chopperrider,
eger chopper tutkun yoksa ve sport touring tarzı birşe almak istiyorsan, bence kesinlikle al!
vibrasyon sizinkilere ve krosslara göre yok denecek kadar az. kullandıysan hemen farkedeceksin.
direksiyon sürüş esnasında problemsiz, sadece park sırasında biraz ileri geri yapman gerekebiliyor ama tüm raclerde aynı sorun zaten var.
fark vereceğin için para problem olmayacaksa değiştirmeni öneririm. uzun süre keyifle kullanabileceğin bir motor almış olursun.
tabiki son karar senin, kolay gelsin...
gökhan merhaba,
"15 yaşında 120 yapıyorsun.. motoru kimden alıyorsan sana vberen kişi çok büyük bir hata yapmış
ömrün kısa olmaz inşallah senin....."
sana katılıyorum!
su kadar bastım lafları da anlamsızca cok uzatılıyor. motorun hacmi belli 200cc,
13-15 beygir arası gücü var. gidebileceği hız 120-130. yokuş aşağı rüzgar arkanda ve hafif bir sürücüyle belki biraz daha fazla. ama ne bekleniyor bu makinalardan anlayanıyorum. hız isteyen daha büyük motor alır sorun biter.
kadranında daha fazla görmüş arkadaşlarada birşey söylemiyorum. DOĞRU GÖRMÜŞLERDİR. ama arabalarda bile hız göstergesi fazla gösterir. bu motorlarda böyledir. hatta odometre ayarı lastik yada jant ebadı değiştiğinde bile eskisine göre farklı gösterecektir.
tüm zs ler aynı yerde üretiliyor, birini daha hızlı öbürünü yavaş üretmeyeceklerine göre hepsi aynı güçte olacaktır. farklı sürücülerin farklı hızları görmesi yol ve hava şartlarının farklı olmasından kaynaklıdır.
sonuç olarak,
bu motor için amerika sitelerinden birinde şöyle diyor: şehir içi ve yakın şehir dışı gezileri için ideal , özellikle genç ve yeni başlayanlar için kolay kullanabilecekleri vede kesinlikle daha büyük hacimli görünen şık bir motor.