Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

REKLAM ALANI
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zonta abı ne oldu gelmıonmu buraya?? Ben bugun gece (ıbrahım) abımının motoruna bakmaya gıttım adama sordum ne zmn bıter daha baslamadıkkı dedı sonra dedım yagını degıstırırken yag fıltresınde degıstırın dedıkı yok degıstırmıok temızlıok dedı... snede getır senınkınede bakarık ne alemde dıye :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    merhaba arkadaslar uzun zamandır yoktum.iyisinizdir sorununuz yoktur umarım.o sarı 2008 zongshen nası bişi ole ya cok fena yapmıslar bize onıcak yer kalmamıs ustunde gerçi biz ne yapar ne eder buluruz bişiler)

arkadaslar zinci değiştirme konusunda konusmussunuz ben yazın kore malı o-ring zincir aldım taktım motoruma ama soyle solıyım bakla sayısı yetmemıstı bizimkine uygun o ring in motorcu baska bir paket acıp bana fazladan 4 bakla verdi anca yetti.alacagım zaman cok aratırmıstım kac bakla numarası ne ama şimdi unuttum arzu ederseniz alcak arkadaş varsa ekrar bi bakar bilgi veririm.bu arada sirkecideki motorcudan aldım ama yıldız ticaretti sanırım tam hatırlamıyorum söle soylıyım onunde 250 lik hyosoung lar var))

egzos olayını cok uzun zamandır arastırıyorum motoru aldıgımdan beri para ayarlayıp alamadım iiyi bişey ama sımdı bı tanıdıgım soz verdı yurt dısından getirecek oyuzden onu bekliyorum size tavsiyem türk mali tiger egzoslar var bu egzos profesyonel olarak dyno testı falan yapılıp tasarlanıyor ve fiyatı 200-250 ytl civarı bizim motora uyanlar ben bu egzosa bakmanızı onerırım eger banada egzos gelmezse kesınlıkle tiger alıcam http://www.tigerexhaust.com adres burası bu firma bursada bursada olan arkadaslar varsa fabrikadan daha uygun fiyatta alabilerler toptan sipariş verebiliriz onlara)tabi bu bi fikir )hepinize iyi surusler arkadaslar allah kaza bela vermesin
    Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...

yaa abı nerelerdesın ya bıse oldu kesın dedım ya vede cok uzuldum nasılsın ıyısnıdr ınsallah ınsallah benı hatırlamısındır saygılarımala....selcukkk

Motosikleti
    kemal sen ne kadar cok cektın kardesım bu motordan ya valla arkadaslar benım 15 bın km falan oldu sanırım allah cok sukur benım hıc benı yolda bırakıcak arızam olmadı ne ampulum patladı ne baska bisey benım motordada h4 ampul var 2 tane röle var akumu uzunları cok yakarsam zorluyorum o yuzden bu h4 un gıdıp 35 w olanını bulmaya calısıcam gittigidiyor com da h4 18w olan var motosıklet için aklınızda bulunsun buda bizimkine rahatlıkla uyar ben 35 w civarı bı ampul bulamazsam bunu alıcak kesinlikle.bend emotormu satmak ıstedım ama amacım eskı modelde olsa buyuk bir makına almaktı hatta ımkanım olsa bunu hıcbızaman satmam buyuk makına alsam bıle elımın altında tutarım cunku ben bu motoru cok sevıyorum fıyatını cok hak eden bir motor bu bence kıymetını bilelim

su grenaj olayına gelınce benım eskı yazılarımı okursanız gorurusunuz grenaja 250 300 du sanırım kalıbınada 800 gibi bir para istemişlerdi umranıye sanayıde ben ozmanlar ortak girmek istedim ama 1-2 kişi cıktı ve bizde bu masrafa degmez die girmedik ben2006 haziranda aldım bu motoru arastırmaya cok vaktim oldu aklnıza bişi takılırsa yardımcı olmaya calısırım
    bu arad kucuk bi bilgi kanuni racer ın cdı(beyin) satator gıbı parcaları bizimkine uyuyo daha kalıtesiz gibi duruo ama uyuyor zorda kalırsanız bilginiz olsun

hatırlamazmıyım selcuk benım motorun en buyuk hayranı sendın bana zaten motorumu cok sevıyodum sen begendıkce daha cok sevdım.allah sukuru hiç bi sorun yok motorumda bende iyiyz kar kıs demeden geziyoruz beraber)sende iyisin sanırım eski yazılarınızı okudum biraz cok eskıye gıdemedım ama okudugum kadarına cvp vermeye calıstım

