yani degilmi bende sana katılıyorum.gecenlerde bende uzun yol için satıp fazer alayım dedim.bir hafta önceye kadar motorun kıçından ayrılmayanlar bir anda motoru kötülemeye başladılar.arkadaşa 3000 tlye hemde 10 taksitte verecektim.gariban dedik hani 3000 tlyi biraraya getiremez diye hemde benim alacagım kredinin yükünü hafifletir bütçeyi fazla sarsmadan hem o hem ben mutlu oluruz diye düşünmüştüm.yanında montu kaskımı dizlik ve bellik de verecektim.iyilikden maraz dogar diyen boşa dememiş.arkadaş iş ciddiye binince 2000 tlden fazla etmez dedi yok bunların piyasası buymuş falan filan mal benim kardeşim piyasasını ben belirlerim işine gelirse alırsın gelmezse almazsın olmadı koyarım bahçeye karşısına geçer çay içerim akşamları
sonra kaskdaki çizige monttaki söküğe bahane uydurdu
çok güldüm kendikendime valla.vazgeçtim sonra zaten sabah akşam işe geliş gidişlerde kullanıyorum topu topu 50 km ne gerek var fazere dedim.oda gitti 400 tlye scooter aldı sabah pencereden baktım ite ite geliyordu
bu sözlerimi kimse yanlış anlamasın lütfen siz dostlarımı tenzil ediyorum arkadaşıma biraz bozuldumda oyüzden
(buarada benimki 250 gs zaten alıken 1400 tl fazla bayıldık sizden)