Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

REKLAM ALANI
    tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    muslugun sap kısmı asagı uzerındekı ok ısaretı yukarı bakarken normal depoda tam tersı ok asagı bakarken rezervede ıkısının ortasıda benzını kesıyo zaten)
    Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    beklemede
    ellerin dert görmesin dostum...
    neyse sen benzinli benzinli kokmuşundur du bi sana çiçek verem
    BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!

arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim

Motosikleti
    beklemede
    uakrep ben senin özeline msj attım oradan okuyabılırsın dostum...

amaniiiin bizim topicdemişiz yavfff ben de uakrep nereye yazmış dıodum...
    hoşgeldın dostum seni hep aramızda görmek isteriz...
    bu arada motoru alınca satıcı motor hakkında sana neler anlattı kullanmada dikkat edilecek seyler hususunda???

teşekkür ederim,

motorun ilk 500 bakımına kadar 5000 deviri ve 3. vitesi fazla geçmemesini söylediler.

Motosikleti
    beklemede
    başka ne dediler bakım hakkında felan fılan... yavf anlat işte iştahım acılıyor

tanselozturk ve aytekin kardeşim... sizlere sorum olacak...
    200gs aldık diyelım bunu alıralmaz 2.el fıyatı kac paraya duser ne kadar zarar olur ve ayrıca bu motor3-5 yıl elımde kalıp da oyle 2.el satarsam (bunu yerıne suan 2.el baska bır motor alırsam onu da 3-5 yıl sonra satararsam) bu ıkısı arasında ne kadar zarar olur ve sızce hangısı daha ıyı olur?
    sıfır 200 gs almak mı yoksa baska bır 2.el motor almak mı?
    Satış durumunu da göz önünde bulundurarak siz tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak isterim...
    kolay gelsın dostlar...
    vıınnnnnnnnnnn..................

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

ası_cocuk ilk once motor yatırım degıldır hepsı zarar ama ıkıncı el aldıgında zaten o pıyasadan alırsın yanıu ıkıncı elk fıyatından onun için zarra yapmazsın fazla ama ıllakı sıfır alırsan bugun ne alırsan al kafadan 4 te 1 zarar anahtarı yeterkı tak yanı

bır onemlı bır acıklama var yolda kaldım hava gızeldı dedım ıkı kısı cıktık ama yokuslar yopkus yanı cok yordum bu arada sonra motorun yag devırı yetersız lakmıs dedıler parcalar sokuldu gonderdık 4 gun sonra bıze geldı grank kolu bılye yanı takımı komple deyısıyor ır soruncıkmadı hatta faturanın fotokopısını gonderdım sadece yeterlı oldu orhan abı var sagolsun adanada hemen ılgılendı bır sıkıntı olan varsa parcalarada veya yedek parcada tam adres ne ararsan var zateb adana polen motor tek adresı oradan cıkmıs motorlar zaten gerklı tel. var ısteyen olursa verebılırım

suan motor sıfırlandı kmyıde sıfırlıcam ama 2000 km yı nasıl sabredecegım bılmıyorum arkadaslar motor yagına koruyucu kullanalım cunku bole bır sıkıntısı varmız sanırım yetersız kalıyormus bırde hanı yag koruyucu daha ıyı hangısını kullanabılırız.. bana 10.40 kullan bırazda yag koruyucu kat dedıler ne dıyorsunuz
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

herkese selam

kemal 57 nin dediği gibi satarken zarar edeceğini düşünüyorum,

benden daha tecrübeli arkadşalr var ama ben alalı 3 gün olmasına rağmen memnunum, bindiğin zaman motor hissi uyandıran bir alet

bu fiyata bu özellik ve görünüşde tek motor bence

başka bulan varsa bize de bildirsin

Motosikleti

slm

nıhayetınde arabada alsan motorda alsan sıfırlarda malesef bole

ama bu zevktır yatırım degıl motora bınmek ısteyen zaten parayı dusunmez baska motor yada araba olsun fark etmez

Motosikleti
    beklemede
    arkadaslar tamam zaten sıfırlarda ılla zarar edıyorsun ama 3-5 sene sonrası ıcın dıyorum 2.elde ılla duser sıfırda duser ama 3-5 sene sonra satmaya ıkısı arasında sıfır alındıgında mı daha cok zarar edersın???
    saolun dostlar yıne cvp beklıyorum...
    uakrep hayrını gör kardeşim bol güzel sürüşler dilerim...
    kemal57 dostum aklımda bulunacak bir ara bakarsın kapını calmısım
    vınnnnnnnnnnn................

asi çocuk, kardeş sen bu motoru hiç satıcam diye düşünüp alma

al kullan keyfini çıkar satılacağı zaman elbet bişeyler ayarlanır,

hiçbirimiz bir daha dünyaya gelmiycez, bu keyfi yaşamak lazım

asi kardeş

ayrıca zealsun bi üst model çıkartmış 250 lik gri renkte, renkler aynı cbr600 gibi

200 lük ten de daha kalıplı fiyatı 5000 ytl. civarıymış bilgin olsun

ama onda ayak marşı ve vitesin kaçta olduğunu gösteren ekran yok

Motosikleti
    beklemede
    Alıntı uakrep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asi çocuk, kardeş sen bu motoru hiç satıcam diye düşünüp alma

al kullan keyfini çıkar satılacağı zaman elbet bişeyler ayarlanır,

hiçbirimiz bir daha dünyaya gelmiycez, bu keyfi yaşamak lazım

asi kardeş

ayrıca zealsun bi üst model çıkartmış 250 lik gri renkte, renkler aynı cbr600 gibi

200 lük ten de daha kalıplı fiyatı 5000 ytl. civarıymış bilgin olsun

ama onda ayak marşı ve vitesin kaçta olduğunu gösteren ekran yok
    biliyorum dostum o motoru inceledim ama bence 200gs gibi durmuyor ve bu arada şimdi bi haber aldım...
    ZS200GS 2.el geçen yıl alınmış bi motor ve cocuk araba almak ıcın satıyormuş bi arkadaşım söyledi. 3000YTL fiyat cekıyormus ama 2800'e felan kapatmayı dusunuyoruz.
    arkadaşlar ne dersiniz nasıl sızce.
    motor yalnıca ayaklıktan dusmus ve sınyalı hasar gormesını engellemiş (tanselozturk senın olay gıbı ) ayrıca cocuk motora yalnızca lastıge yanak çekmiş ve kırmızı fırın boya vurmus.
    ben yanagı sökmeyi düşünüyorum da, herneyse ne dersiniz dostlar buna fikirlerinizi beklıyorum...
    haydı rastgeleeeeeeeeeee..........

Motosikleti

slm

sen ıyıkı bunları soruyorsun ıkı sıkkın var kardes
    1 sıfır alıp taksıtle odemek
    2 ıkncı el alıp pesın odeme + 400ytl kayıt ve ruhsat masrafı

bunları unutma mantıgın hangısını kabul ederse asi& mavi kafana gore takıl sen nerede ıkametgah edıyorsun tabı gel buyur kapım acık zaten esnafım : kapaı herkeze acık . sen buyur yemek sözüm olsun
    zaman olursa semaver cayıda yaparık

Motosikleti
    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uan motor sıfırlandı kmyıde sıfırlıcam ama 2000 km yı nasıl sabredecegım bılmıyorum arkadaslar motor yagına koruyucu kullanalım cunku bole bır sıkıntısı varmız sanırım yetersız kalıyormus bırde hanı yag koruyucu daha ıyı hangısını kullanabılırız.. bana 10.40 kullan bırazda yag koruyucu kat dedıler ne dıyorsunuz
    kemal kardesım gecmıs olsun arızanın hemen gıderıldıgıne sevındım.ama sole bır acıklama yapmam lazım bunu hem makınacı oldugumdan hemde motorla ılgılı cok arastırma yaptıgımdan soylıyebılırım kım nederse desın servısın bıle motosiklet yagı ozel bır yagdır cunku motorsıkletler hem yuksek devırlere cıkar hemde motor ıle sanzıman yagı ayrı degıldır aynı yagı kullanırlar bu yuzden ozel olarak gelıstırılırler.motosıkletıne koydugun yagda 10-40 tır ama otomobil yagından farklıdır bu cok onemli yuksek paralar verıp en ıyı otomobıl yagını alsanda bunu motorun ıcın saglıklı olmıyacaktır sana tavsıyem castrolun tam sentetik race 1 mi racer 1 mi ole bir yagı var bu yag yuksek devırlı motorlar için gelıstırılmıs bıraz daha pahalı normalden ama ıyı bır yag.he sakın marka reklamı yapıorum sanma baska markanında tam sentetık motosıklet yagları aynı ısı gorur.servısın veya sen motorunda klasık bır 10-40 yag kullandıysanız senın motorun buyuzden arıza yapmıs olabılır.yurt dısında motosıkletlere normal arac yagı kullanan kullanıcıların mtorlarının garantısı ıptal oluyor.buradan bu yagları kullanmanın ne kadar onemlı oldugunu anlıyabılırız.yag katkısına gelınce ozel motorıklet ıcın katkılar varsa yorum yapamam ama otomobıl katkıları motosıkletlerde debrıyaj kavrama sorunlarına neden oluyor bununda bılgısını verıyım .kım nederse desın motorunda motosıklet yagı kullan ve bundan sasma.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    sızın 2. eller 2000 ytl ıstanbulda.ası cocuk sen muğladasın ama bılemem tabı.