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    selam tansel seni tekrar aramızda görmek iyi oldu. zincirde artık gerecek yer kalmadı benim zincirde seninki gibi karizma motorun kurbanı oldu artık pek gerecek yer kalmadı degiştirmem gerekiyor dong boo diye bir kore malı vardı 200 euro çektiler aslında bende tam bilimiyorum kaç bakla oldugunu motoru yatırdıgım için üstüne düşmedim okadar sirkecide görmüştüm tümopar diye bir yer vardı orada altın sarısı zincirde vardı 90 tl den başlıyor demişti.asıl sana sormak istedigim hani sen ateşleme kablosunu degiştirmişitn ya sadece kabloyumu yoksa ateşleme bobinini demi degiştirdin benim bobinde çok sualdı galiba degiştirmem gerekecek marka isim numara falan varsa yazarsan iyi olur motoru satmadıgına sevindim
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Tansl abı pm attm sana bakarsan sevnırıım )))..... sen ve senın motor vede ben bu 3 bı ılıskı :D

Motosikleti
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam tansel seni tekrar aramızda görmek iyi oldu. zincirde artık gerecek yer kalmadı benim zincirde seninki gibi karizma motorun kurbanı oldu artık pek gerecek yer kalmadı degiştirmem gerekiyor dong boo diye bir kore malı vardı 200 euro çektiler aslında bende tam bilimiyorum kaç bakla oldugunu motoru yatırdıgım için üstüne düşmedim okadar sirkecide görmüştüm tümopar diye bir yer vardı orada altın sarısı zincirde vardı 90 tl den başlıyor demişti.asıl sana sormak istedigim hani sen ateşleme kablosunu degiştirmişitn ya sadece kabloyumu yoksa ateşleme bobinini demi degiştirdin benim bobinde çok sualdı galiba degiştirmem gerekecek marka isim numara falan varsa yazarsan iyi olur motoru satmadıgına sevindim
    benim zincirin markasıda o galiba dong boo ama daha saglıklı bılgıyı eve gıdınce kutusu duruodu ona bakar soylerım tam olarak ben 60 ytl ye almıstım zinciri.ben ateleme kablosunu metreyle aldım onu degıstırdım ama o ara biraz bobınden kıllandıgım için bobınıde değiştirmiştim (not:yalnız bobınınde bı sorun olsa motorun en kotu ıhtımalle tekler veya calıstıramazsın buda dip not olsun) yanlız soleyaptım ben direk zealsun servısınden gıdıp aldım bobını 15-20 ytl falandı ama sen sole yap kardesım bobınını sök al eline o bobının aynısı ıtalyan veya japon bi marka varsa git arastır ıyı bı ulkenın bobınını al bence fark olucaktır benım vaktım olmadı yapamadım.yoksa bende ole yapıcam ama benımeskı bobın evde yınede aksam bakar sana zinciride bobınınde numara marka model soylerim

Motosikleti
    GT 250RR
    tansel ben zaten motoru 3 hafta yatırdım aşırı yagmurlar ve soguk ve şu lahmacuncu arkadaşlar dan biri valide hanım pazardan dönerken tam önünde kamyonun altında kalıp feci şekilde can verince motora el koydu bende kırmadım yaşlıkadın zaten kalbide var diye,neyse bayramda hava biraz iyiydi.çalıştıramadım aküyü falan şarj ettim bujiyi benzini degiştirdim yok olmadı .şimdi de acayip üşüttüm yatıyorum.iyileşeyim seninle daha çok inceleriz bide karşıda olmasaydın yav bak şu granaj işine iyice kafayı taktım sahibinden.com da bişey buldum bir baksana bundan bizim motora bişey uydurabilirmiyiz olmazsa kalıp çıkartmak için belki işe yarar http://www.sahibinden.com/kawasaki_z...XQQdisplayitem yav 8 tl demiş adam ve ilan daha dün verilmiş
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    allahrahmet eglesin ya c kotu allah korusun hepimizi.valla grenaja 8 ytl benim kafam basmadı gostemelık bı rakam koymustur bence mesaj atıp soralım ben mesaj atarım sen atmadıysan cok kolay bı sekılde bızım motora grenajın uycanı sanmıorum ama uydurulur ıllakı bıraz emek ister yada baktın uydurmak zor alıp bı fıbercıye gıdıcen uydurucak baska care yok

