alıp kullanan arkadaslara diecek lafim yok.gercekten oncelikle bu yasam tarzını secmeleri hepimizin hatta motoru olmayan arkadasların mt kullancılarını ortak noktası.sizlere soruyorum soyle bi formu dolasın motorundan memnun olmadıgını soyleyen o kdar az insan varki.peki bu çin mallarının hepsimi cok mukemmel. .marka fanatiktiliği yapmayalım diyorsunuz.peki siz neden yapiorsunuz.ama sizin pisikolojinizi anlıyorum ben.cunkü bi zamanlar bende sizler gibi paramı cope atmıstım bunu kabullenmek biraz zaman alıyor ama bi zaman gelior ki kabullenmek zorunda kalıyorsujuz.motor um 12 bin km de gitmem dedi.yeter artık dedi benden bu kadar.neden ben mi cok hor kullandım..manyakmıyım ben bi ton para vercem ki bu para calısıpta kzandıgım para.ve hor kullancam.amacımız yeni kullanıcıların gozunu acmak ki keske biri zamanında biri beni uyadırsaydı bu durumda olmazdım.sımdı arkadaslar madem motorunuz cok saglam varmı aranızda 20 bin km de arıza yapmayan bi motor.walla ben haftada bir servise gitmesem servis beni arardı kaza mı yaptın ne oldu die. arkadasın birinin kecesi kacırıyomus.bu ne ya yeni motor da olcak iş mi bu.siz bide biraz km yapın bakalım nolcak goreceksiniz.her gun gozumun onunde o motor ya dusundukce sınırlerim bozuluyo.aksam saglam bırakıyoruz sabah calısmaz.siz bunu mu ovuyorsunuz bu mu viraj motoru.oynamayan yeri kalmıyor giderken ya.ama madm sizler tamir etmekten parca değişmekten hoslanıyosunuz ve her 1000 km de bakım ve yag değişimi benden laf yok.servislerinizle cok samimi olcaksınız inanın bna.yeni alcaklarda almayı dusunenler bunu goze alın.ben servisteki ustayla artı k gece hayatına gider olmustum ya okadar samimi olduk benim hurda sayesinde.
walla kimiside oyle ballandırmıs ki bu kadar olur o motor 130 vursun ben bu işi bilmiyorum.hatta soyle diyelim.sizinki 2oo cc.bizimkisi 125 cc.madem 130 vuruyo 3 asagı 5 yukarı aynı surat.anahtarına bi kapısalım isteyen zealsun la istenilen parkurda toprak asfalt viraj.uzun mesafe kısa mesafe uzayda dunyada.varmı motorundan bıkan