dostum hayırdır ne oldu ??
dostum hayırdır ne oldu ??
neden bu kadar sinirlendin hifimami? sonuçta herkes biliyor bazı şeyleri o yüzden forumdan çıkmana gerek yok bana kalırsa ki amacımız ortak bir platformda bilgi paylaşımı.
görünen köy kılavuz istemez ,bazı şeyleri söylememe bile gerek yok .
benim bi derdim sıkıntım olsa böle forum sitelerinde tartışmam ..anladın sen onu artı ne sorunum olabilirki senle güldürme beni ALLAH aşkına yaaaa
Dostum bız burda hem konuyu tatısırız hem arkadaslık kurarız hemde konu hakkında bılgı allırıs eger sana bılgı gerekmıosa ne konusuosunbu 1..
2cısıde bıze ahkem kesme lutfen ben sızdenmı yardım alcam dıe tmm mıı almıcaksan guzel paylasımın varsa yap....
Az konus az bılgıver ama cok yaz entera bas son oke..
selam arkadaşlar birbirimizi incitmeden kırmadan tartışabilsek ne güzel olurdu degilmi ?şimdi hifimami arkadaşımız bu motorla bayagı bir ugraşmış el emegi dökmüş para dökmüş zamanı harcamış gerçekten çok güzel bir eser çıkarmış ortaya.her sanatkar eserini yüceltmek ister yere batırmak degil demekki ortaya çıkan motor arkadaşımızı performans olarak tatmin etmememiş zaten görüntüsüne oda bişey demiyor bizde.burada bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşsak çok daha iyi olurdu.mesela hifimami kardeşim bana çift aküyü nasıl bagladıgını granajda nereye sakladıgını ve elektrik tesisatında nasıl bir degişiklik yaptıgını anlatırsa çok memnun olurum bilgi paylaştıkça artarmış iyi akşamlar hepinize
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
eski zealsuncular neden gelmez bısıler yazmaz anlamıyorum vala onları burdan kınıyorum da bıraz gaza gelsınler
bizde olmasak artık topiği 10. sayfalardan bulurlar sanırım
hepsinin dili yandı galıba
O BİR HAYATTIR
bende sattım ...............
O BİR HAYATTIR
Bi Kere Olduğu Yerde Devirmiştim Sonrasında 20 Mt Suruklendım Allahtan Bişi Olmadı Hehehehe Motoroda Fazla Bişi Olmamıştı Sinyaller Falan Dikizler Sonrasında 1900 Ytl Ye Alıcı Buldum Yoshımura Egzos Um Vardı Ne Guzel O Da Gıttı Acırım Acırımda Egzosuma Acırım
O BİR HAYATTIR
Evet Sevmemiştim Aldığım Ilk 3. Ayında Krank Kırdı Nesini Sevim Daha Ama Ayağımı Yerden Kesiyodu O Yeterliydi Zaten
O BİR HAYATTIR
Yok Yawss Ne Ezıyetı 3. Gözümdü O Benim
O BİR HAYATTIR
Düşünüyorumda Hyosung Ss Veya 98-2000 Arası Kawasaki Ss
O BİR HAYATTIR
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)