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    tansel selamlar. ben bursada yaşıyorum. yine bu forumda handsome nickli arkadaşın motorunu aldım iki ay önce egzoz fabrikası nerede tam olarak? sizin adınıza gidip fiyat öğrenip detayli bilgi alabilirim.

Motosikleti
    valla kardesım varya acayip bi iyilik yapmıs olursun benımde bursada arkadasım var ama eskisehirde okuyo bi fırsat bulup gidemedi sen gidersen süper olur.

Adress:Özgenç Makina Sanayi Ticaret
    Eski Gemlik Yolu Ege Sk. No:4
    Bursa / TURKEY

Phone:+90 (224) 215 56 93 - 94 - 95
    Fax:+90 (224) 215 56 96

E-mail:info@ozgencmakina.com.tr
    site adreside : http://www.tigerexhaust.com/en/contact.php

bu kardesim buraya girersen krokiside var adresin valla gidip bakabilirsen cok iyi olur istanbul bakırkoyde bu egzos 250 ytl bence fabrıkasında daha ucuzdur ve bir kactane almaya kalkarsak daha uygun olur

bakalım olucakmı resim koyabilecekmiyim sitede bi sorun var galiba

Motosikleti
    Kymco CK 125
    yarın öğleden sonra hava muhalefeti ile karşılaşmazsam gideceğim. pazarlik yapacağım fakat bu egzozun bizdeki sesi performansı nasıl? aldiktan sonra pişman olmayalım..

Motosikleti
    arkadasla motorumun en son hali bu seleye dikkat edin ustu traslandı yani oydurdum ve üzeri saglam bi deri tibi bi malzemeyle kaplandı eskisi gibi dandik bi suni deri deil artık ,boyası cok istediğim gibi olmadı bu yuzden havalar iyileştimi tekrar boyuycam ama ilk once istediğim su egzosumu deiştirmek)

bizim motorlara 400-500 euro veremeyeceğimize gore benım fıkrım alacagımız en iyi egzos bu arkadaslar ben cbr 125 üzerinde dinledim sesini sesi toklastırmıs ve gusellestırmıstı ama tabiki sanmayın bir race sesı alacagımızı akrapoviç bile taksak tek silindir makına dan ole saglam bir ses almak imkansız bu tiger egsozun ozellıgı testler yapılarak üretilmesi baska yerlı markalar standart egzoslar yapıo egzos cıkısında bı hesap falan yapmıolar sadece sekıllerı gusel 15 bg bir motora egzos guc katmaz katsada 1 bg ya katar ya katmaz anlamanız ımkansız ama bu egzos en azından dısarıda satılan sacma egzoslar gibi guc kaybı yasatmaz cunku profesyonelce yapılmıs:

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    slm tansel h.g. aramıza umarım kaybolmazsın gene zonta gecmıs olsun kardeşim sanada.ben motoru bakıma bıraktım aldığımdan beri daha baktırmamıstım çünküde.granaj ısı ıcın kusura bakmayın ilk baslarda bende dusunmustum ama sonralardan vazgectım yaza kadar 600 lük makına alıcam o yuzden ama motorumu sevıyorum harbıden hakkını verıyor elımden gelse satmam bunu 2. motor yaparım.ama egzos ısınde varım barannet arkımız baksın bakalım ne fıyat cıkıcak ona göre tabıkı degerlendırırız.

