Vala Havalar ısınıyor 1 2 ıkı Haftaya Kalmaz Cıkarıyım Barı Motoru 200 Ytl Masrafı Var Bakalım Hayırlısı Be Sefer Narın Bınecegım ) DEMEMISMIYDIM YANLIS ANLAM AMA SESI VEREN SILINDIR VE BIZDE BIR TANE VAR
Vala Havalar ısınıyor 1 2 ıkı Haftaya Kalmaz Cıkarıyım Barı Motoru 200 Ytl Masrafı Var Bakalım Hayırlısı Be Sefer Narın Bınecegım ) DEMEMISMIYDIM YANLIS ANLAM AMA SESI VEREN SILINDIR VE BIZDE BIR TANE VAR
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
Mıllet Hanısınız Ya Gunes Cıktıkca Buzlarımız Erısın Artık Yazın Ortasında Orasıyla Burasıyla Ugrasamayız Hadı Son Bır Bakım Yapalım Motorlara Sesınız Cıksın .
Bu Arad Goruntu Super Eskısıne Nazaran Kalın Ve Kısa Gıbı Gordum Onuda Gec Guzel Karızma Duruyor Umarım Sesı Tatmın Etmıstır Seni
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
kardesım egzos cok gusel olmus ama sımdı sorulara cvp vermene geldi baglantısını nasıl yaptılar egzos tupu dıpten vidalımı egzos borusana bır ara parca kaynatıp sonra egzos borusuyla tupu vdalıolarmı yoksa bızım eskısı gıbıdırek kaynakmı.bı soru daha bu egzosun sıyahı varmı ve bız nasıl alıcaz bu egzosu)bende alıcam cunku fabrıkasına maıl attım cvp gelmedi
Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...
arkaşlar bu motordan alınca muklaka taktırmayı düşünüyorum bende
kıvanç sen bi alda taktırması kalsın
egzosu kestiler mecburen tüpün başlayacağı yere 5cm kala filan. daha sonra yeni takacakları tüpe ve benim boruya uygun ara paraça yaptılar. sonra güzelce sıktılar kendi bağlantı yerlerinden. en sonunda üzerine sticker yapıştırıldı.
ayrıca resimlerini filan çektiler bu arada sizleri düşünerek telefon no aldım yetkiliden.
Zafer bey: 0537 452 28 08
kardesım sagol bu numarayı verdıgın ıyı oldu bend earayıp sıyahı varmı bıde nası odıycem nası yollıcaklar onu bı ogrenıym hayırlı olsun senın egzos bu arada.bide su baglatıyı nası yaptıklarıyla ılgılı bı fıkır vermesı ıcın baglantının ordan gusel 1-2 resım cekıp koysana buraya bend ealırsam o baglantıyı baz alıyım
tamam ilk fırsatta bağlantı kısmının resimlerini atacağım. ama ses gitgide güzelleşmeye başladı. hatta motor ısınınca daha bir tok ses geliyor ve performansı artık daha iyi motorumun.
Barannet içine sindiyse çok güzel. Hayırlı olsun. Bu arada GeCe__ sen motoru sattın mı usta
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bu motor çok komik ya :D hesapta race :D arkadşaımda var çok memnun güzel baya yol yaptı sorunsuz bindi
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
eyw sağol kardeşim .......
gecce kardeşim taşların kafamızı yarıyor.... hayırlısı olsun her şey için
Arkadaşlar tam bu motoru almaya karar vermiştim ki herkes cbr 125 al çinden sakın dedi. Bu fiyatlara başlangıç motoru başka ne olabilir ya da sorun yaşayan var mı bu motorla ben tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisiyim de uygun bi motor mu sizce benim için? İstanbuldayım yedek parça servis durumu nasıl? 0 mı almam daha mantıklı yoksa az kullanılmış bi şeyler mi? nereden alabilirim?
Arkadaşlar ya bu motorun grenajları çıkarıp naked yapsak nasıl olur???
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)