bende kızdım çünkü.bu yazılanlara bakıp insanlar motor alıyor.bende burda yazanlara aldandım da monial aldım.arkadasımda gitti zealsun aldı.ben parayı çöpe attım o da atmak üzere.gerci o cok masraf etti.değişmedik bi yer kadımı acaba.ben neye kızıyorum biliyomusun.insanlr acık yüreklilikle yazmıyor.söle arıza yaptı böle yaptı die.ya bi okuyorum adam sanki suziki den aprillia dan bahsediyor.tamam benim motorum da cok iyi değil eksi yanı da cok.parcaları pahalı en basta sinyal değişssen 90 tl.zincir dişli 200 tl.ama olay bu değil.insanlar marka fanatikliği yapıyor cogu insanın ilk motoru.allahın çinlisini yere göğe sıgdıramıyor.ya binesek eywallah diyeceğiiz onların yüzünden gittim mondial aldım 1750 tl çöpe gitti.etrakta dilimin bile dönmediği bi sürü çinli var.almayın arkadaslar aldanmayın.ben mobylette ile basladım bu işe tamircilik derecesinde iyi bilirim bu işi.bi arkadas ta biz honda ya binemiyoruz demiş.ya rakadasım sartmı pahalı bişiye binmen.ucuz ve kalaiteli bi sürü secenek var.neden çinli alıyorsun.önceden çinli mi vardı.biz yine motoara biniyorduk ama.söyleyeceğim insanlar bir seyler anlatırken elinizi vicdanınıza koyun bunları okuyup gören insanlar var fikir alıyor insanlar.sonucta çin malı motor olayı daha yeni sayılır.yeni motorla ilgilenen insanlar pek bilmez bu işleri.ama resmen kandırıyor yazılanlar.