saygılar

Motosikleti
    GT 250RR
    sagol gece demek 600 lük makina alacaksın. birkaç aydır hyosung 650 gt ye gönlüm kayıyordu.zaten sıfır alınabilecek en ucuz 650 lik makina neyse birara bir arkadaşa denk geldim yolda 600 rr almış hayırlı olsun hoşbeş falan denemek istermisin dedi bende deyelim bakalım dedim.dehşet bişey makina ok gibi fırlıyor bir anda 160 km ye çıkmışım farkında degilim güzel ama ben canlı canlı 20.000 tlyi motora veremem açıkçası ikinci elde hiçalmam zaten sıfırda bir sürü sorun ikinci elde nasıl bir dert zealsun gibi anahtar tornavida dalamazsın servise gidenleride görüyorum.200 eurodan aşagı çıkan yok aaa bizim zealsun 600 cc lik yapmış zaten buraya gelirse alırız bitane yav zaten hepsi aynı yav 125 likde 250 likde yeterli aslında yani kullanmayacagım beygire boş yere arpa vermek istemiyorum ama tabi zevk meselesi gönül isterki herkes kaliteli makinalara binebilsin memlekette motora binenlere serseri gözüyle bakmasınlar ama işte şartlar çogumuz evin nafakasından kırpıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz allah herkese yardım etsin
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    zonta kardeşim ne acıklı duygusal yazmışın öle be duygusal ınsan şaka makada bu işler öle işte açıkcası çinli ile uğraşılmaz kim ne derse desin abıcım servıslerı bır kere servıs degıl düzen yok falan fln vs vs.en iyisi japon servıslerı nasıl 200 eurodan assaga cıkan yok olurmu cnm öle sey o ekstralar ıcın verılern fıyattır.herneyse her zaman kanımca malın iyisini alıcaksın

Motosikleti
    Kymco CK 125
    bugun öğleden sonra Tansel arkadaşımızın adresini yazdıgı fabrikaya gittim. gayet profesyonel adamlar. benim motoru gosterdim biraz bahsettim özelliklerinden. ellerinde özellikle bu model için yapılmış bir egzoz yok. fakat bizim motor için uygun egzoz var fiyati ise 125 ytl. inceledim gayet kaliteli ve titiz çalışmışlar.
    kısmet olursa bir kaç güne taktıracağım sizede gösteririm.
    ve türkiyenin heryerine kargo ile gonderebildiklerini soylediler bilginize.

Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zonta kardeşim ne acıklı duygusal yazmışın öle be duygusal ınsan şaka makada bu işler öle işte açıkcası çinli ile uğraşılmaz kim ne derse desin abıcım servıslerı bır kere servıs degıl düzen yok falan fln vs vs.en iyisi japon servıslerı nasıl 200 eurodan assaga cıkan yok olurmu cnm öle sey o ekstralar ıcın verılern fıyattır.herneyse her zaman kanımca malın iyisini alıcaksın
    hastayım ya melankolik oldum anasını satayım yav gece aslında bende hyosung 650 gt ye gönlüm kayıyor ama hatun araba alalım sen atlayıp motora gidiyorsun biz çocuklarla kalıyoruz diye sitem ediyor. mecbur bir araba alıcaz sonrada ömür yeterse hep hayalimdi biliyormusun motorla türkiye turu yapmak
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    barannet dostum egzosu iyi inceledinmi? artı tıger egzosmu tanselın dediği gibi yoksa başka markamı bırde ne malı hemen resımlerını ıstıyoruz ve alıncada bı vıdeo atarsın egzosun fiyatı bu arada güzel 3-4 kişi alırsak kesin 100 ytl yapar he birde pazarlık fln yapsaydın

zonta gecmiş olsun yaff fakat hyo ne yapıcaksın onunda parçaları japon kadar pahalı hiç sanma ucuz diye hele hele bi aynası 100 dolar hacı senin yerinde olsam kore malı alıcağıma kesinlikle japon alırım

Motosikleti
    Kymco CK 125
    tabi inceledim iyice. zaten içeride GSX R 750 vardı onun için 3farklı egsoz üretiyorlarmış,sesini duyunca kendimden geçtim. fiyatininda gayet makul oldugunu düşünüyorum. yazın 600lük alma hevesi bendede var ama ne olursa olsun güzel bir egzoz almadan rahat edemeyecegim bu makinaya.

bunun aynısıydı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler