selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ve gerçekten bu motorun alınabilecegine karar vermiştim bu arada yaklaşık 10 yıldır motora binmedim 1996 yılıydı mz 301 vardı bende bütün ailemin karşı çkmasına ragmen almıştım bir gün kardeşim motoru benden habersiz kaçırıp kaza yapmış kaskımıda takmadıgı için façayı baya bi bozmuştu tabii bütün suç bana kaldı bilirsiniz işte hep büyük abiler suçlanırya ogün bügündür yanımdan bir motor geçince iç çekerek bakardım artık yeter dedim bende tekrar motor almaya karar verdim.200gs ye tam karar vermiştim ki 250 gs nin daha kaliteli oldugu üstten egzantirikli oldugu işçiligininde malzemesinin de daha kaliteli oldugu söylendi bayiisi tarafından aslında aralarında öyle gözle görülür aman aman bir fark yok 150 km ye rahat rahat çıktıgı söylendi.gerçi benim 150 km yapmak gibi bir hayalim yok yaş oldu 37 artık sabah trafiginden belediye otobüsünde itiş kakışdan kurtulayım bana yeter yani kısacası 100 km bana yeter görüntüsü çok hoşuma gitti.alıp satmayla hiç uğraşmam zaten yani 4-5 sene kullansam bana yeter sizce hangisini tercih etmeyilim biraz kararsız kaldım 250 gs 5000 ytl ye inmiş fikirlerinizi bekliyorum bu ihtiyar delikanlıya bi el atın hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum rüzgarınız bol olsun