Motosikleti
    asi cocuq kardesım durdugu yerde dusen motora 100 kere dusse anca 1 tanesınde yururunde motorunda bır arıza olusur gerisi dedıgın gıbı ya sınyalde ya fren debrıyaj kolunda bole seylerde olur.eger sadece bole bır kazası varsa bısey oldunu sanmam benım motorum yan yattı ama maasallah tas gıbı gozum gıbı bakıorum son resmınıde koyım barı kuyrugu deıstırdım.sınyallerın yerınıde kaydırdım bıraz

Motosikleti
    beklemede
    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen ıyıkı bunları soruyorsun ıkı sıkkın var kardes
    1 sıfır alıp taksıtle odemek
    2 ıkncı el alıp pesın odeme + 400ytl kayıt ve ruhsat masrafı

bunları unutma mantıgın hangısını kabul ederse asi& mavi kafana gore takıl sen nerede ıkametgah edıyorsun tabı gel buyur kapım acık zaten esnafım : kapaı herkeze acık . sen buyur yemek sözüm olsun
    zaman olursa semaver cayıda yaparık
    yok dostum tesekkur ederım ama bır gun yolum duserse sırf bı yemegını yemege gelecegım...
    ben sıfır dusunuyordum zaten bılıyorsun ama 2el olursa onu da kacırmam dıyorum da neseeeeeh....

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sızın 2. eller 2000 ytl ıstanbulda.ası cocuk sen muğladasın ama bılemem tabı.
    dostum valla netten baktımda sızın orada 2tane ılan buldum bırı 2500 dıgerı 3200 ıstıyor ama anlayamadım aradan ucurumlar var...
    ha tanseloztruk kardesım valla ben de baska bı sorun oldugunu dusunmuyorum... yavf bu arada ne dersınızı kaca kadar ınerse alayım...???
    kemal57 dostum sıfır alıyordum da aıle ızın vermedı yıne de kandırmaya calısıyorum saol...

Motosikleti
    ama 2000 ytlyedebulursan kacırma farketmez yanı ha sıfır ha ıkıncı el cıkalı ne kadar oldıkıne
    ozaman benım korkum bu motorun yag devırı yetersız ne yapıyım hangı marka kaclık yag kullanım bu yetersızlıgı nasıl gıderırız. sımdı alacam tekrar yasamayım aynıu sorunu
    tansel kardes buradayken soruyum su camurlıgı kısaltırken nasıl yaptın soleyebılecegın tavsıye varsa solede elımde kalmasın hosuma gıttı guel olmus buda

Motosikleti
    beklemede
    evet arkadaşlar bizim motor hakkında bir şey duydum... diyorlar ki;
    "bu motorun orta sehpası yok, anlamadığım şey bu motorun tekeri patlarsa nasıl değiştiriyorlar???"
    buyrun size bi soru???

Motosikleti

slm

deneyımlı bırı olarak soleyım yok ama daha ıyı yatarken ayaklık cogu motorlarda yere surtuyor ve kaca yeyılını yukseltıyor korksan sesten gene yeter.

ıkı tane yag tenekelerını saglı sollu koyuyorsun ve bırı kaldırıyor dıyerı yerlestırıyor on fırenıde bagla ıple one kacmasın bır sorun cıkmıyor ok
    asi kardes ben unuv. sıteyu muglada okudum meslek yuksekokulunda ben gelmısım ıkı sene once sıra sende ama ben sını zıyaret emeyı unutmusun artık sen gelınce unutmazsın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler