beyler bu motorun ayrıntılı resmı varmı varsa kacıcı sayfada
beyler bu motorun ayrıntılı resmı varmı varsa kacıcı sayfada
Yeni yine yeniden
outlawwanted adlı üyeden alıntı
Her ne yaptıysa görüntüsü çok güzel olmuş. Kesim kaynak olduğunu sanmıyorum, burada meraklı bir arkadaşımızda bu konuyla ilgileniyor, fiberden kalıp yapıp döküyorlarmış sadece ilave parça. 200-250 ytl civarında maliyet çıkarttılar.
Free Motorcycle Team
Benim dediğim fiber grenaj dökümü değil o başka mevzu da, motorun arka kuyruk açısı bizimkiler gibi değil daha dik duruyor. Yüksek ihtimal şasenin kuyruk kısmıyla oynamışlardır, yoksa arka tekerle çamurluk arasında 30cm mesafe yakalamak kolay değil.chocolateman adlı üyeden alıntı
Haaaaaa!aitho adlı üyeden alıntı
Ben o kısmını anlayamamıştım.
Free Motorcycle Team
aslında sadece arka amortisörün yükseklik alçaklığı bir vida yolu ile ayarlanabiliyor yaklaşık 6-7 cm kadar farkedebilir kesip biçmeye gerek yok, o şekilde de yapmış olabilirler.
Bana sorarsanız motorun arka kuyruğunu kaldırmak müslümana gavur eziyeti olur. Bu haldeyken bile 100-150km gezindinizmi artçınızla kollara binen yükten bilekler mort oluyor. Ama fena da durmuyor hani bakalım bilekler miii kuyruk yüksekliğimi evla
Maalesef yok ama zs 250 nin siyahı var şu an >Türkiye'de yok ama gelecek... Fiyat ise buna göre tuzlu 5000 ytl...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
beyler bu zealsunu Ankarada satan kim ya bulamadım o kadar aradım bi el atarmısınız?
http://www.polen-tr.com/servisler.htm buraya tıkla haritadan anlkarayı seç... orada firma ismi yazılı ama adres yok maalesef:( setr74 adlı üye Ankara'da ona özel mesaj atıp sorabilirsin...
saolasın cok aradım ama bulmadım özel atıyım arkadasa
Dostum bu 250'lik ne zaman gelecek haberin varmı? Yandan bakınca hayabusa'ı andırıo sankikenya adlı üyeden alıntı
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ya tam olarak bilmiorum. Ama bende Zealsun'un başka modeli var söylediklerine göre yeni mallar ağustos 24 te falan gelcekmiş. Eğer o partide ZS 250 yide getirirlerse ağustos sonu burda ama bunların işine belli olmazNoVaRiX adlı üyeden alıntı
semih kırmızı noktana tıkladım
Bu arada grafiker abi videolar için çok teşekkür.
Ben daha motoru alamadım evet bir kaç problemim var.
almak istesemde zaten piyasada şu anda yok maalesef
Hangi yağı tercih ediyorsunuz birde nekadar yağ koyuyorsunuz bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
15-40 Castrol GT4 1 litre kadar alıyor 20-25 YTL fiyatı var
Dostum bu konularda bilgilisin. gy-200 de 20/50 kullanıyorum sürekli yaz döneminde çok ısınıyor motor. 15/40 hele su gibi oluyor, en son değişimde 440 gram 444 katkı, 600 gram 20/50 kullandım. Sakınca olur mu sence? Hatta şu daha katı olan Rom lardan düşünüyorum yağı kalınlaştırmak için.aitho adlı üyeden alıntı
Free Motorcycle Team
Selamlar Chocolateman;
20-50 yağları bende yıllardır kullanırdım motorlarıma kışında 15-40, ama şimdi servisteki ustalar "Yook olmaz tü kaka" deyince garanti sevdasına vazgeçtik. Walla bu çin motorları bir ilginç, yılların tecrübelerini bıraktık gitti bir kenara.
Bence 20-50 kullanmanda bir sakınca yok hatta faydalı bile olur sıcak günlerde AMA AMA AMA 444 gibi katkı maddelerini kullanmaman kanısındayım. Malun şanzıman-debriyaj-krakn-piston hep aynı yağı kullanıyor motorlarda, debriyajda kavrama sıkıntısı çıkarabilir bu tür katkı maddeleri.
Daha kalın yağa gelince; yağ ne kadar kalın olursa yağlama o kadar kötü olur, çok kalın yağ görevini yerine getirmez. Kışın 10-40, 15-40 yazında 20-50 tamamdır bana sorarsan. Katkı maddesi olarak geçen BBRR bi konu açmıştı "Bor İçerikli" bir katkı maddesi hakkında ama debriyaj mevzusundan yine emindeğilim bir araştırmak lazım.
İyi Seyirler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)