kolay gelsin arkadaşım... sana verecegım bilgiler bunlar ama soruların olursa memnunıyetle cevap verebılırım...