Ulusoto abi sen yine motor alcanmı alcaksan ne alcan sana ayrıyetten motor yakısıo bence al yakısır senın gıbı abımıze zender abi motorunu satcanmı kaca?? solersen memun olurum herkese kolay gelsın ii surusler
Ulusoto abi sen yine motor alcanmı alcaksan ne alcan sana ayrıyetten motor yakısıo bence al yakısır senın gıbı abımıze zender abi motorunu satcanmı kaca?? solersen memun olurum herkese kolay gelsın ii surusler
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3308298 kardeş fiyatta bi ikram daha yaparız .eğer istersen orjinal haline getiripte satabilirim ama Türkiye de tek bir motora sahip olmak ayrı bişiydir ;)
No China,Made in TURKEY,Made in TRABZON :cat:
kardeş inşallah hayırlısı olsun
zendere kardeş motorun cok güzel olmuş, türkiyede tek motora binmenin zevkide bi ayrıdır heralde
şimdi işi ticarete dökmüşsün hoş güzel ilk müşterin ben olayım.
şimdi söyle bakim yanlara grenajı bize nekadara malolur?
Arkadaşlar selamlar;
@zender61
Zender makine fena olmuş, Allah nazarlardan saklasın. Ama daha detaylı resimleri bekliyoruz ciladan sonra.
@ulasoto
Hocam sana gider her türlü sport makine, şimdi hiç girmeyeyim iyisi ben racing-cross-chopper polemiğine :D Yaza bekleriz artık.
Birkaç haftadır kuyruk grenajı üzerinde çalışıyordum, sonunda bitti şükür. O kadar fiberglassla falan uğraştıktan sonra eski bir elektronikçi olarak birde kombine stop-sinyal takımı yapayım dedim. Fena olmadı kerata sanki
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Aytekın abi manyak olmus ya o ne ole manyak bıse ellerine sağlık
ULUSOTO ABİ İNSALLAH SENDE GÜZEL Bİ MOTOR ALIRSIN BENDE İNSALLAH EGER ALIRSAM BELKİ SENİNLE FENER BAHCE SENLİKLERINE GIDERIZ :d ZENDER ABİ SEIN MOTOREU GOREMEDIM NE KADAR TIKLADIYSAM BU SAYFA GORUKMUO DIO ??
crayzboyone kardeş önceki sayfalarda motoroun resımlerı var yanii normalde yapmıcaktık ama eğer talep olursa sizlerin hatırları için ugrasırız yanii lastık fıyatı 350 ytl yanı eger lastık koymadan düşünürsenız malzemesı 1.5 mılyar cıvarına patlıor işçilikte varsın bizden gitsin yani önemli olan gönüller bir olsun arkadaşlar
aytekin kardeş senın arka kuyrukta 10 numara olmuş ya tebrikler devamını beklerız yaa ;)
ya arkadaslar bu zongshenin sitesi bile yanlıs seyler yaıyor arkadasımızın belirttiğigibi gs 250 ye 110 km hız bizim gs 200 lere 120 yazmıslar ikisinede 120 yazsalar tamam diycem arada bi fark yok fazla ama bole enteresan seyler cıcınca cok sasırıyorum
birde sizede b danısayım arkadaslar motoru sıkıstırmadan kullanırsam 10 mılyonluk benzınle 130 km yaptım maximum ama cok devırlı kullanır sıkıstırırsam 80 km anca gıdıo arada bukadar buyuk bır fark var sızdede boyle oluyormu
zender61 o far takımı yoksa mondi zat'a mı ait?
AKIN FİDAN
evet ultra ukala kardeş farlarıda kendımız ımal ettık cubuk şarabı şişesiyle burgaz rakının kapagını bırlestırdık haa bide çin malı votka vardı
şaka şaka keeway arn 125 in takımı en mantıklı farlar ona aitti bizde öle yaptık
hele susun abu sıralar motorumun zinciri ati binemeyrim doğru dürüst ..bi motor buldum eyle ğaski 600 cc lik bi makine yamaha çokta uzcuza ala bülürüm ..belki..abu motoru elimden çığardursam 1750 ytl ye satacam eyer alan olursa..anında verecem ..heç uğraşmıyacam..neyse Allaha cC emanet olun baağ..
neber
ver ilanı siteye alıcı çıkar merak etme..Kocaeli her yere yakın ortada biryer...Düşünme bile...
AKIN FİDAN
arkadaş yapma etme 1.750 e satılırmı motor, sıfırı 3.750 ytl olmuş. 2. el piyasısını öldürmeyin...
motor ne durumda peki?? sonuçta 1750 ediyor demekki o fiyata satıyor arkadaş piyasayı düşürmekle ne alakası var ki??
Adanalı arkadaşlar...zealsun dan anlayan usta varmı adanada..2.el alacağım ancak güvenebileceğim bi ustaya göstermek istiyorum...tavsiyeniz nedir??ya da en azından nesine bakmam gerek??
Zealsunun ithalatçı firması zaten Adana'da, Polen Motor. Ben ki istanbulda olmama rağmen yedek parçalar falan yıldırım gibi geçiyor elime. Üstelik İstanbulda tanıdığım çok iyi ustaların büyük kısmı Adanalı. Mutlaka iyi bir servis bulursun.
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)